Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Схоже на то)))Полежить собі і відпочиньте)

2. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

в мене те саме останні кілька днів. Але тому практично завжди є причина: багато находилася, перенервувалася... Відпочинок і спокій в тій ситуації дуже помічні. :)

3. Олята

Олята Member

а важко піти в понеділок. навіщо чекати якщо переживаєте. вам буде спокійніше

4. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

То може бути просто тонус, який після відпочинку проходить. Але якщо не проходить, і турбує, то краще звернутися до лікаря.

5. kljysochka

kljysochka New Member

то він, і не радила б нехтувати , а йти до лікаря, може відбудетеся якимись пігулками і ліжковим режимом, а затягнете, може бути далі складніше.

6. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ой, лякаєте! (розумію що то не у кожного так). Як завтра повторится, то в понеділок піду в ЖК.
    Трохи є... Подумала що якщо то не є страшно, то і почекати можна (до прийому тре ше аналізи поздавати і тд).

7. kljysochka

kljysochka New Member

візьміть но_шпу, лежіть пляцком ( таки дійсно пляцком!), і ходіть вчасно в туалет, бо переповнений сечовий провокує тонус. цим собі допоможете, а там до лікара. і не хвилюйтеся, бо то теж впливає! все зараз можна вилікувати і підтримати, такшо не нервуйте. і помагає розмова з малям! побалакайте, заспокойте, розкажіть про переживання, попросіть шоб тримався, шо для і заради нього зробите все і щасливо в термін зустрінетесь! помагає!:)

8. Anty

Anty Well-Known Member

у нас зараз складний період. позаминулого четверга ходила на УЗД. живіт до того не болів. УЗД показало, що хоріон трохи заступає внутрішнє вічко. це мене трохи розхвилювало... на УЗД тонусу не показало. але після того почалось. живіт зранку твердий. не те, щоб болів сильно. відчуваю трохи дискомфорт. трохи віддає в промежену. пю ріабал і магне В6. лікарка каже, що пройде, а може прийдеться в лікарню. а нас зараз чекає переїзд в інше місто. зміна роботи. чоловік з понеділка їде у відрядження. я мушу ходити на роботу. я не знаю як ми це переживемо =(((

9. invisible

invisible Well-Known Member

Хм, а лікарняний ніяк не можна взяти? Робота роботою, це ясне діло важливо, але ж маля і ваше здоров'я значно важливіші. Я думаю, вас мають зрозуміти на роботі, і ваша лікарка зможе вам виписати лікарняний. Не обов'язково, щоб зразу в лікарню, просто може варто пару днів вдома відлежатися, відпочити? Як вище писали "полежати пляцком" :)

10. glasses

glasses Member

а наскільки часу Вам це прописали. Ви ще раз ходили на УЗД після того як ми з Вами списувались чи то що Ви тоді писали?

11. Anty

Anty Well-Known Member

лікарняного без лікарні дати не зможуть - зразу попередили. на роботі теж не можу відпроситись, бо в пн в мене, по суті, перший робочий день на новій роботі. і ніхто не знає, що я вагітна і говорити поки не буду. УЗД робила тоді, коли писала. маю ще раз іти десь через тиждень. зараз вже почуваюсь краще. подивлюсь як буде далі.

12. glasses

glasses Member

Як так?Ви ж на обліку стоїте?Лікарняний Вам видає Ваш Г?Вам не тре лягати в лікарню для того щоб отримати лікарняний.
    Але якщо

Тоді так звичайно, і зв"язуватись не варто.
    Бережіть себе, постарайтесь собі хоч вдома не завантажуватись, а більше відпочивати. Не забудьте розказати, що там покаже УЗД. Вона повина піднятися, головне не напрягайтесь, у Вас ще маленький термін)

13. Holly

Holly Moderator

Мої нирки знову нагадали про себе((( Але я знайшла вихід - стаю на коліна біля ліжка, а руками спираюсь на ліжко. За кілька хвилин проходить.
    А ще почала швидко втомлюватись, от як з цим боротись не знаю. Відчуття слабості і постійне бажання полежати

14. glasses

glasses Member

А я виспатись не можу)Хочу спати і все, ще з тою простудою і тиском. А завтра вже на роботу тре валити, прогуляла тиждень)))

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

В мене сьогодні те саме... Думала з чоловіком трохи прогулятись, подихати свіжим повітрям... Ага. Так спати хотілось що повернулись додому.

16. Brenda

Brenda Member

А ми після двотижневоі відпустки у коханому Львові знову повернулись в той дурний Киів:sad::sad::sad: так файно було...залагодили всі справи стосовно нашоі квартири , всі меблі куплені, все є, квартираа чиста і чекає на наш переізд;) Ще 2,5 місяці і всеееее!!!! А завтра з самого раночку йдемо на планове Узд і кров - скринінг другого триместру і шось тааак переживаю, бо животик такий маленький:sad::sad::sad:

17. glasses

glasses Member

Все нормально, чого переживати - всі розвиваються по свому, жінки також різні, в мене вже давним давном було видно животик, бо я така сама по собі ще "упітана".
    То так файно, вже будете все бачити і вже мабуть скажуть Вам хто там живе)))Так що завтра позитивний день!

18. Brenda

Brenda Member

Вірю, що все буде добре:)

19. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

дівчата! Хто точно знає, яке знеболююче можна в другому-третьому триместрі? Зуб розболівся, не знаю чи зможу заснути... :sad:

20. lulu

lulu Well-Known Member

у всіх триместрах-ношпа!головне не зловживати.

Статус теми:
Закрита.