Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. mamba

mamba Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Хі-хі для мене промежина то все шо, пардон, між ногами)). Таких ньюансів як простір між чимось і чимось я вже не відчуваю) під кінець першої вагітності я відчувала всю зону "де ноги кріпляться")). Переношувала малого, так сестра сказала по сходам ходити. Вночі як дурне находилась, так зранку встати не могла- вся зона міжножжя ( і промежина в тому числі) пекла вогнем. Зате ввечері пішли перейми і фініта ля комедія)))

2. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

ой не знаю дівчатка... в давні часи в мене дітки для покращення імунітету пили сирі перепелині яйця і попали в лікарню від сальмонельозу.. Лікарі ще тоді казали, що яйця сирі пити зась і перепелині в т.ч. ПАм"ятаю то як нинька, бо з двома дітьми на саму пасху попали, доні 1,9 було вона то дуже тяжко перенесла..

3. invisible

invisible Well-Known Member

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

ну, в мене не тупий біль. Його характер трохи інший - ніби голки колять час від часу.

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

в моєї сестри так було десь за днів 10 до пологів, кололо ніби голками, при чому ще й "там", ну тобто в піхві, всередині.

6. blakytnooka

blakytnooka Member

от і в мене при ходьбі шось подібне буває, несильно,але хід треба сповільнювати.. і нам до пологів ще 1,5 місяці...

7. Brenda

Brenda Member

Дівчата, в мене токсикоз пройшов ще на 10му тижні, а сьогодні зранку якийсь жах- почала знов різко чути запахи і різко стошнило, пішла рвати... Чи це нормально на такому терміні і чи було в когось з вас? Іжу тільки домашню іла, все свіже... Зранку з'іла налисники з сиром і яблуко, через годину після того все успішно вирвала:sad:

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

було. щоденно до 23 тижнів зранку рвала. в першу вагітність - щоденно до 28 тижнів, і час від часу - до самих пологів

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, підкажіть. Наварила крижалок (капуста заправлена часником і розсолом з квашених огірків) і так їх хочу.....що просто не можу. Але стримую себе, бо завтра маю сечу здавати, боюсь щоб ті крижалки мені в аналізах не вилізли завтра. Чи можна? Може я даремно так?

10. Burberry

Burberry Well-Known Member

А в мене вже який термін, та все глухо. Час від часу тільки живіт ниє, як на місячні, та без будь-якої періодичності. А так почуваю себе чудово. Завтра йду до лікаря Д. Дівчата, а на такому терміні він вже напевно дивитиметься на кріслі?

11. Лідочка

на кріслі буде дивитися хіба якщо покладе в патологію, а так -ні.

12. марі177

марі177 Well-Known Member

38-39 тижнів вже дивляться чи відкрита шийка матки.

---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

100% вилізуть,краще день перечекайте,воно вам треба лишні нерви?!в мене після часнику ацетон в сечі появився,вимотали всі нерви,за 3 дні перездала і все ОК.

13. mamba

mamba Member

Токсикоз на пізньому терміні то недобре, тре до лікаря!!!!

14. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Так званий пізній токсикоз, який є небезпечним - це не тошнота, а поява білку в сечі, стрімке зростання тиску і так далі. От він є небезпечним і його інші назви: гестоз або прееклампсія.

15. Лідочка

Пізно:) Я вже наїлася, ше й сьогодні до свекрухи на ДН йдем....Ех, побачу, шо то завтралікарка мені скаже.

16. glasses

glasses Member

А то через капусту чи часник?Бо я вчора на вечір теж капусти наїлась, салатик робила і цибулю їла, а сьогодні чоловік поніс баночку:girl_cray:
    А на що воно там впливає?

17. Туфелька

в мене вже два дні по 2-3 рази на день живіт ниє як на місячні, але ніби не опустився, ніц не розумію.

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

може дивитись. Мене на 39 тижні дивився, хоч в патологію клав на 41

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

ну то просто не здавай сечу завтра, почекай пару днів...

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

ой, не лякайте мене ))

хіба 18 тижнів - то пізній термін?

20. Туфелька

та я не спеціально)))

сама он перестрашена сиджу- чую нині рухи слабенькі і рідко. Боюсь.

Статус теми:
Закрита.