Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. sensual

sensual New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

В мене схожа ситуація була, я зимою впала на спину, гопнулась конкретно, після того така істерика була, я півдня ревіла, сходила на УЗД-все нормально

2. WildWind

WildWind Member

Мені Прокопчук перший раз поставила на 4 листопада, другий раз на 2 листопада, третій на 27 чи 29 жовтня.. а інший лікар на 24 жовтня))) 24 вже минуло, побачу, що буде далі))
    Десь читала, що то все продумано добре, і при падінні матка буде діяти як подушка безпеки, плюс води не дадуть нашкодити дитинці, бо вони не такі як вода, а як кисіль. Я стала під час вагітності дуууже незграбна, падаю на рівному місці постійно, а на сходах.. то жах, бо пуз не дає під ноги дивитись)) В мене родичка взагалі впала під часу бігу прямо на живіт як дошка))) До лікаря навіть не подумала піти, лише рухи чекала. Так що ви дуже відповідальна матуся.

В мене з однієї груді вже другий день молозиво тече, так добре тече)) То не передвісник пологів?

3. glasses

glasses Member

Я теж відчуваю як він крутиться. Плаває з одного місця на інше. Головне, щоб він був здоровим. Ой вже з тими хлопчиками, з"їлася тоді за ту кисту судинних сплетінь. Але читала,що то як норма в хлопців. Пройшло.
    Тепер з нирочками, але теж зараз намоніторила, що в хлопців таке буває.
    І як правило проходить само по собі. Вот розвиваються вони по іншому зовсім.
    Дівчатка, бережіть себе. Ви просто не уявляєте, що я пережила.
    Чоловік казав, що з дому мене не випустить. Ну, але як не виходь. ТО ще б темно було, а то білий день, біля 11 години. Люди на мене дивляться, я вся в болоті, плачу, все болить. А плачу, бо не знаю як там малятко. Він мабуть втік на ліву сторону, коли я падала, бо я на праву.
    І саме цікаве, я вже собі аналізую, як можна було так приземлитися, щоб подерти коліна, штани ні, руки, підборіддя і бік живота. Нонсенс я не можу уявити просто такого. Чоботи теж подерла. Але дякувати Богу з малюком все в порядку.

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

Я рухи чула. Він біднятко напевно переживав, бо я плакала сильно і просила його порухатися. Він в мене слухняний хлопчик.
    А мої,що чоловік, що мама почули, що я зі сходів впала. То вже свекруха з мамою сплакались. Потім я трохи заспокоїлась, то свекруха казала, що на початку вагіності падала з ЧЕРЕШНІ. А вагітна була чоловіком, він як то вчув, каже, що можна було вагіній робити на черешні. Прікол. Каже, що перший раз чує історію про своє падіння з черешні, мама йому не розповідала.

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

Я в першу вагітність навіть не можу порахувати, скільки разів падала або майже падала. А потім - ще й зима почалася. То взагалі було. Напереживалася. Потім чоловік нікуди саму не відпускав.
    Мама розповідала, що також багато зі мною вагітна падала.
    Вестибулярний апарат пристосовується до нового стану, тому жінка, яка за звичкою ніби йде собі як завжди, особливо поспішаючи, не може розрахувати (тобто її мозок в конфлікті), як тримати правильно рівновагу.
    Зараз, якщо сама ходжу -дууууже обережно, хоча хочеться швидше і спритніше. Спотикаюся часто, але пильнуюся. А так - то чоловік постійно за руку водить ще й кидається кожного разу, як я спіткнуся.
    А по хаті постійно не вписуюся в повороти )))
    Нічого, ще трохи потерпіти залишилося.

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

6. mazurik

mazurik New Member

Вчера, опять услышали негативный отзыв о враче у которого собирались рожать. Решли искать врача на Мечникова, темболее что он в пяти минутах от дома. Вот теперь выбираю по отзывах с нашего сайта, других источников информации нет. Остановилась на 3х, кто что знает буду очень благодарна за любую информацию в ПП. Выбираю между:
    Левицкая
    Федина
    Надижко
    Если есть их контакты, то просьба написать.:girl_bye2:

7. VERO

VERO Well-Known Member

А в мене 8,4. До того теж постійно по верхній межі. В сім'ї був шок. Живу в районі. Треба було старшого не відомо з ким залишати і лягати в ендокринологію у Львові. Виявилося, що в поліклінніці були погані реактиви. Одночасно здавала аналіз в звичайній лабі і приватній після кількох днів дієти, то в приватній цікор був майже по нижній межі, а в звичайній (точно знаю, що цей аналіз добре зробили)- по верхній. В родині є діабетики. Цукор перездаю постійно і солодким не зловживаю. Дитина народилась з нормальною вагою, тому того космічного рівня цукрк не могло бути.

8. invisible

invisible Well-Known Member

О, прикол, мені теж на 1 березня ставлять :))) Раніше ставили на 3 березня. Але по УЗД ніколи ж не можна визначити точно на 100% ПДП і вік плоду, окрім того різні апарати і різні лікарі можуть по-різному визначати, так що ти тим не переймайся. Я як ходжу на УЗД, то мені Слобода просто пише проміжок 12-13 тижнів, 19-20 тижнів, без днів.

Ну так, піднялася - була ж на 1,5 см від вічка, а тепер 2,8 см.

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Йой, а де ж то вона так з пузом бігала :) Хоча далеко за прикладом іти не треба - вчора я сама автобус на кінцевій на пл.Різні доганяла, бо водій бачте вирішив, що йому нема де стати і поїхав собі геть, а я його 45 хв. на холоді і стоячи прочекала. То я бігла за ним і стукала в двері, а потім ще псіханула на водія так що капець. Потім карталася, нащо я бігла і нащо так нервуюся. І як то себе в руки взяти, не знаю. :girl_cray:

А мені вже пару раз снилося, хоча до того ще далеко. Причому все якась дурня сниться - то мене кесарять, то молока в мене немає. Певно мені точно треба якісь заспокійливі пити. :scratch_one-s_head:

9. Malyatko

Malyatko New Member

О, мені теж жахи снилися, але це все через переживання в підсвідомості, тому що сама віриш що все буду добре, а в підсвідомості закрадаються протилежні думки, які і видає сон. От мені зараз сниться, що дитина протилежної статі ніж мені говорять 2 100% УЗД (як висловилась Прокопчук). Певно я про те думаю і сниться,що я народила і заглядую зразу хто, а там сюрприз ....

10. Brenda

Brenda Member

Дівчата, ви не одні такі, мені в першому триместрі раз 5 снилось, що в мене завмерла вагітність, кровотеча, ітд...то я в холодному поті прокидалась, а зараз сниться, що батьки від мене приховують чиюсь смерть і не хочуть мені казати, бо я вагітна і не можна переживати, якісь трупи сняться, скандали на роботі, що я їм доказую, що йду на лікарняний не з власної волі, а тому, що в мене тонус і лікар сказав сидіти вдома, а мені не вірять, ітд... вже не знаю, що робити з тими снами дурними....

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

От саме те я і мала на увазі. (навіть слова ті самі :) )

Про то ніхто і не каже. Підготуватись в плані моральному ну і літературу різну спеціальну про виховання таких дітей почитати...

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

А сни! То такі реальні бувають що довго не можу не очухатися (раз приснилось що з чоловіков сильно посварилась, прокинулась і не можу до нього дозвонитись - то так і була півдня переконана що то було насправді)

А ПДП певно таки важко точно визначити. Мені Прокопчук ставить від 22.02 до 03.03

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У хлопців таке часто буває, в мене у всіх 3х було, не переживайте

13. Anty

Anty Well-Known Member

я вже недочекаюсь свого декрету. з тими перепетіями на роботі... зараз мені не до нового працевлаштування. хочеться спокою...

14. glasses

glasses Member

А народилися як?Бо я читала, що таке буває в хлопців і часто до народження проходить, а буває, що народяться з тим. І теж вроді не страшно, бо хіба треба буде слідкувати і воно теж до року може пройти. Я читала, що таке буває, в хлопців, коли вони не попісяють. Я напевно дурна, але я чомусь ніколи не думала, що вони в животику пісають, а куда це виходить?Чи то просто такий жарт?

15. invisible

invisible Well-Known Member

Пісяють, пісяють! :girl_yes2: Вроді в води, а вони регулярно оновлюються. Але сеча в плоду не така як в нас, а стерильна, принаймні я так читала.

16. glasses

glasses Member

Так мене сьогодні болить все, що то жах. Відчуття, що я була на змаганнях з волейболу або після копки картоплі.
    Ще й сьогодні намагалася спати підклавши подушку собі під м"яке місце, вичитала, що піднімає плаценту. Але почало в мене тягнути живіт і я її забрала. Сьогодні попробую ставити подушку під ноги. Дівчатка, ви може ще знаєте якісь методи, щоб підняти. Я так поняла мінімально вона повина бути 6 см над вічком?То мені ще треба 3.2. І то до 32 тижня, бо як я зрозуміла потім вона вже не мігрує.

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Народилися всі нормально, і навіть не згадуємо про це

18. WildWind

WildWind Member

Плацента працює в обидві сторони, в одну сторону заходять поживні речовини для плоду, в іншу виходять продукти життєдіяльності. Ваші нирки то все фільтрують. Зокрема тому кажуть, що у вагітних подвійне навантаження на нирки.

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Якраз тоді відбувається активний ріст матки і тому плацента повзе догори. А піднімати якось штучно навряд чи вийде...Я такого не чула. Знаю, що не треба переживати, бо воно само собі підніметься. Звідки Ви саме 32 чули як критичний термін? Та й низька плацентація навіть в часі пологів - це ще не вирок. Найгірше передлежання. Такого у Вас немає. А низька плацентація - то просто треба вважати.

20. glasses

glasses Member

32, ну може 32, я в неті читала вчора)))

Статус теми:
Закрита.