Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

з моєю плацентацією по передній стінці живіт було видно у 20 тижнів.

2. Anty

Anty Well-Known Member

я здавала сьогодні. у мене зараз або кінець 13 або 14 тижня. цикл 30 днів.

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ні у вас по УЗД кінець 14 тижня, бо 13т і 6 днів, це закінчення 14 тижня і через два дні почнеться 15-й тиждень.
    А якщо по М то у вас взагалі кінець 15-го вже. Це пізно в обох випадках.

А коли в вас точно були М?

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

Ну та я не кажу що у всіх без винятку в кого плацента по передній стінці буде 100% швидше видно живіт. Але в багатьох. І взагалі це ще дуже залежить від фігури і будови тіла, зросту. В мене і за Дмитром досить швидко зявився, ну в 12 тижнів вже помітний був.

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

Лідочка правильно каже. Це вже пізно для цього тесту - це раз. А два - він ну зовім не інформативний. Це - те ж, що на ромашці гадати..
    В мене в коліжанки таакі результати того були, що дитина невідомо яка мала народитись. Дитинці вже 3 роки і звати Максим. гарний і розумний хлопчик.
    Вірте УЗД (кваліфікованому лікарю).

5. Anty

Anty Well-Known Member

19 липня. 13 тижнів і 6 днів - це максимальний термін, якшо рахувати від 19 липня. я розумію, шо найкраще здавати на 12 тижні, але лікарка в такий час дала направлення. значить вона шось собі рахувала.

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Значить вона тільки тоді згадала:) 14 тижнів - це пізно.

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

100%.
    Моя генетик навіть і не направляла вже мене на цей аналіз, бо було пізно

8. Holly

Holly Moderator

Ех, а я далі мучусь із своїми нирками. Була вчора в уролога, подивився аналізи сечі і узд, і сказав, що то не запалення. Просто так дитина лежить, що тисне на нирки. Мені від того не легше, бо болить жахливо. Трошки посиджу і все, мушу лягти і знайти зручну позу, поді перестає(((

9. invisible

invisible Well-Known Member

У мене так було, ПАПП був 3,5. І лікарка, і уздист сказали на підвищений ПАПП взагалі не звертати уваги, бо для них інформативним є лише заниження ПАПП, але не завищення. ХГЧ у вас добрий.
    А взагалі дівчата вище правильно написали, цей тест краще здавати трохи раніше, бо чим вищий термін, тим більше росте ПАПП і далі тест є взагалі непоказовим. В ідеалі його здають в 11-13 тижнів, але не в 14.

10. olangel

olangel Well-Known Member

Взагалі не розумію для чого той тест здавати, хіба для галочки лікареві, аот собі тим голову забивати не варто взагалі.

11. Brenda

Brenda Member

Дівчата, а в мене нарешті починає рости животик по троху:) але рухів ще не чую...тобто щось чую час від часу, але без ніякоі періодичності, так, ніби щось зсередини подавлює чуть-чуть, то рухи, чи то кишечник, бо я шось в більшості схиляюсь до кишечника... А ще була нині в магазині для вагітних, той, що тут на форумі в нас - Мамуля, накупила купу всього, нарешті маю нормальні штани, а я й не знала, що в штанах для вагітних може бути на стільки зручно:)

12. invisible

А періодичності зараз і не буде. В мене на початках могло штовхнути раз на день, а потім день-два тиша. Маля ще на цьому терміні малесеньке. Можна сказати, що лише от зараз десь, після 21 тижня, рухи стали відчутно інтенсивнішими і частішими.

13. Brenda

Brenda Member

Може, то і не рухи... то не штовхання в мене, а протсо легеньке подавлювання, ніби хтось мочками пальців постукує... то певно має бути сильнішим? Мабуть, це все тки моя перистальтика-)

14. invisible

Та воно на початках і є дуже слабеньким, ледь відчутним, дитинка ж ще зовсім не сильна. Напевно то індивідуально, але я відразу розрізняла, де перистальтика, а де рухи (вірніше не зовсім відразу, мала таке десь пару днів, і раптом мене "осінило" в одну мить, що то вже рухи). Кишківник "булькає", то звичайні і впізнавані для мене відчуття, а от рухи дитини в мене більше схожі на разові поштовхування, відчуття для мене нові і незвичайні. І виникали вони на початках суто при сидінні за компом або лежанні на спині. Тепер вже й в інших положеннях відчутно.

15. JuicyFruit

JuicyFruit Member

А в нас малюк уже добряче штовхається тиждень. Вперше відчула рухи ще минулого понеділка - гласкала живіт і почула як велика булька піднялася і стукнулася об живіт. І так повторилося 3 рази:girl_tender:. А зараз відчуття зовсім інші - ніби всередині хтось щиглі дає:). В понеділок після з"їдженого яблука поштовхи малюка були досить сильними, хоча вже 2 дні є більш слабкими. Помітила, що солодке стимулює дитинку рухатися, крім того до обіду я частіше чую рухи, а ввечері малюк починає партизанитись і на всі гласкання нашого татка не реагує. Але у нас хоріон на задній стінці і крім того я ще зовсім не поправилася і важу 51 кг - менше ніж до вагітності. От думаю й причина раннього відчуття рухів малятка.

16. invisible

Ага, моє на перших порах після винограду копалося :girl_tender:

17. glasses

glasses Member

А наш синочок копається весь час як мама поїсть щось, коли лежу вранці або вечером, ну і коли сиджу на роботі. А в неділю стояла в церкві, то теж копався)))
    Навіть не те,що копається, а рухається, плаває собі, бо я не можу сказати, що я чую як копається)))

18. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчата, а аналіз крові на хгч покаже який тиждень вагітності?

19. glasses

glasses Member

Ну, та, але інколи там межі підпадають на наприклад 5-6)))То приблизно будете знати.

20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

На рахунок аналізів ХГЧ і ПАПП на 11-13 тижні то не для для всіх лікарів ті галочки потрібні. Моя навіть не заікнулась - розуміє їх недоцільність. То мабуть краще робити для тих хто має покази, що б підготувась... А як показів нема, то і не доцільно аналіз робити.

Статус теми:
Закрита.