Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Karrizo

Karrizo New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

І ми вже помаленько пакуємся. Вже десь половина всього необхідного є. Накупляла трохи одягу для малечі, але не знаю що брати в сам родзал. Ніби відложила собі бодік на довгий рукав + повзунята + шапочка і шкарпеточки, але от дивлюсь на той бодік і думаю: як то моє малятко будуть запихати в той бодік ще й з ранкою на пупку? Чи може краще купити такі розпашонки на запах? І ще, скажіть дівчата, скільки пеленок треба?

2. Tanju

Tanju Well-Known Member

Якщо не плануєте в подальшому пеленати дитинку, то вистачить штук 5 пеленок(десь підстелити, накрити і т.д.)

3. Птася

Птася Well-Known Member

Бодік в родзал краще не брати і взагалі в пологовий, вам спочатку буде важкувато одягнути через голову його, краще кофтинки застібаються на кнопочки, я собі брала сміловські. А пеленки треба пару тоненьких і пару байкових

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

скільки людей стільки думок і порад :) я спробувавши чєловєчкі зрозуміла що іншого нам і не треба :)
    По пеленкам, оскільки ми не бавились в життя без памперсів, і впринципі зараз теж не збираємось, то тих пеленок що ми мали а то було 5 чи 6 байкових - нам з головою хватило, і вони ж чекають другу дитину.

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

7. Kvitkalilia

Kvitkalilia New Member

Дівчата може хтось знає де у Львові можна купити одяг для немовлят ТМ Smil?

8. Птася

Птася Well-Known Member

Чєловєчкі то не бодіки, вони добре розтібаються, їх легко вдягати я такі теж купила, є звичайно і боді які повністю розтібаються як розрпашонка.
    Smil є в антошці і в веселці, що на джамбула, але ви краще на їх сайті подивіться, там є точки продажу.
    А я сьогодні знайшла в себе розтяжку на пузі, там де шрам від апендициту, видно в тому місці тканина не еластична, хоча намазую весь час олійками, все одного появилися.

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Мені товаришка дуже рекомендувала крем Stretch Marks Double Action фірми Mustela.

Казала, що ним треба намащувати розтяжки зразу після того як вони з'явились. В неї розтяжки зникли.

10. Птася

Птася Well-Known Member

А де такий взяти можна?

11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Поняття не маю де його в Україні купити можна. Може по інтернету попробувати?

12. Talibamina

Talibamina Member

Мене муж перевіряє щодня на наявність розтяжок, ттт немає, а от в подруги з!явились аж на останньому місяці, кажуть такі швидко потім розгладжуються
    А взагалі вважаю, якщо шкіра еластична - не повинно бути, це при умові. що вагу набираєте не 25-30кг
    А вже як з"явились - то ніякі креми цього не усунуть, це ж шкіра тріскає зсередини

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Сьогодні черговий раз здала гемоглобін - 137 !!! це при тому, що завжди, навіть до вагітності був 100-105. Це я так підняла препаратом тотема, треба трохи перерву зробити, бо забагато тоже недобре

13. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ось я знайшла

Ніби у Львові теж можна купити, та й ціни за одно є. Тре спробувати. В мене на грудях трошки появилися :sad: може від того крему зникнуть....

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене розтяжок нема під час вагітності. Але під час пологів або перед самими пологами вони з'являються на литках. Так першого разу було, другого те саме. Уявляю собі, як буде на третій раз. Треба пошукати той крем, що Марія радить.
    По ідеї, вони не зникають, але можуть стати дуже тоненькими й непомітними. Кажуть мумійо на то теж помагає, але мене щось запах відштовхує.

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, я кожну ніч мучусь з печією.... причому з також конкретною що атас... Ніяки поляни квасові, молоко, смекта, ще там щось не діють. Так й навіть таблетка гавіскона діє через раз да і то не на довго.
    Сижу зараз як дракон, вже би спати йшла, але ж лежачи буде ще гірше. А стоячи як жираф спати не зручно )))

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А якщо більше подушок дати? Може, тоді допоможе?
    Хоча в мене часом теж так буває, що ніщо не допомагає. Правда, спробуйте ще мигдалеві горішки жувати. Може, якраз.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я щойно вичитала що ще комусь допомагає пожувати сухі вівсяні пластівці - піду погризу ))) завтра ще горішків куплю, спробую...
    З малою також була печія але незначна і раз десь колись... а тут щодня при чому нвіть як нічого такого особливо кислого не їм, все рівно...... бе, одним словом

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

В мене сьогодні таке враження, що в мому животі стадо слонів товчеться.

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівчатка, от хвилює мене таке: вчора була на огляді в Г. зважили мене і я маю 75 кг., рівно стільки, скільки було й сім тижнів тому. Це нормально що животик то росте , а вага одна й таж? Чи тре щось з тим робити?

20. Asal

Asal New Member

в мене таке було 2 дня тому,навіть спати вночі не могла, в ЖК виписали таблетки, правда я їх не купувала і не пила :girl_crazy:
    моя лікарка сказала добре погуляти перед сном, я так зробила, малюк вже спокійніший набагато :girl_yes2:
    мене мучить таке питання: всюди написано, що спати на спині вагітним не можна, але чомусь для мене це сама зручна поза, як тільки повертаюсь на бік малюк починає буянити :dntknw:
    чи справді це так небезпечно?

Статус теми:
Закрита.