Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

оооо, дуже дякую за інформацію. буду знати.
    в мене це перша вагітність

2. Мія

Мія Well-Known Member

перепрошую.. недочитала підпис))
    але в вас 35 тиждень.. то ше рано

3. Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Я ДУЖЕ хочу в Данкова, але його приблизно з 15 лютого по 1 березня не буде, то я можу не попасти до нього. Маю йти до нього на прийом в середу-четвер і там будем шось вирішувати. Коли лежала в патології два місяці тому, то розпитувала персонал про лікарів, бо знала шо з Данком можу пролетіти, то теж чула, що Кунинець хороша і з вигляду приємна така. Розкажете після зустрічі з нею як вона вам.

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

мене лякали і положенням і передчаснимиі ... маленькою масою дитини...
    майже день у день із поставленим терміном народилася моя чудова дівчинка, як Бог приказав та ще й з ідеальною вагою.
    так, що все буде добре:d25:

5. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

КР мені не нуно :sad: І знаю, що народжують сідничками. Я вже здається писала, що лікар певно не хоче брати на себе таку відповідальність.
    Та й лікаря мені порадили ніби кращого із всіх, хто є. А взагалі, зараз стараюсь про це не думати. Я себе налаштовую на природні пологи :)
    Вагу ще теж не знаю. То треба питатись у лікаря,так? Мені самій цікаво, скільки він важить :)
    До Меду мені 600 км)))) не вийде :)

6. Iwka

Iwka Well-Known Member

Приблизну очікувану вагу при пологах можуть сказати на УЗДв 36-38 тижнів (то по своїй памняті)))

Ну то інший обласний ПБ до якого блище. (чомусь думала що Ви в Львівській області)...
    Бо райцентр - то КР, і потім другі пологи природними будуть дуже примарними... (нажаль...)

Але зараз головне - правильний настрОй, вправи і спокійно, логічно продумати всі варіанти!

7. Hruska

Hruska Well-Known Member

А мені сьогодні снився мій синочок))))))))
    Такий приємний сон був, а основне - я ж точно не знаю статі маляти, мені ще на 12 тижні сказали, що має бути хлопчик але це - неточно. А тут сниться, що я народжую хлопчика такого малюсінького, гарнюсінького, а потім якимсь чином виявляється, що то дівчинка, а потім за нею родиться ще одна дівчинка:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:....Хе, цікавий сон...:girl_crazy:
    Але я так тішуся, бо Катруньку до народження у сні не бачила, а цієї вагітності аж 2-є мацопусиків приснилося:girl_in_love:

8. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

А я за всю вагітність одягала штани для вагітних лише 4 рази і то... після того дуже животик болів, саме головне, що ще на початку вагітності накупила в Польші 4 пари, а тепер :sad: одні лосіни і тунічки.

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

У мене лікар у ЖК каже, що дитинка маленька до 3 кг., а от УЗД навпаки до 4 кг. :)
    от і маєте лікарі!

9. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

була тільки що в ПБ, послухала, помацала,сказала що голівка дуже низько, в середу до неї на узд подивитись чи повністю розвинені легені, бо плутанина з терміном, трошки здивувалась що різниця в 4 тижні. Була з чоловіком, перше враження позитивне, і чоловіку вона сподобалась. Так що буду народжувати в неї, ще в середу буду говорити за решту питань.

10. allja

allja Well-Known Member

Мені теж таке снилось, правда навпаки: народила дівчинку, а вдома, в колисочці, вона якимось чином стала хлопчиком:girl_crazy: Зранку проснулась і думаю, що цікаво так...хотіла дуже знати хто буде,а підсвідомість відповіла, що або дівчинка, або хлопчик:girl_cool::girl_crazy:

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Про вагу 2го синочка казали мені так:
    лікар в ЖК - 3.300
    моя кума - лікар-гінеколог - 3.100-3.200
    УЗД - 4 кг
    Данков - 3.700

народились ми 4.200.

12. Мія

Мія Well-Known Member

Ви мені нагадали випадок... коли ми з Дариною приїхали з пологового. Пройшло може дні два. На обід погодувала меншу заколисала старшу і сама з ними заснула. Прокидаюся і мною оволодіває паніка. ПРопала дитина. Починаю перевертати ліжко в пошуках мацьопи. Одну ковдру на підлогу, другу біжу в іншу кімнату і кричу чоловіку пропала дитина!.. Він зірвався на рівні ноги прибігає в спальню і так здивовано - яка? Дарина спить Віра спить ти чого? А третя? Де третя????? І тут до мене починає доходити що я бреджу.. а яка третя?! Сіла на ліжко і пробую зібрати думки докупи.. дійсно яка третя?! Коли завагітніла в третє, чоловік сказав - от твоє третє! Ніхто нікуди не пропав.. ))
    Не можу зрозуміти що тоді зі мною було але все було настільки реально що коли я усвідомила що це марево "тілом" все ще не вірила що третьої нема..

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

а хіба на такому терміні має опускатись живіт? у мене просто такий же термін як у Вас, тому питаю... минулу вагітність опустився десь за тиждень до пологів, на 38,5 тижні))) та й втихомирюватись теж не мали б дітки))))

14. silvia

silvia Well-Known Member

від сьогодні я у декреті........їду за місто до батьків, поки чоловік без мене без мого командування робитиме ремон у кімнаті ......ото буде сюрприз як повернусь за 2 тижні.:girl_crazy:

15. senka

senka New Member

А мені приснилося що я народила дитинку, а її забрали і навіть мені не показали, а я їм кажу ви хоч скажіть хто там хлопчик чи дівчинка. А мені кажуть що на дівчинку не дуже подібна :girl_crazy:

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

То напевно через те, що я с самого початку дуже хотіла знати хто в нас буде, а наша лялька все прикривається і ховається

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

17. senka

senka New Member

А на рахунок животика, в мене теж ще досить високо, але лялька вже так активно не рухається

18. Asal

Asal New Member

мені перший раз снився хлопчик, що я блондинка і тримаю на руках дитинку в голубенькому костюмчику (тоді була брюнеткою :girl_crazy:)
    тепер снилась дівчинка, я навіть спідничку купила таку, як у сні...
    побачимо:girl_yes2:

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

до сих пір ховається? ото сюрприз буде! більше не збираєтеся на узі?

20. senka

senka New Member

Останній раз були 31 січня, то лікар сказала що навіть приблизно не бачить бо там ручка все прикриває

Статус теми:
Закрита.