Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

В мене з другою вагітністю Дарина сиділа до 37 тижня, а потім перевернулася, я навіть не відчула коли вона то зробила.. Робила вправи правда:) Зігнуті в колінах ноги ставила на кавовий столик і живіт вверх ніби в мостик стаєш, щоб живіт натягнувся а дитинка скотилася до грудей ближче.. стояла пару хвилин і опускала таз на підлогу.. робила разів 3 і вже на наступному огляді все ок.

2. VERO

VERO Well-Known Member

Не стрималася. Це, звичайно, Ваша справа, але на такі умови я би не погодилась. Те, що в районі сідничне передлежання є показом до КР я знаю, але планово ще і в 38 тижнів... змилосердіться над собою та дитинкою. Де гарантія, що дитинка не виявиться недоношеною? Крім того, маєте гарантований (в райцентрах- точно) КР при наступних пологах. А готовність Вашого організму і дитинки до народження ніхто не враховує? Невже не можна домовитись, щоб оперували хоча би при мінімальних переймах? До ПБ можна швиденько приїхати. У Львові є багато лікарів, які приймають такі пологи. Деякі не такі вже і дорогі. КР дешевше не обійдеться. Можна в патологію лягти, якщо проблематично швиденько доїхати...
    Я теж з невеличкого міста і мені натякали, що буде КР. Я народжувала у Львові природнім шляхом двох діток. І не шкодую. Не було кому провідувати, їсти возити... Проблеми в тому не бачу. Сама казала, що не зможу вийти, бо в нас було цілодобове ГВ. Поїла 2 дні лікарняну їжу. Але оберегла себе і діток від усіх "принад" КР.

3. Відповідь: Для майбутніх мам (5)

В мене дитинка перевернулась два тижні тому. Вночі сонна встала в туалет і аж налякалась, бо одразу зауважила, що форма живота змінилась, він зразу опустився.

4. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Да, ви праві. Я теж це все знаю і розумію. Звичайно, я буду робити все для того, щоб пологи пройшли вчасно і природньо :)
    В мене мама родила близнят. Моя сестричка була перша - пішла голівкою, а я ніжками. І нічого. Я ще пожартувала з мами.. Кажу: "а я думаю, чого в мене такі ноги довгі")))

5. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Тільки що сиджу, поїдаю згущене молоко , дивлюся Сутінки, аж тут чую, хтось так праворуч шпортає, дивлюся на животик, а там така гуля з правого боку! Малявочка, мабуть, вся туди залізла і лоскочеться:girl_in_love: Поклала руку, погладила трошки і карапузик переліз назад. А я тішуся, як мала дитина:girl_tender:

6. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Мене тут давно не було. Вчора вернулась з роддому. В середу родила гарну, чорняву дівчинку.
    Зараз гамаємо цицю.))) Роди були партнерські. Деталі будуть пізніше, одним словом родила так, що на другий день би знову родила))))

7. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Щиро Вас вітаю з народженням доні! :) Смачного молочка , спокійних ночей і здоровячка вам! :) :) :)

8. Сонечко

Сонечко New Member

Дуже за вас тішуся, ВІТАЮ!!! Ростіть здоровенькі і щасливенькі!!! Швидко повертайтесь додому!!!

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

ВІТАЮ! Молодчинка! Нехай росте Ваша ДОНЕЧКА здоровенькою, вам на радість!

9. allja

allja Well-Known Member

Як я Вам заздрю, чесно:girl_blush2: Я вже просто не можу дочекатись коли вже почую малечу...чоловік тільки запитує коли вже? А я кожний день кажу собі, що ще трішки:connie_pull-pigtail
    В нас все добре, тільки вчора трохи перенервувала, то животик піднивав, але потім втихлося все.
    Чесно кажучи, мені останнім часом здається, що в районі майже все є показом до КР...в нас все частіше роблять КР, і не завжди з прямими показами для нього, а так, щоб перестрахуватися:girl_devil: Ще точно не знаю чи буду народжувати в районі, але без прямих показів на КР,планово не погоджусь на нього.

10. Відповідь: Для майбутніх мам (5)

А де Ви народжували? То карантин вже відмінили, чи вдалось домовитись?

11. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

мене це теж дуже цікавить, сьогодні-завтра йду на Джамбула, буду знати як там справи, і дам знати.

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І чого я дурна переживала, що нема токсикозу. Тішитись треба було.
    Так мені нині хижо, бє. Штани в талії не защіпаються, бо дискомфортно. Певно треба переходити на вагітні. Щось нудить, мутить, характер сквєрний. Злюсь на всіх і вся. Ще й мала б цілий день хотіла годуватись. ааааааа:girl_impossible:

13. Iwka

Iwka Well-Known Member

я вранці п"ю з молоком не міцну.

а чому не можна народжувати сідничками вперед? Яка орієнтовна вага дитини?
    мо пошукайте іншого лікаря? І мо поїдьте народжувати в Мед? нашо вам той КР?

Во-во)
    тішитись тре завжди) І коли спати хочеться, теж тре тішитись, бо потім не буде як спати...

а мені взагалі в штанах дискомфортно.
    Туніки-плаття + легінси, штани ніяк не можу заставити себе вдягнути...

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Привітик, дівчатка! Давно не писала..
    Останній раз писала, що животик схопило. А ми в той день(субота) мали повертатися у Львів ( були місяць у моїх батьків за 200 км від Львова), почала я складати валізи, і чую, щось живіт почав боліти як на місячні. Спочатку немогла додзвонитися лікарці, потім додзвонилась, вона сказала вколоти ношпу і лежати. Після уколу мені стало гірше, почало ше більше боліти. Тоді мене відвезли в лікарню і поклали на збереження. До вівторка під капельницею, і в пятницю виписали. І ось в суботу нарешті я у Львові, Слава Богу все добре нічого не болить, добре себе почуваю. Після обіду йду в ЖК ставати на облік.
    Ще тижні два назад жалілась шо животика не видно, а зараз такий животик, що одна жіночка, яка в патології зі мною була, думала, що нам десь під 30 тижнів:girl_crazy: Малеча активно рухається, що навіть таткові вдалося почути:girl_in_love:

15. Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Я теж збираюсь цього тижня йти туди. А в кого плануєте народжувати?

16. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

на даний момент в Кунинець, піду познайомлюсь, поговорю, якщо не сподобається то в Данкова. А ви? А моя малеча щось ні опускатись не хоче, ні втихомирюватись... то під ребра дасть доброго копнячка, то потягнеться що з двох боків живота горбики повилазять а посередині плоско:girl_crazy: то якусь таку позицію прийме що вилазить вееееликим горбиком з одного боку і мені стає тяжко навіть стояти а йти це взагалі нема слів... Ще маю питання: в таку погоду хто скільки гуляє, бо я так рознілилась що рідко з дому не виходжу...

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

просто зазвичай токсикоз починається саме через 6 тижнів. Але не засмучуйтеся, так само раптово в один прекрасний день все і перейде.
    Данков, здається, зараз у відпустку пішов. Він щороку у лютому ( середина-кінець у відпустку йде).Принаймні 2 дні тому трубки не брав.

18. Iwka

Iwka Well-Known Member

ггг)
    мала нині "прогулянку на роботу" тривалістю 40 хв - дурбелик думала що вдасться на шось сісти - змерзла добряче і все рівно пішки йшла...

наша машинка на нас образилась і не хоче в такі морози їздити (щось з мотором сталось :girl_cray:) то тепер гуляю... :girl_crazy:

19. innamorata

innamorata Well-Known Member

А в нас так і не видно. Зранку то тільки невеликий горбик видно. Хто не знає то каже що трошки поправилася і все. А тааак вже пузіка хочу :) Зате танцюємо добре. Татко вже десь тиждень-півтора як чує мацьопку. І де той шибеник там поміщається :)

20. Мія

Мія Well-Known Member

При другій вагітності живіт може і не опускатися. В мене так і не опустився і я народила. Лікар підтвердила що часто так буває.

Статус теми:
Закрита.