Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pesyk

Pesyk Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Ми теж плануємо партнерські пологи, але Данков пояснив що зараз карантин, хоча я планую народжувати в кінці травня, чому він мені говорив про карантин який зараз ?! Треба було це перепитати, але щось вчасно не отямилась))), надіюсь відмінять. Цікаво як було минулого року,може хто знає?

2. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

2 роки тому тому ми родили в травні ,то вже карнтину не було!!!, але ще весною, коли ми знайомилися з лікарем, то карантин точно був,

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

2 роки тому карантин зняли 25 березня. І , здається, це був найпізніший час відміни.3 роки тому- в кінці лютого. Але цьогоріч ситуація трішки інша- зараз тільки початок підвищеного рівня захворюваності на орві.Тому багато буде залежати від того, наскільки швидко захворюваність піде на спад і чи не буде спостерігатися погіршення ситуації

4. Андріана

Андріана Well-Known Member

А в мене від вчора набряки з'явилися, першого разу не було, тому навіть не думала, що ще в 37 тижнів можуть появитися, та ше й такі, що чоботи не взую, сьогодні зранку -3'с, а я в мокасинах, може тому що я перевтомлена, не встигаю відпочити, весь час на ногах, та ще й квашені огірки постійно їм.

5. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Порадьте мені, бо не знаю, що робити. Мені призначили Імунофлазід для профілактики грипу, чоловік хворий на грип, працюю в школі де завжди є контакт з дітьми. В мене 12 тиждень вагітності, переживаю, щоб не захворіти, але маю сумніви щодо прийому цих ліків. Як ви вважаєте, чи потрібно вагітним приймати імуностимулятори для профілактики захворювань?

6. Farfalla

Farfalla Member

Думаю краще природні засоби використовувати: цитрина, часничок, чаї з малини, промивання носика...

7. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

всі ці імуностимулятори ніяк не впливають на імунітет. це лише піар хід фармацевтичних компаній. і для власного заспокоєння. якщо вам такого роду ліки допомагають, то попийте і будете впевненіше почуватися. я наприклад в них не вірю, ніколи не пю, а от чоловік полюбляє пити імуностимулятори, тільки чує десь рядом вірус

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

цілком підтримую

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

По ідеї, якщо багато ходите, то набряки навпаки меншають. Від сидіння погіршуються. А от квашені огірки цілком можуть сприяти, так що не налягайте на них занадто.
    Підтримую! Чудові засоби. Мені дуже допомагали всю зиму, практично не хворіла.

9. Asal

Asal New Member

і мені всю зиму допомагали, а зараз не встояла, вже другий тиждень не можу викарабкатись(((((

10. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

багато пийте, їжте цибулю і нюхайте часник і пошвидше видужуйте)))

11. Liliyah Romanova

Ой, яка шкода. А чим лікуєтеся?
    Мені особисто дуже допомагає вибратися з грипозних станів чай із цвіту бузини. Але з ним треба дуже обережно, бо кожен реагує по-різному на них.

12. Pampulichka

Pampulichka Member

А мене сьогодні страшно мучить печія, казали мені що то в нашої дівчинки коси довгі будуть:girl_tender:А що мені такого випити чи з'їсти щоб не так погано було?:girl_cray:

13. Tanju

Tanju Well-Known Member

Мені допомагав Ренні від печії.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну...фігню вам сказали ;)
    а взагалі печію едкому вдається побороти молоком, чи морозивом.
    Я зі старшою спасалась ренні, але печія була не часто.
    А цього разу якось значно частіше мене мучить. Але я тоді стараюсь не нахилятись, бо власне коли нахиляюсь печія стає просто нестерпна. Ну і ренні поміняла на гавіскон, суть і дія така сама, коштує трішки дешевше.

15. Liliyah Romanova

Не слухайте ті народні дурниці. У мене з хлопцями така печія була! А народилися лисенькі. ;) Люди собі уявляють, що дитина лежить в утробі й волосся маму лоскоче зісередини, чесне слово. :girl_crazy:
    Мені допомагає пару ковтків Боржомі чи щось подібного. Якщо води нема під рукою, то пару мигдалевих горішків згризти (без додатків).
    Штучних ліків принципово не п'ю. І їх вагітним не можна, здається.

16. Farfalla

Farfalla Member

насіння соняшника допомагає. спробуйте :girl_wink:

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мене печія мучила рази 4 за всю вагітність, а доця народилась з дуже довгим і густим волоссям. Дурня то все)) Поляна Квасова добре допомагає, мені знімала печіння за 5 хв.

18. Tanju

Tanju Well-Known Member

19. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

20. innamorata

innamorata Well-Known Member

Мене від печії рятує поляна квасова. Кілька глотків і за хвилину печія пропадає. Завжди вдома тримаю дежурну пляшку. Вистачає на кілька тижнів :)

Статус теми:
Закрита.