Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

якраз класно. Животик акуратний, личко ще не виснажене і без набряків.. на останніх тижнях личко змінюється та й пігментні стрічки на животику.

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

Дівоча команда назбирується))) Вітаю!

з досвіду - якщо є в кого консультуватись, то краще таки на 29 тижні йти - достатньо часу щоб оформити декрет - і менше напрягу... Якщо дасть Бог втретє - то так і буде! (я ото глупа, вирішила полекшити життя лікарки, щоб її потім не сварили за мене... :girl_mad:)

А в мене прийшов період, коли маля вже не зовсім маля, і травна система вимагає "лайт-версії харчування"...
    Купила собі нині цілий ящик смачнющий яблук :girl_claping:, 3 кг бананів - вечері в мене тепер мус бути овочеві альбо фруктові - інакше не сплю...

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В нас також 10 тижнів якщо від дати зачаття рахувати, а не по місячних)

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40994&page=33
    я фоткалась у 32 тижні. думаю, підходящий термін

5. innamorata

innamorata Well-Known Member

а я похвалитися :connie_pull-pigtail є все ж таки крапля меду в тій бочці дьогтю-загрозі. начальство сказало що щоб я не каталася на ту біржу, беруть мене офіційно на роботу. Урррраааа:girl_claping::girl_claping: а то щось собі не уявляю зараз швендяти на ті біржі з масою папірців.

6. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Пожаліюсь дівчата...була знову на УЗД і добре що пішла... дитинка завмеррла зараз лежу(зробили чистку...) Дуже шкода... ((( :sad::sad::sad:

Але я обов"язково стану вдруге мамою, а може ще і втретє))

7. Red Sun

Red Sun New Member

YULKAZOZYLKA,Тримайся,знаю ,що це дуже важко.Дуже шкода...я знаю як це важко,я пройшла через це 2 рази,але ми повинні бути сильними і головне вірити в те що матимемо малюків

8. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Дівчата, на узд 20 тижнів вже виявили, що дитинка обвита пуповиною навколо шиї, наскільки то критично і чи може вона ще розкрутитися? Чи є якісь вправи, положення, поведінка, щоб запобігти цьому обвиттю в пізніші терміни?

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А у Львові дуже панікують через обвиття? Тут якось спокійно до того ставляться. Лікарі просто розмотують "на виході" й усе.

10. Мія

Мія Well-Known Member

Коли вперше з цим стикаєшся то панікуєш))) а потім вже ні. Можуть доплерометрію призначити, щоб циркуляцію крові в пуповині визначити.
    В мене всі три рази було обвиття, а в ході пологів діти народилися "скрізь" це обвиття. Головне щоб туге не було.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

трохи є...

але від 20 тижнів дитина ще може замотатись і розмотатись разів з 10 :)

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у моєму випадку ніхто не панікував. Вже перед пологами УЗД показувало обвиття, але мені навіть на то увагу не звертали. В пологах теж акушерка просто зняла петлі і все.

13. newlife

newlife New Member

Хто знає що зараз робиться з карантином? Скільки він ще триватиме???

14. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

А у нас сьогодні чудовий день!!! Були на УЗД, сказали що в нас росте дівчинка. Моїй радості немає меж!!! Зразу пішла по магазинах, вибирала рожевий одяг ,бо в нас гори хлопчачого, пора задуматися про платтячка))

15. сніжна

карантин є і скільки триватиме- невідомо. зараз карантин вже зумовлений зростанням захворюванності на грип та орві

16. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

надіюся до травня карантину вже не буде, бо я варіанту родити буз чоловіка навіть не розглядаю.
    А за додаткову оплату теж не пускають на партнерські пологи??

17. newlife

newlife New Member

Тобто тепер карантин не по кору? З грипом, ніби, простіше.

18. сніжна

не простіше. На Мечнікова та Джамбула партнерські не дозволені повністю.І тут не домовишся. В Меді їх. здається, і не відміняли. За Батальну не скажу.

19. Samilla

Samilla New Member

Як так???? Ми вирішили народжувати разом! Хоча з лікарем я ще нічого не говорила, але мені казали,що можна! Ні,ні, цього не може бути(((((

20. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

Не хвилюйтеся, у вас ще є час. можливо вже скоро карантин відмінять.

Статус теми:
Закрита.