Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. murawka

murawka New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

У мене на 5-6 тижнях теж ще нічого не було видно. Пішла а повторне УЗД на 8, тоді лікар побачив ембріон. До того часу він вже сформований.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та чого постраждають? Думаю, то все залежить від тих штучних вітамінів також. Мені юрофер зовсім не шкодив. Ні розладів, ні інших наслідків не було. Підняло мені гемоглобін до 110, так що все було в нормі.
    І відділяйте вживання молочних продуктів. 2 години до або після, не скорше.
    Так і є. У мене зараз гемоглобін 112, то акушерка сказала, що це чудові покази, як для вагітної.
    Це правда, до речі. Все, що дитинка хоче в першому триместрі, це аби їй дали спокійно розвиватися. Там же стільки процесів різних відбувається водночас!!
    Я ходила на ранньому терміні лише тому, що боялася третьої позаматкової. Якби не це, пішла би аж на 22 тижні, бо тут той на 13ому не вимагають робити.

3. newlife

newlife New Member

Хочу пожалітись...

Як була перший раз в лікаря з ПБ, то він активно налаштовував мене на спільні пологи. Я була не проти, але ми з чоловіком не готувались до них, бо знали що карантин по кору потім, передбачали що введуть карантин по грипу... А тут, в середині лютого, лікар каже - можна, готуйтесь, прийди з чоловіком - все обговоримо. От ми й підготувались, навіть швидше ніж я думала. Прийшли обоє в понеділок до лікаря, а він:"Карантин по грипу. Спільні відміняються"!!!:eek: :khomyak: :girl_cray:

То для чого було давати надію? Тепер відчуття ще гірші ніж були до того. Тоді знала що не можна, то й не настроювалась, а тепер нехочу бути сама! :girl_cray: :cry: Тим більше що чоловік не проти!

За зміну ПБ думати пізно - на наступний планово кладуть під спостереження. :8:

4. Iwka

Iwka Well-Known Member

якщо ви плануєте вчасно ставати на облік - то без узд в 12 тижнів - вас просто не візьмуть...

5. kolobok

kolobok Member

Я мала наувазі. що постраждають не від вітамінів, а від низького гемоглобіну.
    Та от я мала намір протриматись на натуральних вітамінах і продуктах, але тепер вже страшнувато, бо останніми днями реально відчуваю слабкість, запаморочення.

6. Liliyah Romanova

То більше вам зашкодить, ніж діткам.
    А з першою вагітністю у вас як було?

7. Asal

Asal New Member

я теж відчуваю слабкість, хоча гемоглобін високий...

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

9. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

мушу поділитися з вами як я вставала щойно на облік в свою поліклініку...поки емоції ще свіжі)))
    Прийшла, а лікар до мене - маєте гінекологічний набір, бо я мушу вас на кріслі подивитися і всі потрібні мазки взяти (я випала):girl_feminist: Дівчата, вас дивилися на кріслі при вставанні на облік без явних на то показань, бо мене з першою вагітністю перший раз на крісло брали в роддомі зі схватками в 41 тиждень? Почали ми з нею спорити, я доводити своє, а вона возмущатися, що бачте всі такі розумні приходять а як шось не то. то лікар не одивився. Потім питає, а хто вас проконсультував, що ви такі категоричні на рахунок огляду)). То при тому, що в мене ці всі мазки брали приблизно 2 тижні перед вагітністю і їх я мала з собою з заключенням лікаря, що повністю здорова, готова вагітніти і фотографією всієї краси з середини))). Друга частина була про відмови від не потрібних аналізів, тут теж потрібно було доводити своє право від них відмовитися)), але тут вже було простіше. Короче не знаю як ми будемо, так сказати - співпрацювати до 30 тижня)))

10. Liliyah Romanova

Тут кажуть, що це може хіба пошкодити, тому з мазками чекають до післявагітного стану, ну, або до пізнішого терміну, якщо вже дуже конче.
    Ну от, як завжди. Тільки про себе думають та свої інструкції. Ви молодець, що від неї відбиваєтеся.

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ми сьогодні були на УЗД в Прокопчук і бачили свою лялю. Нарешті я відчула, що справді вагітна, а не так мені лише здається))). Така мацьопка собі тихенько лежить, ручками махає. Як і Софія ляля до нас була в профіль). Все в нас добре. Все в нормі. Ну і слава Богу. А ще швидше всього дівчинка. Трохи несподівано, бо я таки на хлопчика налаштована. Зате наш тато втішився, бо хоче знову дівчинку.
    Скерувала мене пані УЗДист на подвійний тест в Меділайн. Дивно, що тепер не тільки в поліклініці, але і в кабінеті УЗІ скеровують, мабуть таки щось з того мають. Але я того здавати не буду. Та і в поліклініці мене очевидно не скоро побачать. Щось мене туди не тягне зовсім. Стану на облік не скорше 20 тижня.

12. kolobok

kolobok Member

З першою нижче 100 не опускався.

13. Meriroma

Оце точно, ще я мусіла купу папірців підписати, я вже детально не вчитувалася так як стала до неї на облік для галочки і уду консультуватися ще в свого лікаря, але суть така, що я зі всім ознайомлена, все підтримую, зі всім згідна, нічого не заперечую і т.д. а в самому кінці пункт про те, що можна вносити свої зміни. Я вже просто не хтіла видатися такою прикрою і до всього придиратися, тому просто сказала, що з багато чим не згідна але нате вам для галочки.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Та я просто не можу по інакшому, начитавшись тут купу всього...
    Я так за собою помічаю, що йду до лікаря, будь якого, і вже завчасно готуюся до захисту. Нікому не довіряю і як я родити буду)))Казала чоловіку, що він мусить іти на роди, щоб там все контролювати і не допускати до мене лікарів в яких на меті мені шось колоти))

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

дівчата, а до якого лікаря теоертично вагітній треба йти якщо оті болі в копчику. Бо мене часом по вечорах так болить що просто торба. І вже по бедру і до коліна віддає. Зранку легше під вечір гірше.

ну, це дуже классно :) а про зручність я взагалі мовчу, бо дуже зручно :)

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

:girl_yes2: Правда це щойно 12 тиждень і точно не видно. На другому УЗД може вже точно побачать. Наразі для дівчинки ім"я підбираємо)))

16. Meriroma

Нам на 12 тижні сказали, що поки хлопчачого нічого нема але ще може вирости так що ще зачекайте)

В мене ще таке питання...хто знає, така ситуація...в мене офіційна ЗП мінімальна і я підрахувала, що розмір декретних буде приблизно 4000 грн, але десь чула, що Соцстрах виплачує таку ж суму непрацюючим. Чи це правда? Чого запитую, може скластися така ситуація, що мене звільнять або я сама звільнюся ще до декрету. Чи я щось втрачу в такому випадку?

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо ви звільнитеся і не стоятимете на біржі, розмір декретної допомоги виплачуватиметься з розрахунку 25% від прожиткового мінімуму ( сума виходить невеличка). Якщо стоятимете до 30 тижня на біржі- з розрахунку 100% допомоги по безробіттю.Тобто у будь-якому випадку розмір декретної допомоги на п-ві буде у вас хоч трішки, але більшим, оскільки розмір мін. зарплати є більшим за розмір допомоги по безробіттю при вашій з\пл.При цьому врахуйте, що реєструючись на біржі вас чекатиме ще один "менінгіт" з відвідуваннями і т.п.

18. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

о, то бачу і нас підбирається компанія з приблизно однаковим строком:dance:, нам завтра буде 10 тижнів. Як вже сходимо на УЗД на початку квітня, то тоді і я поставлю собі чудо-лінієчку:connie::)

19. Asal

Asal New Member

вони до вагітних більш поблажливо відносяться (ну принаймі в мене так), питають на коли мені зручніше, відпускають з семінарів.....
    з підприємства звичайно краще йти в декрет, але якщо звільняють, то тоді біржа більш вигідний варіант ніж "з вулиці"

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

як час летить, ще недавно ми були одні з наймолодших:girl_tender:

20. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Справді, час летить дуже швидко! Сьогодні задумалась, що не маю жодного фото животика, то буду чоловіка на вихідних експлуатувати. Дівчата, а на якому терміні найкраще робити професійну вагітну фотосесію? Бо я хочу вже коли буде тепло і зелено, але щоб і не в останні тижні. Думаю десь на 31-32, не зарано?

Статус теми:
Закрита.