Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Для майбутніх мам (5)

а мене так нудить і така кислотність я вже не витримую, може хто які народні методи крім льону знає. а то в мене вже депресія, лежу і нічого не хочу:bad::bad::bad:

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

На вашому терміні хвилюватись за положення малюка неактуально, бо воно ще не стабільне. Місця в животику багато і він ще 100 раз змінить положення. В мене мала на 29 тижні сиділа на сідничках, а на 32 тижні вже була головою вниз і так до самих пологів. Є багато лікарів, які приймають малюків в сідничному положенні.

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

привіт! Ми в ПБ, цицяємось. Пологи пройшли з задоволенням :) правда післяпологовий мій стан мене не дуже тішить,але нічо, відійду. Манюнь народився в 4 ранку, 4300, 57 см :)

4. silvia

silvia Well-Known Member

вітаю!!!!! молодці, ростіть здорові!!

5. rusyava

rusyava New Member

вітаю!!!!! ви молодці все так природньо і гарно! смачного вам молочка і швидше вернутись додому вітаю!

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

вітаю!!!!!!!!!! Ви молодець!!!!! смачного молочка і спокійних нічок!!!

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Вітаю!!!!!!! Яка гарна новина. Ото мамця молодець. Ввечері ще на ДП була, прилягти перед важливою справою збиралась, а на ранок вже цицяєтесь і знову на ДП.
    Мамі здоров"ячка і сили, а малючку смачного молочка!

8. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Вітаю!!! Хай росте здоровеньким і чемним. Але ж козак у Вас! :girl_smile:

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

а термін який у Вас?
    якщо на початках - то одне можна порадити, а якщото вже плодик підтискає, то народні методи (крім може якої зарядки спеціальної) вже і не дуже поможуть...

10. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Давненько я тут не була. А тут стільки новинок..)) Вітаю всіх матусь з їхнім щастячком.
    Женічка, вітаю вас з народженням синочка! :connie: Нехай росте здоровеньким! :)

Переїхала я в інше місто і стала на облік в іншу поліклініку.
    Малий досі у мене сидить, не хоче перевертатись. Лікар спочатку помилився, довго трогав животик, думав, що голівка десь знизу. Відправили на УЗІ, а моя малявочка всілася і сидить. Лікар легенько дав зрозуміти, що всетаки, з його великої практики, можливо так він і буде сидіти..голова дуже високо. Я теж переживаю,бо мені дали три тижні часу. Якщо не перевернеться, то певно будуть робити кесареве. А я так хочу природні пологи. Єдине, що залишається, молитися Богу і просити манюнього почути нас і перевернутися голівкою вниз.

11. Farfalla

Farfalla Member

а чому кесаревий розтин? у мене мала родилась природнім шляхом при сідничному передлежанні. ну і плюс є спеціальні вправи та басейн (саме там діточки часто і перевертаються).

12. Avanturistka

Розумієте, я буду народжувати не у Львові, а по місцю прописки, а це районний центр. Можливо тут у лікарів такі правила, а можливо не мають достатнього досвіду або не впевнені в тому, що можуть нормально прийняти пологи з сідничним передлежанням. Мені лікар пояснив, що це перші пологи, то лише кесареве.
    Він не хоче ризикувати, щоб дитинка не мала трамв.
    Зараз я роблю деякі вправи, надіюсь буде результат :)

Останнє редагування: 4 Лютий 2012
  13. Asal

Asal New Member

Вітаю!!!! Здоров"ячка малюку і мамочці!!!!!!!!!!:girl_yes2:
    хто там наступний з гарними новинами? :girl_wink:

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене малий перевернувся лише в кінці 36 тижня. І лікар з пологового, яка спостерігала усю вагітність,не говорила про КР ( гінеколог в ЖК- так). У мене знайома не так давно першу дитинку народила у 35, в сідничному положенні, без проблем ( при тому, що дитинка була 3900, а жіночка- невисока і тендітна). Взагалі показами ( відносними, не абсолютними) для КР при сідничному положенні є перші пологи у жінки із завуженим тазом і очікуваною вагою плоду більше 3600

15. Asal

Asal New Member

моя сестра на 38 тижні ходила на узд і їй сказали, що в дитинки сідничне передлежання, але мови про кесареве не було, не знаю коли перевернулась дитинка, але родилась нормально - голівкою :girl_yes2:

16. Відповідь: Для майбутніх мам (5)

в мене лише 5 тижнів

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

Женічка, вітаю вас! така гарна новина. мені особливо сподобалося, що
    ростіть здоровенькі, цицяйтеся довго і приємно!

18. Avanturistka

а тут планове кесареве у 38 тижнів, природніх пологів чекати не дозволять. зроблю ще одне УЗІ на 36-37 тижні. Час ще є, можливо свіже повітря, спілкування з дитинкою та вправи виправлять ситуацію. А як ні - то я все готова пережити, аби малеча була здорова.
    Я вже всі пакуночки до пологового зібрала. Лише залишилось попрати і попрасувати дитячі речі. Як на них гляну, аж серце зжимається від радості)) яке ж воно все маленьке і гарненьке. як же швидко йде час. ніби щойно було 8 тижнів, а вже скоро побачу свою крихітку :)

19. senka

senka New Member

Женічка, вітаю з народженням малятка!! Дуже рада за вас!

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Цілий день сьогодні прибираю і прасую дитячі речі. Нам вчора нарешті привезли нову шафу та комод :girl_dance: і я нарешті маю куди то все поскладати

20. isachka

isachka Well-Known Member

А моя мацьопа приготувала мамі сюрприз - перевернулася з ніг на голову на 35 тижні, тай так сильно переверталася, що викликала передчасні перейми:girl_smile:
    Лікарі готувалися до пологів довелося просити призупинити пологи, щоб ще той місяць доносити як природою призначено. Тільки раніше мене лікарі "мучили" через сідничне передлежання, а тепер "лякають" передчасними пологами і великим хлопцем

Статус теми:
Закрита.