Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iwka

Iwka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Ні, звісно)
    Коли прогуляюсь добряче, коли Гриця підніму, коли втомлена після роботи.
    Тоді відчуваю тонус...

Якщо це вихідний, і я вдома - не лежу весь день звісно, але не перевтомлююсь - відчуваю себе здатною літати)))

В мене з 24 тижнів точно вниз головою лежить)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тоді, мабуть, варто орієнтуватися на узд. Зрештою, малятко собі само все врегулює.
    А, ну то це нормально. В мене те саме. Ще плюс після годування малого. Ну, і під час УЗД та трохи часу після теж була.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

поліклініка у нас прискіплива. флюру їм подавай, а тепер ще і це...Лікар у мене хоч і трохи нерозумний, але добрий і дзвонив питався десь через 3 тижні після народження Сергійчика, чи я вже ходжу :)

4. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

5. cjomcjomka

на його думку, ледь вставати :)у мене був кесарів розтин.

6. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

7. Iwka

Iwka Well-Known Member

І я про те ж, а лікар - аби мене позбутись...

Так бачу що тре було приходити на облік в 28 тижнів і економити собі нерви...

Якщо прийдеться третє - то так і буде)

8. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчатка, мене таке питання цікавить.. Малята коли рухаються то більше ніжками чи ручками? Питаю бо по ідеї думала що активніше мало б стукати там де ніжки. На узд на 22 тижні малий лежав голівкою до низу. Але стукає більше внизу живота. От і думаю, чи то він перевернувся, чи буде більше боксером ніж бігуном....:girl_in_dreams:

9. Iwka

Iwka Well-Known Member

Ручками частіше, ніжками сильніше ;)

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

наш напевно тоді буде і бігуном і боксером, бо або його не чути, або чути але всюди одразу ))).

А мене ще таке цікавить, трохи дивне питання, але щось задумалась.
    Дитина в животі має свій режим сну і бодрствованія?
    Бо у мене особистий режим трішки не правильний, бо скорше ніж 2 ночі не лягаю ніколи, встаю при цьому переважно в 10 ранку.
    Часом в 2 ночі чую як малий копається, часом і пізніше.
    То я йому своїм неспанням спати не даю чи він сам собі як хоче?

задумалась над тим, бо згадуючи наші перші місяці з Юлькою ( а в мене в останні місці вагітності також був такий режим сови) Юлька в пероші місці вночі засинала дуже дуже піздно. Тоді я не могда знайти толком пояснення цього. Вона весь день їла, лише на вулиці спала, вдома хіба що під грудьми дрімала. Відрубувалась окончатєльно десь під 3-4 ночі.

І тепер я щось думаю може то режим свій терба міняти бо я дитину привчу до такого нездорового режиму а потім сама ж страждатиму коли він народиться?

11. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

нам з вами десь приблизно в один час родити. де плануєте??
    в мене вже давно дитина лежить головою вниз, рухи чую весь час в тих самих місцях. Аое лікарка каже, що ще маля може перевернутися. значить так йому зручно зараз))

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Думаю що так і є. Вже кілька разів траплялося - чоловік розказував, що коли я вже засинала, (він пізніше за мене лягає) він ще собі з малим перестукувався, а я в той час міцно спала. Тож думаю вони там собі своє знають ;)

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

думаю, що так. Я взагалі "сова"- усе життя лягаю дуже пізно ( мені легше узагалі не лягати спати, ніж у 6 ранку встати). Під час вагітності спостерігала, що малий теж активним був уночі. Вранці я вже вставала, снідала і лише після того "прокидався і малюк" ( коли "сніданок всередині мого організму починав його будити"). Вдень товкся менше, а найбільш активний період- пізній вечір і ніч. Після народження і вже багато років він також має "режим сов"- лягає пізно ( навіть якщо вкладала раніше, засипав все-рівно по свому графіку пізно), дуже не любить ранкових прокидань.

14. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

ой як гарно!!!
    а мій малий так активно двіжує і таке враження що весь час, коли ж він спить??? перший спокійніший був, і тепер він дуже любить режим.
    надіюся що така активність в пузі не вплине на режим дитини в житті

15. rusyava

rusyava New Member

родити планую на Мечнікова але раніше тут десь читала що на початку червня він має закриватись, і боюсь щоб в кінці травня не було конвеєра...

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

значить дитинка ще має місце перевернутись дупкою вниз(? я вже так втішилась що малятко чемне і вже не буде перевертатись:girl_in_dreams:

16. cjomcjomka

скоріше, боксером :) вони всі там внизу полюбляють копирсатись :)

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

от і мені термін виходить 22-25 травня, а Мечнікова закривається на мийку 4 червня , не знаю чи встигну :girl_in_dreams:

18. Farfalla

Farfalla Member

19. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

в нас ПДР 27 травня, якраз старшому 2 буде)) але дуже сподіваюся ,що будемо святкувати вже четверо, тим більше 2 дитина кажуть швидше, але то хто зна. першого родила рівно в 40тижнів

20. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Metelykmetelyk, а Ви в цій темі випадково чи також "до травня"? :girl_flirt:

Статус теми:
Закрита.