Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Farfalla

Farfalla Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Я горло полоскала сольово-содовим розчином кілька разів на день (приблизно кожні дві-три години), ніс закапувала соком алоє, цитрину їла. І багато-багато теплої рідини пила.

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мені колись робили, але то треба попередньо їх запитати. бо цієї вагітності мені не робили- у них то паперу не було , то шось не працювало

3. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Для лікування нежиті найкраще допомагає полоскання носа солевим розчином. Якщо ні - то можна купити каплі Делуфен (мені їх колись при застуді виписував лікар, їх можна вагітним)
    Якщо відчуваєте слабкість, і відчуваєте, що можете захворіти, то можете купити каплі Афлубін (по 10 капель /3 рази на добу). І звичайно чаї - малина, лимон, калина і т.д.
    Видужуйте :)

4. Azalia

Azalia New Member

Була я знову на УЗД вчора. У маленької всі покази ідеальні, от тільки плацента моя, замість підніматись, навпаки опускається. Вже з 14 мм опустилась до 10. Але ще до 36тижня є шанс підняття. Пообіцяла лікарям, що буду чемно лежати і по мінімуму ходити, адже при будь-якому стресі чи перевантаженні може початись кровотеча.
    Але настрій, попри те все маю дуже оптимістичний!

5. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

дякую за поради, хворіти зовсім не хочеться

6. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я пила чаї з малини, липи, шипшини по черзі, щоб на один не присідати. Капала носа соком цибулі розведеного з водою 1:2, горло полоскала водою з йодом (на стакан води 2 каплі йоду) якнайчастіше. Лікар сказав содово-содовим розчином не полоскати, бо буде дерти. Не їсти лимону.

7. Farfalla

Farfalla Member

А мене від йодового розчину пече горло :girl_nea: а лимони в помірних кількостях думаю не зашкодять!!! Головне без фанатизму ))

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мене така цікава ситуація була. Синуля прокинувся попісяти і знову ліг. Я обняла його і притулилась животом. І от мої обидвоє дітей одночасно здригнулись. При тому, що малюк в пузіку теж спав бо рухів більше не було чути. Якось мене то так вразило. Цікаво так...

9. rusyava

rusyava New Member

як виглядає комісія по декрету?

Останнє редагування модератором: 6 Березень 2012
  10. innamorata

innamorata Well-Known Member

Вітаю!!!! Ростіть здоровенькі і гарно гамайте цицю!!! :d25:

11. rusyava

rusyava New Member

нема там нічого страшного в тій комісії. завідувач перевіряє медсестру чи та все гарно записала і чи всі аналізи здані
    я сьогодні перший день в декреті ура!:ed4d70def841dc74b57

12. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

чоня, вітаю з народженням синочка! Хай росте чемним, здоровеньким, батькам на радість!
    Ми в суботу їздили на закупи в Перемишль, то я вже бачу, що мені стало важче, ніж до вагітності, та й животик переміряти все взуття заважав. Чоловік каже, що я вже так добряче пузата:girl_blush2:
    Хотіла вас запитати щодо кору, вроді вже епідемії як такої нема? Бо в родичів сусідська дитина хворіла, то мені свекри трохи кіпішу наробили, мала йти в ЖК сьогодні, то вирішила не йти, аж вже наступного тижня. Думаю, мені нічого за то не буде, але що за той час зміниться?

13. Iwka

Iwka Well-Known Member

та й не знаю чи вона була як така.
    Всі лікарі будь-який вірус зразу писали "кір" без перевірки - моя знайома так 20 днів просиділа вдома з дітьми, в яких кором навіть не пахло...

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

мені просто треба комусь похвалитися)))
    моя сестра народила першу дитинку, хлопчик, сьогодні о 16.00. Народжувала в Житомирі, після пологів дитинку зразу приклали до грудей і залишили з батьками на 2 години, тому я поки що навіть не знаю ваги. Головне, що народила на 10 днів раніше терміну, тому для мене це певною мірою сюрприз!
    то що і мені чекати пологів на 10 днів раніше??? бо якщо справді спадково... вже страшно - я навіть ще не знаю, що треба у пологовий мати, не кажучи вже про спаковані речі чи куплені підгузки...

15. Андріана

Андріана Well-Known Member

ну взагалі-то точно дату має хіба плановий кесарський))), а так діти родяться в 40 тижнів +- 2 тижні, готовою потрібно бути з 37 тижня, але ходити вагітною можна ще і місяць:girl_yes:

16. Pampulichka

Pampulichka Member

Щось я ніяк не можу морально приготуватись(вже 36 тиждень) хотілося б мені якнайдовше відтягувати цей момент,але ж від нас нічого не залежить:girl_smile:.Мама мені розказувала що і мене,і брата народжувала на 39 тижні, хіба таке передається по-спадковості?

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я 2 попередні вагітності незнала що таке токсикоз. Цього разу я вже неможу... 13 тижнів і далі нудить... Ну нема сили вже

18. Мія

Мія Well-Known Member

я цілу вагітність не можу морально приготуватись до того, що мені по любому прийдеться народжувати.. якийсь абсурд.. але зараз якось ніби заспокоїлася, розслабилася чи що..
    двох дітей родила на 39 тижні і чим ближче тим скоріше хочеться вже народити, щоб вже все було по заду..

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

Співчуваю.. мала аналогічну ситуацію. Ще з тиждень півтора і все минеться.

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

І мене довго мучило, думала, що цьому не буде кінця, але на 13-ому тижні токсикоз послабився, а на 15-ому взагалі минувся. Тож ще чуть-чуть, потерпіть:)

20. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

а мені навпаки вже швидше хочеться обняти свого малятка, а мені ще так довго чекати...

Статус теми:
Закрита.