Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

в мене теж вчора був дзвінок від лікаря щодо лейкоцитів у сечі......здала повторно....чекаю результатів з хвилини-на-хвилину....не хочеться пічкатись таблетками....

2. Karrizo

Karrizo New Member

А можна здати на аналіз не ранкову сечу? Бо сьогодні ввечері їду до батьків і не буде можливості здати до понеділка.

3. silvia

silvia Well-Known Member

Правила збору
    Є кілька простих правил, які дозволять вам правильно зібрати аналіз.

1. Для збору загального аналізу сечі підходить тільки ранкова сеча.
    Не можна!: Збирати сечу ввечері, так як це відчутно знижує вірогідність результату.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це буде абсолютно неінформативний аналіз. Стосовно білку- пригадайте, що напередодні їли. Солені, гострі, квашені страви ( то й же вінігрет чи оселедчик) міг дати хибний аналіз. Просто перездайте за всіма правилами: стерильна баночка, підмитися і не витиратися рушником ( хіба стерильною ваткою промокнути злегенька), в баночку "ловити" серединну порцію раннішньої сечі.

5. silvia

silvia Well-Known Member

блін, є бактерії у сечі все-таки, сказав лікар випити пакет монуралу і в понеділок ще раз перездати.....:girl_sad:

6. Karrizo

Karrizo New Member

Та ніби не їла нічого такого. Маю надію на те, що можливо виділення попали в сечу, або лаборанти щось там нахімічили. В понеділок понесу ще раз в поліклініку і в Сінево. Подивимось що буде.

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

щось мене налякали. сказали, що якщо до 42 тижня не народжу, то вони зобов’язані мене стимулювати. вони ж то будуть дивитися по своєму підрахунку. по місячних виходить 4.04, по узі 10.04, а по моїх підрахунках аж 22.04. ех, так хочеться, щоб все гарно було...

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

до 42 тижнів купа часу. не лякайтесь, насолоджуйтесь вагітністю!

9. Мія

Мія Well-Known Member

ви переймаєтеся не потрібним. Звідки такі розмови?Ви ж не на 40 тижні а тільки на 34..?!

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То буде фан-клуб. :girl_yes:
    Я щось ніяк із думкою не звикнуся. Боюся я приступати до дівчат. :girl_crazy: Ну ніц, ще маю час на звикання.
    Стать дитинки навряд чи має значення. У мене з хлопцями живіт не був низько. Може, просто така ваша природа. Не всі ж однаково мусять розвиватися й виглядати.

Забавно. Я тут ще ні разу не здавала саме ранкову сечу. Коли прийшла в клініку, тоді й здала. Було і в 5-6 вечора. Тільки тут ніхто не здає у власній тарі. Всі клініки мають стерильні пластикові баночки для цього. Чи у Львові вже також так?
    Матінко рідна. Ну й правила. :girl_impossible: Тут тільки те останнє правило діє: серединну порцію треба здавати. Так цікаво порівнювати.
    Я власне з тих причин домовилася з акушеркою на пізнішу дату, а не показану на узд. І мені спокійніше, і на них ніхто не тиснутиме.

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

в мене першу вагітність періодично був білок в сечі і нічого страшного. Білок ще може бути від не дотримання...
    або звечора з'їли щось жирне чи з майонезом чи солене\гостре

Останнє редагування модератором: 2 Березень 2012
  12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Двічі перевірено на собі. Як зхалявила і не підмилась - зразу погані аналізи. Якщо по правилам - все гуд.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене сліди білка виявляли двічі. І двічі лікарі з різних ЖК ( бо то було на поч. і в кін. вагітності) казали перездати з дотриманням усіх правил. І двічі після перездачі аналізи виявлялися ідеальними. І якщо лікар з першої ЖК кіпішувала , що "якого милого я вінігрети напередодні увечері вживала", то старша лікар з другої ЖК просто спокійно казала, що "може щось з майонезом їли або просто не дотрималися правил збору"

14. Pampulichka

Pampulichka Member

Шось мені стає страшнувато, вже 36 тиждень,а з лікарем так і не домовилась, ще думаю :girl_cray:

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівчатка, хто розуміється, розкажіть, як можна отримати максимально великі "декретні"? Я не працююча (на момент настання вагітності не працювала), інвалід ІІ групи, чорнобилець... І коли настає декрет для мене?

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

якщо 4-а зона, то треба прописаній бути у зоні і там стояти на обліку - тоді раніше в декрет підете.
    якщо 3-я зона, то не важливо, де прописані - теж підете раніше у декрет.
    сума за місяць більшою не буде, але просто довший час перебуватимете у декреті.

17. Pampulichka

Pampulichka Member

Після першої розмови з лікарем по телефону страхи розвіялись (якийсь він весь на позитиві) побачу чи не розчаруюсь я при зустрічі:girl_dance:

18. чоня

чоня New Member

а ми народилися і вже вдома...синочок 3100, 50 см

19. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчатка! Підкажіть: а на УЗД на Джамбула фото роблять ???

20. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

дівчата підкажіть хто чим лікує застуду. бо щось в мене ніс заклало, горло болить, зовсім мені кепсько. пю багато чаю з малиною, вона не зашкодить у великих кількостях???
    може ще хтось порадить щось?

Статус теми:
Закрита.