Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Asal

Asal New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Зовсім нема чого переживати, побачите малятко на екрані і вже буде однаково хлопчик/дівчинка :girl_wink: :girl_wink: :girl_wink:
    я вже так налаштувалась на хлопчика, вже і перше придане купила, джинсики малюсінькі на 3-6 місяців, дуже його чекаю і уявляю себе королевной серед своїх мужчин:girl_in_love: :girl_yes: :girl_claping:
    хоча сьогодні пішла в консультацію (вже мені другий тиждень звонять:girl_crazy:), а моя лікарка послухала серцебиття і каже : "я б посперечалась з уздистом на рахунок статі :dntknw:"
    але я то "достоїнство" чітко бачила :girl_yes: :girl_yes: :girl_yes:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ой, у нас тільки 3-тя дитинка буде, а ви мені вже аж 5-ту напророкували. :blush:
    Знайомі вагітні 7-ою дитинкою. Так за них радію! У них так все цікаво сплановано. Мама завжди вдома з двома сидить, наймолодшими. Старші до 3ої дня в школі, а потому на гуртках. Так що вона майже не перевтомлюється, окрім вечорів, коли можна голову зломити. )))

3. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

та й вправду написала неправильно, щось у мене ум за разум зайшов.....Але напишіть чекаєм з нетерпінням!

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми вчора були на УЗД - 12 тижнів, то лікарка сказала що вже там щось між ніжками є!!! Мені так з Маркусиком вона в 12 тижнів сказала :) але побачимо

5. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Були ми сьогодні в Палиги на УЗД, дуже задоволені! Малятко таке файне:girl_in_love:
    Все в нас добре, тільки сказав, що є тонус задньої стінки матки, тож треба себе трохи поберегти. Чекаємо ми на хлопчика, який так гарно похвалився своїм причандалом, що ні в кого не було сумнівів:girl_blush2:
    Тож, дівчата, наша футбольна команда поповнилася:girl_curtsey:
    Лілю, удачі! Все буде добре, от побачиш:girl_wink:

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

Нарізала я з простині проклади в пб. Вийшли прямокутники розміром 30Х50 і як склала їх то прокладки такі малесенькі якісь вийшли. Дівчата, якого то розміру має бути? Я щось забула. Правда пам"ятаю, що перший раз в пб вони в мене полишались, а я користуавлась прокладками Белла товстими і великими.

7. Liliyah Romanova

Чесно, він є майже у всіх під час узд.
    А берегти себе треба в принципі, бо вас двоє в одному. ;)
    Ой, як гарно! Вітаю! Чудова новина!
    Дуже на це сподіваюся. І вірю, що буде! Дуже всім дякую за підтримку!

8. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

То на 12-му тиждні вже можуть сказати хто буде ??? Маю скеруцвання на УЗД і не знаю коли краще піти)) А багато разів ходити не хочу, тому вже б пішла щоб був якийсь результат... так мені цікаво...:d25:

9. Farfalla

Farfalla Member

можуть... але то не буде стовідсотковий результат... та й все залежить від того, як там бамбулька та вмостилася і чи захоче показатись :girl_curtsey:

10. Liliyah Romanova

Точно можуть від 16 сказати. На 12-му можуть пуповинку за "дещо" сприйняти.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вас скерували десь протягом 10-12 тижня на УЗД не для того щоб стать подивитись :) а тому що на цьому терміні добре продивляється комірцева зона, відхилення від розміру якої можуть бути наприклад варіантом вад розвитку .
    Вдруге вас скорше всього скерують на УЗД в 18-20-22 тижнів, також впринципі не для визначення статі, а для того щоб подивитись розвиток дитинки, але вже тоді і стать буде видно, якщо дитинка її покаже.

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мені на 13-ому сказали, що: "скоріше всього - дівчинка":) А підтвердили це вже на 21 тижні.
    Дівчата, а як ваші малятка себе ведуть? Бо моє чудо таке спокійне, що аж не віриться - вночі взагалі не копається (або я не чую...?) Тільки кожного ранку, так ніби будильник, о пів на девяту вже копається і я прокидаюсь:) І так на протязі дня ще можна почути копнячки, вони такі ніжні, лагідні, але чіткі. А от у чоловікової двоюрідної сестрички інакше - дитя так копається, що вона бідна неможе спати вночі...
    О, ще забула поділитись своєю міні-радістю - так як у мене з чоловіком резус-конфлікт, то я здавала кров на антитіла, і їх не виявили, що дуже мене тішить:):girl_dance:

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на 12 тижні деякі наші львівські УЗД-исти ( наприклад, Шкредов, Прокопчук) стать дитини обережно прогнозують ще й за... типом будови скелету маляти. Кажуть, що у хлопчиків і дівчаток у цей час є відмінності у щось на кшалт "масивності, габаритності". Ну і за серцебиттям. яке вже гарно видно. Тобто беруть до уваги сукупність факторів.Так це чи ні, але у моїй родині усі випадки "вгадували"

14. Asal

Asal New Member

а мій карапуз навпаки, активний, хоча бувають періоди, що спанькає цілий день, а під вечір коли вже влягаємся (малий і чоловік) то він починає з нами гратися і то навіть по животику інколи видно як він рухається:girl_in_love:

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

ще читала, що у дівчаток можуть полові губи збільшуватись, і можуть теж за "дещо" прийняти, не знаю наскільки це правда :dntknw:

15. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Та в принципі я знаю для чого скерування на цьому терміні...:) просто неможу точно пригадати куоли саме мені з донечкою сказали... а сказали на маленькому терміні і правильно))

16. irabil

irabil Well-Known Member

Мені на 12-му не побачили. Наступний раз ходила на 21, то вже сказали, що дівчинка

17. Farfalla

Farfalla Member

ну так вже мені цікаво хто у Лілі в животику живе :girl_blush2: заглядаю в темку, а її допису все немає... :girl_crazy:

18. Мія

Мія Well-Known Member

Мені на 13 вперше сказали хлопець, вдруге на 23 сказали хлопець, втретє малявка не показувалася, але відправили на доплерометрію бо обвиття було то тільки там сказали - та який хлопець то 100% дівчинка))) І родилася в нас Вірунька - вже тоді я знала як вона називатиметься, аж лікарка здивувалася:)
    Так що не кожен узіст бачить різницю))

19. newlife

newlife New Member

Нам на 1 УЗД (13 тижнів) Лотоцька сказала що хлопчик, на 2 і 3 (Палига) що дівчинка. Але перечитавши записи готую одяг в роддом нейтральних кольорів - всяке може бути , та й принципово не люблю синьо/рожевого.

20. Liliyah Romanova

Ми вже вдома з узд.
    Все у нас файно. Малятко собі спало й дуже ховалося. Особливо, як хотіли носа й губки подивитися, то воно так смішно личко затуляло рученятами.
    Плацента в мене на 5,5 см піднята від шийки матки і знаходиться на передній стінці матки. Тепер можна зрозуміти, чому в мене так живіт швидко стало видно.
    Ще дивно, що виглядає дитинка на 22 тижні. От тепер починаю думати, може, дійсно їхня дата на 9 липня правильна й мені краще швидше з роботи піти в декрет. Щось я заплуталася. Певно, буду по відчуттях дивитися.
    Ну, і підтвердили відчуття нашого татка й Даруська, і мій підпис - у нас маленька фасолька росте. Правда, сказала пані, що дає 90%, що то дівчинка, бо 100% не дає ніколи нікому. Ну, на 36 тижні ще раз перевірити можна. Але 90% то таки багато. Та й між ноженятами така доволі незвична картинка була. Зазвичай інакше виглядало. :xaxa:

Статус теми:
Закрита.