Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Ніколь, Ви ще врахуйте, що 30 квітня, 1-2 травня - вихідні дні (і поліклініка не працює), тобто Вам менше часу залишиться на аналізи, подивіться по календарі, але буде робоча субота або 28 квітня, або 5 травня

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У нас початок 2 го триместру:) завтра встаємо на облік. Знову в Інтерсоно.

3. Мія

Мія Well-Known Member

не радила б вам цього робити, можете спровокувати передчасні пологи фізичним навантаженням.
    Щоб маля перевернулося ляжте на підлогу на спину. Поставте ноги на кофейний столик або крісло і підніміть таз догори підтримуючи його руками знизу. Постійте так з хвилину і повторіть ще раз. На другий день так само зробіть пару раз.
    Так маля в воді скотиться під груди а потім коли ви встаните має шанс скотитися назад але вже голівкою вниз.
    Це мінімум навантаження і ризику.
    В мене на 36 так повернулася Даринка.

4. Farfalla

Farfalla Member

мені ще рекомендували в школі батьківства стояти навколішки та впиратись в підлогу ліктями (2-3 рази на добу по 10-15 хв) спробуйте :girl_wink:
    Ну і та вправа, яку Мія писала.

5. silvia

silvia Well-Known Member

підкажіть, яким пральним порошком ви користуєтесь при пранні дитячих речей?

6. Мія

Мія Well-Known Member

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

ну певно як і кому)))) я останній раз прала все біле на 60 град, засипала порошку і все мегабіле,але я його даю по максимуму

8. Mariya

Mariya Well-Known Member

:eek::eek::eek:Я такої дурні ше не чула. А шо, сила тяжіння появляється тільки коли по сходах в багатоповерхівці ходити? Закони фізики відмінили, таке на Нобеля тягне. Робіть краще вправу, таку Мія порадила, і колінно-ліктьову позу не забувайте.

9. Мія

Мія Well-Known Member

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і машинці при цьому ніц не є?
    Бо я би навряд так ризикувала....
    я в сугубо дитячі порошки бавилась лише до 6 місяців дитячих, але також нянь відперав все на ура, хіба що какашки дитячі важко давались, але вони у нас чомусь як би не прати, погано відперались, особливо в перші місяці.

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

напевно ще від речей залежить.
    Я дуже дуже разочарувалась у більшості вітчизняних виробників дитячих речей. Якщо кольори на місці то або шви торочаться, або кнопки вириваються з тканини, або деформується/розтягується/сідає одяг, ну або кольори нестійкі.
    А якщо якість на висоті, то і ціни..... а купуючи наше втридорога, вже кращє замовляти закордоном.
    Моя мала зимова і всі речи а-ля бодіки, человечки ми носили зимою лише вдома, і я тоді не маючи особливо можливості на щось кращє, купувала наші вітчизняні. То половина речей в процесі носки псувались.
    Зараз дитина народиться літом, і відповідно одяг не приховаєш під комбезом, тому підхожу до вибору одягу набагато критичніше, ну але і вітчизняні вже не купую.

11. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

а мені він зовсім не подобається, бо сильно ароматизований і погано розчиняється, а Вушастий нянь завжди все добре відпирає, навіть теперішні фломастери, ручки і ягоди розморожені, навіть чорницю і суницю. А одяг з какулями, не думаю, що хтось кидає зразу машинку, як моя мала була маленька то такі "казуси" відпирала господарським милом (коричневим), а потім перейшла на Максима для дитячого прання

12. Мія

Мія Well-Known Member

нічого не сталося. Машинці вже 7 рік двоє дітей відіпрала :)

Аналогічно. Не купую того - шкода грошей.

13. newlife

newlife New Member

Ні машинці, ні одягу (маю наувазі, що не облізе), ні дитині... Навіть здоровіше. Не дарма колись саме чорним господарським милом прали, а відпирає все на ура. Тим більше якщо "свіжі" плями.

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

тео бебе я теж на нюх непереношу,а от ушастий нянь - супер.
    перу всі речі малого без сортування на 60 градусів, і ніц їм нема, зате знаю, що какасіки відперуться на ура.
    а нарахунок того, що при 60-ти градусах страчається колір і тому подібне - ну той що, діти віку мого Сашки ростуть, як на дріжджах :) пару тижнів, і так чи інакше бодіки тре буде міняти.
    маю пару бодіків H&M, супер переносять 60-ти градусне прктично щоденне прання. ні малюнок, ні форма не втратились

15. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

я теж користуюся ушастим нянем, відпирає гарно, не має різкого запаху, бо пробувала й інші, то дуже різкі бувають.
    а какулі, якщо раптом, то господарське мило відпирає на ура!!! намилити, трохи постоїть, і гоово)

16. Happy Frog

Happy Frog Active Member

В мене алергія на ушастий нянь))) починаю пчихати и сопелькі ручейком! Перу Ловелой то польський порошок-дужее задоволена!!!!!!

17. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Дякую за поради. Я вчора так наробилася різних вправ (хоча до цього часу теж робила, але не так активно і не так багато), що цілу ніч не спала. Живіт був постійно напружений, маля таак випиралося.. Лежати могла тільки на спині. Певно буду я обережніше з тими вправами.

Я настільки хочу природніх пологів, що вже здається здатна вірити всьому, що кажуть, якби лише все вийшло. Дівчина так переконувала, що дійсно то дієвий спосіб перевернути дитинку, що я собі надумала спробувати. Скільки людей, стільки думок))))

А в колінно-ліктьовій позі я можу протриматись лише 1-2 хв. В мене такий животик, як гарбузик, що я не можу довше вистояти :)

Я надіюсь, що зайченя нас почує і все буде добре.:girl_in_dreams:

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Для природності пологів якраз треба дуже багато фільтрувати. ;)

Я через кілька годин на узд (за українським часом то буде 9 вечора). Щось така вся схвильована... Чоловік у неділю знову сказав, що "дуже хоче дівчинку". Завдяки вашій підтримці тут відповіла йому, що "то від мене не залежить". Але все одно переживаю.
    Ще й у нас погода нині жахлива. Заметіль така, що боюся, як я автобусом до тої клініки доберуся...

Хто вже нині був на узд (нас кілька таких), розказуйте новини.

19. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Ліля як прийдете напишіть, що лікар сказав хто у вас буде, якщо навіть і буде ще один хлопець, то для вас буде стимул для 5ї дитинки(донечки))))Щасти вам.
    П.С в нашого мера Садового вже5ть хлопців і він скказав,що на досягнутому не буде зупинятись, до тих пір поки не буде донечки.

20. isachka

isachka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.