Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

це не був діагноз, це була констатація факту під час УЗІ спостереження.
    у 15 тижнів заключення стосовно плаценти звучало: локалізація плаценти по задній стінці матки, нижній край плаценти доходить до внутрішнього вічка.
    у 19 тижнів : локалізація плаценти по задній стінці матки, нижній край плаценти на 13 мм вище внутрішнього вічка.

Про обережність мені казав саме лікар який робив УЗІ, бо він ще ї практикуючий лікар з пологового, і загалом знає про що говорить я сподіваюсь. Але оскільки я не його пацієнт і впринципі йому до мене діла ніякого немає, то він просто в коментарях зауважив щоб були обережні.

Моя лікарка в ЖК, до якої я все ніяк не дійду ще про це все не знає, а якби знала то напевно набагато якравіше мені б всі ужаси розписала, бо це ж вже пацієнт на її відповідальності.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не бачу суттєвої різниці.
    На ранніх термінах вагітності плацента часто буває низько, це нормально, але вона має піднятися піднятися власне. От якщо не піднімається й сидить, де сиділа на перших тижнях, тоді треба бити на сполох.
    У ЖК мріють покласти вас у лікарню чим пошвидше, аби позбутися відповідальності. Це загальновідомий факт. :xaxa:

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

просто вони зобовьязані писати в заключення все те що бачать, от і пишуть.

4. Liliyah Romanova

Та то зрозуміло. Тут теж пишуть. Але не коментують. Коментарі дає виключно той, хто спостерігає за вагітністю, відповідно або лікар, або акушерка. А низька плацентація - це патологія, тому незрозуміло, чому вони так цим терміном розкидаються.
    Вичитала, що така патологія буває в 1-2 жінок з 200 (після 35 частіше, якщо жінка має вже 4 дітей, якщо мала операції на матці). А причини її досить нецікаві (точніше, припущення, бо точні причини не досліджені настільки, аби категорично говорити): аборти, часті попередні викидні, попереднє КР, операція на матці, якщо жінка вагітна близнятами чи трійнятами.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Щоб приготувати свій гаманець до більшої подячної суми.:girl_haha:

6. allja

allja Well-Known Member

Дівчата, маю таке питання: чи можна вагітним парити ноги в воді з гірчицею? Бо мене завжди як хоч трішки затягувало - парила ноги, а тепер десь почула, що не можна...але заборона не обґрунтована. От тепер думаю чи можна:girl_in_dreams:

7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

скажіть чи хтось недавно народжував (чи планує народжувати) в Кунинець Г. Я. з Джамбула, мені її порадили, пішла познайомитись - сподобалась, але хотілось би почути відгуки від вас. Будь ласка!!!! дуже треба!!!
    Ще була сьогодні в ЖК, пощупала, послухала сказала що все добре, ще маю десь два тижні

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

як і гаряча ванна може викликати скорочення матки.
    тому тре дивитись по відчуттях.

9. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Колись в цій гілочці, здається, читала, що не можна.

10. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

дуже хороша лікарка, коли лежала 3 тижні перед пологами на Джамбула то постійно чула про неї тільки позитивні відгуки, а коли була на збереженні на Мечнікова то сама з нею стикалася, хоч вела мене інша лікар, але багато в неї питала, і отримувала чіткі відповіді, до сусідок по палаті приходила часто

11. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я знайомилась з нею. В поведінці приємна але в мене чомусь лишився після неї осад на душі і ми вибрали іншого лікаря. Здається Leila народжувала в неї перший раз і з не зовсім приємними спогадами. Попитайте її у пп.

12. Farfalla

Farfalla Member

Чула, що на ранніх термінах відпарювання ніг в гарячій воді може спровокувати викидень...

13. Мія

Мія Well-Known Member

Я тут недавно педікюр робила вдома, то ноги трошка попарила.. пожаліла. Живіт болів ввечері.

14. senka

senka New Member

Привіт дівчатка, а ми з понеділка вже вдома :girl_dance:
    Народилася моя кнопочка 10 числа, рівно в 38 тижнів, 3400 і 54 см

15. Сонечко

Сонечко New Member

Дівчатка, а мені порадили лікаря Царинник В.Я. з Мечникова, може хтось має якусь інформацію? бо відгуки прочитала ніби хороші, розумію, що вирішувати тільки мені, після зустрічі, але якщо хтось щось чув не дуже добре, то скажіть будь-ласка.

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Вітаю!!! Гарна дівчинка!!! Нехай росте здоровенькою і щасливою!!! Тішить своїх рідних! І вам здоров"ячка і спокійних нічок! Чекаємо на подробиці

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

не можна! категорично!
    Колись по глупості, моя мама послухала мою бабцю, котра їй вагітній порадила попарити ноги бо та захворіла. В результаті викидень.

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

просто наперід під час процедури пароення не вгадаєш які будуть скорочення матки і які відповідно наслідки.

17. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я спеціально писала в легшій формі, бо сама полюбляю дуже таки теплу ванну, особливо зараз, і знаю кубіту, яка протягом всієї вагітності ходила в сауну.
    Просто потрібно бути обережним в цьому плані і дуже прислухатись до себе! (це стосується всього і протягом всієї вагітності)

18. Liliyah Romanova

Тепла ванна не шкодить, а от гаряча чи парення ніг - то геть інше.

19. allja

allja Well-Known Member

Дякую дівчатка за відповіді!
    Тепер парити точно не буду. Написали ви про ванну, і я згадала, що перший раз ,відколи завагітніла, залізла в добре теплу воду, то потім так зле було...відтоді - тільки тепленька водичка. А от про парення ніг , то навіть подумати не могла, що теж такий "ефект" дає.

20. Pampulichka

Pampulichka Member

Лікарка порадила купити мені пояс для вагітних, бо в мене низька плацентація, купувати чи ні?

Статус теми:
Закрита.