Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iwka

Iwka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

зимовий крантин для збільшення вартості партнерських пологів...
    епідемія кору цього разу.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А, ясно. Грошей мало. :wacko1:
    Тут якщо карантин, то пропускають із вагітною виключно одну особу, наприклад лише чоловіка. На узд також.

3. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

я в декрет пішла ще з перед новим роком, і ще досі небачу і нятаку на якісь гроші...:girl_cray:
    як так виходить? мені поставили термін 37 тижнів ще минулої середи, ступінь зрілості - 2? значить в мене зараз ніяк неможе бути 37-38 тижнів?

4. Liliyah Romanova

Ой, дівчатка. Вам тут такі нюанси розповідають. Мені ніхто голову зайвими деталями не забиває. Вагітній тільки дай привід похвилюватися. :girl_crazy:

5. чоня

чоня New Member

в кожного по-різному...в когось дитинка в 37 вже доношена, а в когось і в 39 ...а ще може бути плутанина з термінами, бо у мене цей термін по УЗД, а по місячним, то взагалі, вже би мала завтра родити

6. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

я по місячних вже тиждень як народити мала:girl_blush2:

7. чоня

чоня New Member

а чоловіка не пускають, бо карантин по кору ще продовжується....і напевно за гроші також не вдасться домовитися......халепа)), не знаю, як я буду сама

8. Мія

Мія Well-Known Member

ступінь зрілості плаценти.. і чим вона старша тим гірше справляється зі своєю роботою (швидке старіння плаценти може бути через перенесену застуду чи в звязку з якоюсь хворобою) В вас гарний стан плаценти як на такий термін.

9. Liliyah Romanova

А чоловік у вас пробивний? Може, його в напад? )))
    Я би не наважилася без чоловіка народжувати. Все-таки, додаткові очі спиняють зловживання. Розповідь Софки мене ще раз переконала, що треба йти з чоловіком.

10. чоня

чоня New Member

будемо пробувати)) але що робити, як не пустять? їхати хіба що в Мед.

11. Liliyah Romanova

Як на мене, краще десь інше, але аби з чоловіком. Є випадки, коли жінки кажуть, що краще би його там не було, але переважна більшість то переживає дуже позитивно, а чоловік жінку починає цінувати ще більше, ніж до того! Та й медперсонал геть інакше ставиться.

12. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

а щось відомо доки триватиме карантин? :)

13. чоня

чоня New Member

лікарі самі не знають

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Та таке враження, що лікар зі всім погоджується з акушеркою. Вона дуже спішилася на виклик (вона приймає пацієнтів і зразу і пологи)..Лікар сиділа, і просто все слухала. Ніби "що так важко здати кров?" А десь є то написано, щоб я могла їй то показати і доказати, що здвавати більше 2-х разів не треба? Вже й так стіко нервів і крові з мене висосали.
    Ви можете собі уявити - направили мене до генетика - просто так. Це ще притому, що я у Львові у 16 т. здавала аналіз на вади і там все добре. Я з районних лікарів просто в шоці.. Пішла до генетика. Вона, почувши мій термін сказала, навіщо я до неї прийшла. І що тут скажеш..
    І мені ще сьогодні призначили ходити щотижня в ЖК, бо малий сидить. Якийсь у мене сьогодні день весь на нервах. Я пішла і поспала з 12,00-16,00 - так хоч трохи заспокоїлась.

Останнє редагування: 13 Лютий 2012
  15. Liliyah Romanova

Головне не нервуватися!!!
    Не хочете більше кров на ВІЛ здавати, то й не здавайте. Воно і так не потрібне зараз. Тут взагалі лише раз здається на початку вагітності й усе.
    І ходити в ЖК щотижня не мусите. Якщо вас то так обтяжує, то не йдіть так часто, бо вони й так дитинку не перевернуть, а ваш спокій і розмови з дитинкою можуть допомогти найкраще. Як на мене, то до 36 тижня у вас ще є всі шанси, що малючок перевернеться. Ви його гарно попросіть. ;)

16. Андріана

Андріана Well-Known Member

Ну чого через тих лікарів з жк нервуватися?.. всі 2 рази здають аналізи, так і скажіть, що більше не будите, декрет видали, більше від них нічого не треба, то й вони не мають більше важелів на вас. А вам головне спокій, може тоді дитинка і перевернеться, а від нервів з жк щотижня сумніваюся.

17. Iwka

Iwka Well-Known Member

Ну невже від ходіння в ЖК і нервування він швидше перевернеться?
    Вправи, спокій, розмови з малятком.
    То саме з аналізом - маєте в носі. Лікарняний видали, шо Вам ше там робити?

Я здається іно два рази була після 30 тижня в ЖК. В карті вони писали шо ходили до мене в гості)))

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Чому всі так бояться того Меду як вогню? :girl_nea:

18. Liliyah Romanova

Може, через студентів? :xaxa:
    До мене в лікарні приходила лікар із гурмою студентів. Правда, вони тут питають, чи ти не проти. Але чого бути проти, ней си вчать люди. ))) Правда, то в мене операція була.
    От на пологи я би була проти. Не королева я, щоби народжувати в присутності всієї королівської лікарської свити. :girl_crazy:

19. nattsol

nattsol Well-Known Member

результати аналізів вважаються дійсними протягом 3-х місяців, але є написано таке
    мене скеровували на повторну здачу крові через 3-4 тижні після того, як я здавала аналізи 1й раз (тобто десь на 31-у тижні), я написала відмову

ми попереджали, що не хочемо присутності студентів, лікар заспокоїла, що без дозволу їх ніхто і не приводитиме :)
    правда, через таких, як ми (гг) бідні акушери не мають де набиратись практики, бо всі проти присутності ще когось

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я щойно з УЗД:) Задоволені дуже,бо вагітність розвивається ідеально. Підтвердили нам дівчинку:girl_in_love:Бачили би ви довольне личко чоловіка, коли дізнався, що в нього доця буде:girl_in_love:Коли лікар водив тою штукою з одного боку, то наша солодка дівчинка так кумедно ніжкою відпихала... Боже, яке потішне дитя!:) Одні емоції...

Статус теми:
Закрита.