Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Акушерка те саме сказала.
    Ой, щось так усі пророкують дівчинку, що боюся, що там хлопчик знову. :girl_in_dreams: Якщо дівчинка, то мені аж лячно, бо досі самі хлопці. Навіть не знаю, що з дівчатами робити. :girl_impossible:
    Ну ніц, ще трошки й будемо знати, сподіваюся. На 20 тижні йдемо на ультразвук.

2. zetta

zetta Well-Known Member

а ми чогось всі хотіли ще одну дівчинку)) певне теж не знаємо шо з хлопчиськами робити)
    Лілю, дівчатка то по іншому, такі маленькі козявочки ходять в мереживах, рюшах)
    але зато у вас скільки ж захисників буде у малявочки )

Останнє редагування: 10 Лютий 2012
  3. Мія

Мія Well-Known Member

хе хе - наші всі казали " о то вже хлопець!точно хлопець" а мене передчуття було, що дівчина і чесно я більше хотіла дівчинку, поняття не мала, що то з хлопцями робити.. та й три сестри - класно їм буде)
    А от батьки чоловіка як взнали що дівчинка засмутилися.. свекруха не втрачає надії і шепче " та в тебе живіт гострий, то не може бути дівчина")))

4. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

в мене брат ще досі не втрачає надії на хлопчика-Артура, каже що може не догляділи лікарі на узд... а в мене чомусь болять ребра справа, так що ні лягти на ту сторону ні перевернутись, незнаю чого так, в когось таке було? аще здається нарешті живіт опустився... +малеча мені так потягується що ногами попадає в ту точку де ребра болять, що аж на очі сльози накочуються або дихання перехоплює

5. Іриска

Іриска Well-Known Member

щойно з узд і розмови з лікаркою)))))
    таки має бути у нас дівчинка, з чого невимовно тішусь)))(ну триччі казали, що дівчинка, мо точно?) буде в домі баланс!
    також казала, що малявка гарно перевернулась голівкою вниз (за що дякую Богу і Божій Матінці), але та голівка ну дуже вже низько, казала бути обережною, бо вось вось може все початись.. але ходити чи лежати мені мінімум до 25 числа (лютого), хоч ПДП 12 березня.... буду сподіватись, що не народжу собі на ДН 16 лютого)))) :girl_crazy:
    мали довгу розмову з лікаркою, все наче обговорили, багато чого мені пояснила що й чому, заспокоїла, що ніхто нікуди спішити не буде і максимум природньо))) будем сподіватись, що так і буде)))
    але казала, якщо щось - то зразу їхати, не чекати... бо перші пологи менше 4 годин, щоб не ризикувати, бо вчора виписала породіллю, в якої ПДП на 17 березня, друга дитина, то ледве встигла приїхати і тут же родила...
    сумки в мене спаковані, в шухлядці всі речі чекають на малечу, ще возика купити і все)))) так вже хочу ту лялю на ручки взяти!!!!
    П.С.:заскочила нині третій раз за вагітність в ЖК, моя лікарка офігіла від мене, вона бідося толком в обмінку не мала, що позаписувати.... а я знов галопом - забігла, забрала обмінку і сказала, що більше не прийду))))

6. uliana

uliana Well-Known Member

А я як хочу:girl_in_dreams:

7. Iwka

Iwka Well-Known Member

запросто. в мене футболіст тілько так і робив...
    ех.. мені таке тільки сниться, бо деколи мушу погладжувати живіт, щоб маля не товклось так сильно...

коли думала що буде дівчинка то теж було трішки лячно, але все рівно дуже хотіла щоб цього разу була донечка... Ну видать має в Гриця бути братик і крапка...

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

мені малеча позавчора так стукала кудись униз. не по сечовому точно (я вже розумію, що воно таке), а десь прямо вниз (ну геть в промежину), але це було ТАК боляче, я аж зуби стискала? це нормально? чи в мене щось там хворе і просто болить від того?

9. Liliyah Romanova

Ну, та як буде знову братик, то ще вчетверте спробуємо. Може, якраз. :girl_crazy:

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Наші сусіди зараз так чекають на 5ту донечку :)

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

12. olangel

olangel Well-Known Member

То дійсно індивідуально... Як то тебе цікавить, то скажи їй :)
    Як там з копнячками, щось чути?)))))

13. Liliyah Romanova

Ой ні, самоцілі в нас нема. Хлопці, то й хлопці. Більше 4ох якось не планували. :blush:

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А в мене бзік.
    Чи то гормональне чи що. Ніяк не звикнусь з вагітністю. Може тому що ми не планували. Вийшло як з Софійкою. Прийшла думка, давай спробуєм-спробували-вдалось з першої і єдиної спроби. Тепер жартую, що наш тато снайпер.
    І якісь переживання мучать, як то буде. Як дам раду з двома? З одного боку добре коли під боком бабці і дідусі яким внуки не байдужі. З іншому може і добре що їх в нас практично нема, нема кому вчити як то має бути.
    Переживаю як потягнемо фінансово. Переживаю як дітки знайдуть спільну мову, Софійка ж ще таки маленька. І як бути з нашим ГВ від якого я зараз м"яко кажучи маю неприємні відчуття.
    Словом, щось я розпереживалась. Якби хтось мав такі пережиття, то я точно знаю які б слова казала, а на себе щось то не діє. :girl_cray:

15. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Пупсик спокійно, тільки спокійно! все буде добре, це все гормони.

16. Liliyah Romanova

У мене між моїми двома різниця велика, але все одно без помочі батьків. Ми даємо раду. І з трьома самим доведеться давати раду. Головне, аби ти час для себе мала, хоч кілька хвилин на день і піде. Коли мама щаслива - вся сім'я щаслива. І не має значення чи є помічники, чи нема.
    Ми теж завжди переживаємо. Але з Натусиком Бог про нас подбав. І вірю, що тут теж подбає. А то на півзарплати з трьома дітками буде нелегко прожити. Але як минулого разу вирішення прийшло несподівано, так думаю, що й цього разу буде. Наразі цим не переймаюся й просто чекаю Божої волі. Від себе зробили все можливе.
    Знайдуть. Не зразу, то пізніше. То ж рідна кров. А з допомогою мами взагалі проблем не буде. ;)
    Он мої як бавляться разом, то нераз плачі з того, але один одного так люблять, що я аж дивуюся. І різниця величезна, але Дарко дуже за малим стоїть.
    Ой, тут тебе дуже добре розумію. Я із затисненими зубами годую. Така надчутливість, що часом здається, що завию. Але сама нічого не хочу з тим робити. Малий і сам он не дуже часто тепер їсть. Чи молока нема, чи не смакує. Буквально виходить 3 годування на добу. Іноді 4, але то дуже рідко. Порівняно з попередніми 8-9 то дуже мало.

Кажуть поляки "кінь має велику голову, най він думає". Або як казала Скарлет "я подумаю про це завтра". Так і налаштовуйся зараз. Будуть проблеми - будеш їх вирішувати. :give_rose:

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дякую, Ліля. Я знаю що все має бути добре. Є нюанс з здоров"ям чоловіка і мабуть звідти виходять всі мої страхи.
    Обидві мої вагітності є з відчуттям, що так мало статись. Що так мене веде Бог. З Софійкою на саме Благовіщення мені прийшла впевненість, що мусимо спробувати завагітніти. То було як нав"язлива їдея. Для Андрія було несподіванкою таке моє переконання, що треба спробувати обов"язково і то вже). Але певно так мало статись, бо відразу завагітніла. Тепер теж довго перед тим не планувала і не думала про то. Знову з"явилось переконання, що от зараз конче треба. І то б так одною спробою і завершилось, якби вона не була вдалою. Знаю, що багато пар багато зусиль докладає, щоб мати лялю, а нам воно обидва рази далось скажімо без зусиль. Тому і маю відчуття, що Бог веде мене по житті і мало статись саме так.
    Аналізуючи тепер, розумію, що свідомо ще б не скоро наважилась на другу лялю. Але певно там на горі знають як важко мені дається прийняти рішення, то так підштовхнули до того, що "послє боя рукамі нє машут".

18. kolobok

kolobok Member

Ооо, то просто як про мене написано. Правда, нам з першою донею пішло майже2 роки, щоб завагітніти. Тому коли замислились над другим, то думали, що теж невідомо коли вийде. А вийшло практично зразу і зразу двоє :girl_crazy:
    Допомоги теж особливо чекати нема звідки. Я от часом вночі заснути не можу, так мене мучать думки, як то все буде. Боюсь навіть не так фізичної втоми, а того як я зможу їм всім час приділити. Боюсь, що на старшу доню часу зовсім не буде, а вона теж ще маминої уваги потребує. Розумію, що якось мусимо прорватись, але все рівно не можу повністю себе заспокоїти :sad:

Ну от, ще сусідню тему почитала,як старші дітки реагують на появу молодших...

Останнє редагування: 10 Лютий 2012
  19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я підчас другої вагітності нервувалась, коли казали "мусиш народити дівчинку". не те щоб не хотіла, нервувалась - та й усе. А коли дізналась, що буде хлопець - заспокоїлась :)

20. Liliyah Romanova

А ми якось із Натуськом мали мовчазну згоду, запланували, що от десь із весни спробуємо, а тут бац, на самі таткові уродини. :xaxa:
    Теперішня вагітність почалася з розмов, що як буде третя дитинка, треба буде машину міняти, бо діти всі на задньому сидінні не змістяться. І ми після того завагітніли. Це з усіма залякуваннями лікаря, котра мене оперувала, що невідомо, чи я ще зможу мати дітей. А Бог дав нам такий неочікуваний дар. І от дивлюся тепер по обставинах, то якраз вчасно. І з роботи піду нарешті, і за нову кар'єру візьмуся. І чоловік має добрий стимул, а так би на курс не йшов, якби не те, що дитинка скоро буде.
    Я за попередні вагітності навчилася одного. Якщо я протягом вагітності спокійна й поменше нервуюся, то й малючок спокійний. Так що ви поменше зараз переживайте, малятка будуть чемно спати разом, а ви будете з донею мати час.
    Головне, щоби підтримка чоловіка була, а решта все прийде...
    У мене під час другої те саме було. А я знала, що буде хлопчик. І майбутня тоді хресна пророкувала, що в неї буде похресничок. Так і вийшло.

Статус теми:
Закрита.