Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іриска

Іриска Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

знайшла вже давніше цікаве відео, двіччі дивилась: про діафрагмальне дихання, положення для пологів, вправи і гімнастика - рекомендую
    а тут цікавий тест на визначення статі

2. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Останнє редагування: 9 Лютий 2012
  3. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

А я поки що не займаюся, трохи лячно, досі всього боюся після загрози, яку мала 2 місяці тому:girl_sad:
    Але почуваюся добре і вирішила, що з березня (якщо на УЗД не буде тонусу чи ще якоїсь бяки) буду ходити в басейн, просто поплавати. Так хочеться!!!
    Ще сьогодні нарешті мене поставили на облік і видали обмінку, до того поздавала всі аналізи і так по тих лікарях находилася.. Але щаслива, бо наступний візит до гінеколога після УЗД, аж в перших числах березня! :girl_dance:

4. Asal

Asal New Member

Дівчата, чи може ляля на моєму терміні стукати по мочовочу? а то другий день якось дивно чую рухи, завжди по животику стукала, а тепер ніби в мочовий віддає

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я свою чую з усіх сторін - і по боках, і зверху, і знизу тупоче:)

6. Asal

Asal New Member

що ж моя так слабо стукає...(((вже переживати починаю

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Не накручуйте себе, може у вас лагідна дівчинка там:) Моя крошечка якась спокійніша, коли похмура погода, майже нечути її, а коли сонечко, то весь день там крутиться, стукає, гладить...

8. uliana

uliana Well-Known Member

Нема чого хвилюватись!!!! з кожнем днем рухи будуть сильніші:) головне,що малеча рухається:girl_claping: Головне терпіння...В мене зараз малеча так товчеться,що інколи сльози виступають:girl_crazy:

9. Asal

Asal New Member

Ви заспокоююте, як мій чоловік)))) і якщо хтось каже що там хлопчик, він відповідає "там просто дівчинка дуже акуратна і маму не портить :girl_blush2:"
    Дякую Вам за підтримку, :girl_curtsey: в вівторок на узд, вже там скажуть що до чого

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

ось тому мені і дивно, бо малий так про себе давав знати)))) як ви кажете аж до сліз

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я вам скажу що з попередньою вагітністю в мене взагалі не було ніколи такого щоб мала десь так вдаряла що аж іскри з глаз. Взагалі ніколи ніякого дискомфорту мені не спричиняла. ну рухалась, ну я бачила що десь там чимось виперла на животі, але щоб я біль від того відчувала, чи дух спирало від тих ударів - такого не було ніколи.
    Ну і зараз - я відчуваю легкі рухи, але щоб хтось там в мені товкся без перестанку - також такого немає.

11. uliana

uliana Well-Known Member

Ну всі ж дітки різні:) А може у вас там нєженка росте:girl_in_love: Ще дасть про себе чути!!!

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Ото в мене так вувтузиться! Інколи пискнути не можу:girl_crazy:

12. Мія

Мія Well-Known Member

Все ще попереду.. деякі мами тільки зараз починають відчувати рухи, а ви хочете копняків як перед пологами)))
    Буде ще товктися і ніжки в печінці погріє і вам привіт ручкою покаже що живіт стане ромбуватий, і гімнастикою буде займатися.. все по переду))))

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене з хлопцями досить швидко рухи відчувалися, а цього разу щось нічого конкретного аж досі.
    У вівторок акушерка слухала серцебиття, то ледве те малятко знайшла. Поки послухала пару секунд, то воно вже геть втекло. :mocking:

14. Farfalla

Farfalla Member

рухи - це так прекрасно та зворушливо... я досить довго не могла зрозуміти чи то дитя моє рухається, чи то шось в животику просто булькає (кишківник чи ще щось...) :girl_blush2: і одного вечора ми з мужем зайшли до церкви, а там дуже гарно жіночки співали і моє мале так гупнуло, що я аж сіла на лавку і не могла повірити, що то моя бамбулька така сильна :girl_crazy:

15. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Мамуськи, а на якому терміні лікарі починають слухати серцебиття дитинки? Бо моя про то навіть не заїкнулася..

16. Мія

Мія Well-Known Member

Моя так товчеться що я аж підскакую часом

17. Oriana

Oriana Well-Known Member

Коли виписувалась з лікарні тиждень тому, то лікарка послухала перший раз, і добре чула наше малятко:)

18. Asal

Asal New Member

рухи я вже давно відчуваю, просто ці дні дуже слабовато, а були вже такі хороші копнячки, що і чоловік і малий чули.... може справді відпочиває)))))

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Думаю, що то індивідуально. В мене перший раз послухали пару днів тому.
    У Львові теж не завжди слухали.

20. zetta

zetta Well-Known Member

шифрується )) то певне сором"язлива дівчинка)

Статус теми:
Закрита.