Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. innamorata

innamorata Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

а тре з собою мати гінекологічний набір, чи ще щось таке? бо я теж на цьому тижні збираюся.....

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

знаю, Данков раніше 38 тижня мало кого дивиться.. ранувато

можна, той найдешевший

3. nyatochka

nyatochka Well-Known Member

була на такому ж терміні в Данкова, то на кріслі не дивився, тільки руками пробував:)

4. Iwka

Iwka Well-Known Member

В мене ото перейми легенькі почались, а я все-рівно не готова на крісло лізти...

Дуже не хотіла народжувати на свій ДН, але сьогодні вже точно не встигну народити, а до середи мабуть не дотягну...

5. Pesyk

Pesyk Member

Клас, мене щось повеселила Ваша фраза "Але сьогодні вже не встигну народити" так і хочеться продовження, "бо стільки ще справ..."

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Я телефонувала Данкову, відпросилась до четверга до 31/05. А на вихідні він казав, що знову їде в Київ, а ці вихідні, то якраз час мені народжувати по Узд, і як то буде цікаво...

6. Iwka

Iwka Well-Known Member

)))
    Десь так) Для початку тре дочекатись інтенсивніших перейм)

7. Pesyk

Pesyk Member

А як то легенькі перейми ?

8. cjomcjomka

пошла жара! Тримайтесь, легко Вам народити і здоровенькими сюди повернутись вже в новому складі :)

9. Pesyk

Pesyk Member

Це з інтервалом у декілька днів можуть наростати перейми?
    О -о якщо то процес вже пішов, то я теж вітаю, і гарно народити...
    Щось не второпала зразу.

10. cjomcjomka

можуть, запросто.
    Хоча, конкретно в Iwka, пологи вже другі :) так що всьо может бить... сьогодні ще купа часу :)

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

це фактично як сильна біль при місячних, яка появляється з інтервалом 15 хв, і не заваджає відвідати стоматолога (за кермом))), готувати вечерю, вишивати і сидіти на форумі)))

Дякую, дівчата)

Перші пологи тривали 1,5 доби.
    Думаю ці будуть не менше доби - така я повільна в плані пологів)))

Але в ПБ я поїду не швидше ніж перейми будуть з інтервалом 4-5 хв.

12. Pesyk

Pesyk Member

Класс... я Вам навіть трохи заздрю по-доброму.
    Я вже теж хочу своїх!
    Ну тримайтесь!

13. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Настільки реально наперед домовитися з лікарем про пологи без стимуляцій, обезболюючих і інших медикаментів? Чи потрібно буде підписати якийсь папір, типу відмови чи згоди щодо цього пунктику і чи це на практиці захищає від лишніх дій лікарів?
    Для себе бачу такий сценарій- дочекатися регулярних перейм вдома, тоді в пологовий, далі старатися і працювати в родзалі до того часу, доки не народиться дитинка, або доки не виникне загроза для дитинки, у останньому випадку -оперувати.
    Хочу знайти адекватного лікаря, який би погодився на такий сценарій. Мій випадок ускладнений ше тим, що це довгоочікувана і пізня перша вагітність (мені 32) і чомусь говорити про природні пологи зі мною ніхто навіть не хоче:girl_cray: Тому насамперед шукаю хорошого лікаря-хірурга, але щоб він обов"язково допускав можливість самостійних пологів. Поки що ніяк...:girl_sad:

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

Угу, я собі теж заздрю, і тішусь що цього разу дочекалась вдома)
    Відчуття не до порівняння різні)

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

А крім віку є ще якісь покази до КР?

Я ніби домовилась, а як буде на практиці - розкажу через кілька днів.

15. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Поки що немає

Легких вам пологів, тримайтесь, нехай усе буде як задумано! Буду чекати на вашу розповідь

16. Asal

Asal New Member

тримаю за Вас кулачки! щоб все пройшло так як Ви того хочете :girl_yes:

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Ви наступна :girl_wink:
    а потім хто?.... невже я :connie_pull-pigtail

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене були з Натусиком. Але якось я на них так і не перейшла. Незручно мені було і все. Мені чомусь протекло пару разів на одяг, хоча були чисті, сухі, тільки поклала, а вони якось дивно вбирали рідину й перетікали. Фірма та, про яку тут писали, авент, але мені не пішли. Так і лишилася на багаторазових. :pardon:
    В Україні вупше то крісло люблять невідомо чого. Тут таким якось не страждають, Богові дякувати.

18. Asal

Asal New Member

не можу зрозуміти, що зі мною останніми днями відбувається... таке враження що я не відчуваю смаку, такий дивний присмак в роті, не знаю від чого.....:girl_sad:
    в когось таке було?

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Але врахуйте, що операція - це теж загроза для дитинки.
    Союз нерушимый...
    Тут деякі народжують вперше у віці 37 років. І ніхто не пхає на планове КР. Ідіотизм якийсь! Якесь таке вже мислення застаріле, що страх. Зовсім прогрес не відбувся у тих головах... Боріться за своє право до останнього. У Європі жінки в 40 родять перший раз і до кр не доходить ніколи. Навіть після лікування безпліддя. Так що боріться, бо є за що!

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

Та і тут це рідкість. Вперше таке чую. Моя коліжанка народжувала свого первістка в 32 сама. Перед тим вибирала собі лікара, з 5-х, ніхто не пропонував КР.

Статус теми:
Закрита.