Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. lulu

lulu Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

а хтось приймав енат? чи єнат? я почитала показання і офигіла. в мене нормальні ніби аналізи, нормально себе почуваю-тільки сил взагалі не маю, а вона мені магне б6, хофітол і єнат. шо за здрастє? чи воно треба?
    (коли лікувала голосівки приймала магне-дуууууже поправилась, а ще колись від вітаміну Е так нудило, що токсикоз, то квіточки)

поки не опираюсь тільки фолієвій і йодомарину, бо то якесь зрозуміле. а все решта-то питання до вас, досвідчених:) дякую!

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну і скільки хочете її пити? фолієва кислота є в курячій печінці, яловичій печінці, шпинаті, томатному соці, брюсельській капусті, частково в апельсині і брокколі.
    просто давайте до страв йодовану сіль і все, нашо вам той йодомарин?
    чомусь призначають всім наліво і направо, у вас який показ до нього?
    мені призначали, коли у мене пішов обширний дерматоз вагітних, для покращення відтоку жовчі. Хоч артишок і нешкідливий, але зачем він вам просто так?;)
    шось не знаю про що це.

Якщо вагітна здорова і почувається добре, то я б на місці такої вагітної ВЗАГАЛІ НІЧОГО не приймала з синтетичних преператів. Здорове харчування, здоровий сон, багато свіжого повітря - і все!

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

я також не знала, наскільки в мене був "крайній випадок", незважаючи на передчасні пологи, але "дежавю" і повторення сценарію настільки не хотілось, що вирішила поміняти все - і себе, і доктора...

lulu, завдяки "зрозумілому" йодомарину, я в першу вагітність "нажила" пухлину в щитовидній внаслідок надлишку йоду в організмі. Тепер без біохімії, і випадків, де натуральні джерела не допомагають, - не п'ю жодної синтетики.

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

От! Сравді ну всім його призначають поголовно, не розібравшись в доцільності. В мене сестра має проблеми з щитовидкою, їй призначили йодомарин, а згодом виявилось що в неї був надлишок йоду, теж має зараз з цим проблеми. І взагалі до синтетичних вітамінів під час вагітності потрібно ставитись з обережністю ( особисто для мене це означає не приймати їх).

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене досвід такий самий, як в Оленки. Розрив загоївся швидесенько й без проблем. І його не відчуваю. От із надрізом була ціла історія, а наслідки досі тягнуться за нею...
    Якщо пологи окситоцинові, то там і надріз не врятує від таких розривів, як у вас. Навпаки, тоді краще не різати, бо може спрацювати доволі непередбачувано. Принаймні, тут від того відійшли не початку 80-х, бо дійшли висновку, що то і гоїться довше, і створює додатковий ризик розривів.
    Я би взагалі ніц із того не пила, якщо чесно. І вітамінів теж ні, бо скоро буде достатньо природніх джерел.
    Певно, пора окрему тему створювати про Магне В6.
    Богданко (lulu), не пий того, воно в першому триместрі вупше небезпечне.
    Певно призначили, бо пожалілася на те, що шкіра свербить.
    Ґуґл знає. :shok: :girl_crazy:
    У мене знову безсоння. Щось воно в мене кожну другу ніч. :sad: Найгірше те, що от зараз спати не можу та ще й страшенно хочеться їсти. І притулитися нема до кого, бо чоловік поїхав у лікарню на виклик...
    Як із тим безсонням боротися? Було в когось таке?

6. Asal

Asal New Member

в мене таке вже декілька тижнів, ніяк з тим не борюсь - змирилась((((

7. Liliyah Romanova

А як удень потім почуваєтеся? Бо я починаю "відлітати" час від часу, як старенька бабця. (((

8. Bogdanka

я не пожалілася, а показала)))

9. SoLana

SoLana Well-Known Member

В мене таке було :). Я нічого не робила, просто не спала і все, та й не знала що з тим робити.

10. Liliyah Romanova

Ой, я мала на увазі lulu. Вона раніше про свербіння писала.
    Тобі щиро співчуваю. (((

Угу, і тоді будуть геть інші причини до неспання. Може, то організм так готується? :girl_crazy:

11. SoLana

SoLana Well-Known Member

Богданко, в двоюрідної сестрички таке було, так що я Вас частково розумію, бо вигляд шкіри був жахливим, вона все пороздирала до крові. Лікарі збирали консиліуми, бо ж тре лікувати:). Нічого не допомогло, окрім пологів, після них як рукою зняло.

12. Asal

Asal New Member

тоді лягаю і стараюсь трохи поспати, але заснути не можу(((((

13. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ой, згадала, що хтось з лікарів висунув таку теорію, що раз жінці не спиться під час вагітності, то дитятко не буде спати по ночам, моя спала як "харьок", і я чесно висипалась.

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

І у мене безсоння. Вдень ще нормально можу заснути, а от коли вечір, то капець - починає мені все мішати - одяг, постіль, все щось чухається шкіра... отак кручусь-кручусь годинку-другу, тоді засинаю... Що робити незнаю Хоч вдень себе добре почуваю, і як вже писала више засинаю без проблем.

15. Bogdanka

мені трохи ентеросгель притушив
    ну це ж інтоксикація печінки і гормональне зрушення
    пю його вже майже місяць
    тиждень тому шкіра почала бути краща
    та бо то нереально витримати
    я спала в рукавичках-шкарпетках довгий час

16. Iwka

Iwka Well-Known Member

В мене почала відходити пробка.
    попереднього разу відійшла вже перед самим початком пологів...
    :girl_in_dreams: Свято наближається)))

17. Liliyah Romanova

З попередньою вагітністю було менше такого безсоння. Із першою не було взагалі, а Дарко їв кожні дві години. Так що я була щаслива, що хоч перед пологами відіспалася. ))
    А що робити з відчуттям голоду посеред ночі? Стримуюся з останніх сил і п'ю воду, аби не їсти.

О, починаю позіхати нарешті. То, певно, крики чайок на мене так заспокійливо впливають. Іду спробую заснути... :girl_in_dreams:

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це справді жах. Моя коліжанка з тим стикнулася. Причому починаючи від першого триместру. Не допомагало нічого- ні сорбенти, ні навіть потім крапельниці ( в третьому триместрі лікарі вдалися навіть до того, бо вона просто спати не могла по кілька діб від зуду). Шкіра була просто в ранах.Минулося все лише з народженням дитини.

19. lulu

lulu Well-Known Member

печінка-не йде, відколи дві смужки на тесті. погано чомусь від неї:girl_sad: капуста:no: майже не їм вже давно. мене від неї плющить))) так що нема дуже звідки)))
    ну я вже пила і не один раз. ще коли з тими ж зв"язками булм трабли. в мене там якась мінімальна стадія зобу була і є. то я знаю вже пару років-тому не опиралась
    може втомлюваність.... але я теж показів в себе для магне не знайшла! коли лікувала зв"язки, то була необхідна вітамінна атака для організму, бо хана би було. ніколи б не загаворила б. не те, що...а тут...
    ну от власне, я теж те добро почитала і не хочу

моя лікарка взагалі сказала йти на лікарняне. і не їздити по городоцькій, навіть якщо на роботу треба:) а краще йти на лікарняне і сидіти з розуму сходити чи що-не знаю))))
    а от в мене питання-коли то вже можна їсти???? бо я пару разів взяла помідора з огірками, так мене мало не з"їли, що я остання ідіотка. а коли можна? з якого числа? і що? підкажіть, бо я слиною стікаю за салатами! отими простими!
    щоб дурити свій голод моя товаришка їла насіння соняшника:)
    а щоб спати-а м"яти взагалі не можна? ні чуть-чуть? бо я різне знаходила...і що можна, і що не можна. мене м"ята все життя рятує і зі шлунком, і від тошноти і від безсоння. в розумних мірах, зрозуміло)

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

нє-того після "заборони їзди по городоцькій" я навіть не бралась лікарці показувати. виписала б мені напевно, ще з десяточок препаратиків.
    господарське мило і 2 дні сорбенту якогось вітчизняного білого(забула назву). ніби заживає.далі буде видно.

20. Bogdanka

так, то виглядає як рани
    мені пропонували в ЖК капати сорбенти, а моя лікар, в якої я народужватиму категорично проти була і чоловік теж і ми вирішили не лізти зайвий раз в вену. Погіршення настало після Паски. З кінця квітня почала пити ентеросгель і левенціалє і мені реально десь днів 8-10 тому почало бути краще, хоча свербіж ще є, але вже не такий.
    Що цікаво: абсолютно такий дерматит незалежний від харчування, хоч я не їм ні яєць, ні риби, а солінь і всякого маринованого - навіть не дивлюсь в ту сторону. Ну і солодке, крім домашньої випічки (кекс або тістечка безначинкові)
    Ще мому дерматиту покращало, коли я перестала приймати душ. Це виявилось найскладнішим, але душ у мене з 20х чисел квітня - свято раз в тиждень - 10 днів... а так тільки гігієнічне миття.
    Такщо, у мене таке бажання пошвидше родити, якого з Софією на такому терміні ще і приблизно не з'являлось.

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

я їм, бо від вареного мяса і від всього парного мене вже нудило просто
    але я вимочую помідори по 15 хв 2 рази, перед тим знімаю шкірку, то саме з огірками і купую їх у бабці з села нашої сусідки, їм капусту сиру, але теж вимочую в перевареній воді, потім ставлю стікати і витираю
    ШПИНАТ!!!!!!
    при чому елементарно - підтушити з ріпчатою цибулею і морквою і трошечки сметани і нема ліпшого до картоплі/макаронів/рису
    хоч рис така справа - як є закрепи то тре обережно
    останній триместр я рису не їм, а від закрепів (нема, але я то попереджаю) півлітри кефіру щоденно як мінімум через мус і яблука, при чому такі "некрасиві", бо в тих красивих не знати шо є
    Ще що я їм практично кожен день - відварну телятину і гречку (хоча б через день, але заставляю) - звідкись залізо теж тре брати
    Ще я хотіла якийсь час крейду їсти, але перейшло, трохи їла, а зараз не вже якось не дуже хочу

Статус теми:
Закрита.