Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Farfalla

Farfalla Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

вибір є завжди! все залежить від співвідношення сміливості/страху/здорового глузду/інтуїції...

2. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Лікарі не мають законних підстав вас до чогось змушувати. Максимум - це покласти в патологію в повних 41 тиждень (тоді ви під відповідальністю лікаря є), але і тут можна відмовитись під свою відповідальність. Права стимулювати до 42 тижнів не мають, якщо реальних показів до цього нема. А я щось думаю, що таки нема.
    Свої права треба знати і ви повинні твердо озвучувати свою позицію перед лікарем, тоді і лікар ставитиметься до вас по-іншому.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Ви не в Україні?
    знаю. що в Італії мусово кладуть на дородове в 41 тиждень. Але до 42 тижнів нічого не роблять...

Втім, скажу вам як "тьотя з досвідом лежання на допологовому": треба мати дуже сильний характер і вміння відмітати всякий негатив, щоб спокійно дочекатись там малятка. Пологи, які почались вдома, де Ви - у своїй фортеці, і пологи, що почались в лікарні, де всі за Вами спостерігають - "две большие разницы"(с). Тому при можливості - треба того другого варіанту уникати...

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

однозначно. "умная" викликає спочатку певне роздратування у лікаря (бо ж блін, графік псує) але потім має початись конструктивний діалог. Ви ж не лікуватись, а народжувати йдете.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Вам з ними що, дітей хрестити?)))
    Жорстоко то як? Ви їх попередьте, що хочете нормального ставлення, тоді гарно віддячитесь. А взагалі з ваших слів очевидно що лікар в вас ще той.

Ну і чесно кажучи не розумію такої страусиної позиції в майбутньої мами. То ВАША дитина, ВАМ вирішувати, ВАМ відповідати за своє рішення. Чому лікар вам диктує, а ви на все погоджуєтесь? Де тут інтереси мами і дитини?

5. Karrizo

Karrizo New Member

Дівчата, в мене питання - чи всім роблять кгт плоду? Чи це обов'язкова процедура?

6. Iwka

Iwka Well-Known Member

Молодці, вітаю!!!

А де в кого народжували?

Снігуронька - воно Вам тре???
    Підіть до іншого дохтора, який погодиться чекати природнього початку пологів.

Що за бздура - кладуть на стимулювання? :girl_mad::girl_mad::girl_mad:

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

А я таки буду мати ПП)))
    Були нині опять на узд, плацента піднялась, будем чекати початку пологів вдома!!!
    Щаслива як слонь!!!!:girl_dance:

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Мені не робили.
    Мабуть за показами - поцікавтесь в свого лікаря.

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Вітаю! Класна новина!

Йдем в четвер на УЗД. Вже дочекатись не можу. Так цікаво хто в нас там сидить).

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, думала, думала, але таки напишу про свої страхи.
    У суботу в мене відійшов згусток слизу. Виглядає цілком як частина пробки. До першої не спала й читала про те, які вони бувають і за якийсь час до пологів можуть починати відходити. Коротше, паніки в мене ще нема, але переживати починаю. Навіть, якщо врахувати, що все вказує на те, що на першому узд мали рацію й у мене зараз 33 тижні, все одно якось ранувато. Прислухаюся до всього, що відбувається з моїм організмом, але ніби ніц не турбує й усе спокійно.
    Чекаю наступного вівторка й, мабуть, таки попрошуся піти ще раз на узд. :girl_crazy:

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Лілю, на всякий випадок подзвони до своєї акушерки

10. Мія

Мія Well-Known Member

не гризіться:) в мене теж так було і той слиз вихадив майже до самих пологів. головне щоб відкриття не було. а це на узд видно теж, так що можете напроситися для заспокоєння.

11. Pesyk

Pesyk Member

А це точно саме той слиз, його точно не спутати з виділеннями?

12. Liliyah Romanova

Та от думаю чи варто, якщо ніщо більше не турбує. Тренувальних ще не було.
    Ну, в мене таких великих згустків не бувало раніше (і в попередні вагітності я якось їх не бачила, тому маю враження, що відходили вже перед самими пологами). Я аж гуглила фото пробок. І виглядало дуже схоже. Тільки власне то не ціла пробка, а частина. Ну, такі мої висновки із того, що нагуглила. Але все одно якось ранувато їй починати виходити.

13. Asal

Asal New Member

я б подзвонила... термін такий що краще не шуткувати...
    мене взагалі нічого не турбувало, а відкриття 2 см, лікар сказав, що я "ненадєжний товаріщ", так як часто жінки відчувають таке відкриття, тому тримали 2 тиждні в лікарні

14. Liliyah Romanova

2 см чи два пальці?
    З відкриттям у 2 пальці я ходила з Натусиком кілька тижнів (воно десь у 36 тижнів з'явилося, коли малеча опустилася). Тут із такого відкриття ніхто висновків не робить. І то не причина до госпіталізації.
    Про те, що малеча опустилася, я подумала десь 1,5 тижні тому. Казала акушерці, бо якраз у неділю малеча опустилася, а в середу була в акушерки, то вона мені сказала, що з третьою вагітністю малеча може туди-сюди гуляти кілька разів і щоби я не робила поспішних висновків.
    Щось мене тут всі так лякають, що треба йти дзвонити, мабуть. :xaxa:

15. Pesyk

Pesyk Member

А жінка якось відчуває, що відбулось те відкриття, чи хоча б щось не так ?

16. Asal

Asal New Member

2 пальці на 32 тиждні

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

я нічого не відчула, а так кажуть, що ниє спина і поболює низ живота

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

О, мені теж цікаво, які мають бути відчуття коли вже є відкриття.
    Останнім часом так болить лобкова кістка, що важко підніматися з крісла або ліжка, а іноді і ходити... А ще ж два місяці треба якось...

18. Asal

Asal New Member

ми не лякаємо, просто переживаємо:girl_wink:

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

і мені боляче, а сьогодні три рази відчула дивні тянучі болі внизу живота...(((((((

19. Pesyk

Pesyk Member

В мене останнім часом всі відчуття якісь такі, а низ живота поболює інколи так дуже добряче, але я розумію, що так має бути,

20. Liliyah Romanova

Ні, не відчуває. Але тоді вже починаються тренувальні, здається.
    У мене то з відкриттям не пов'язане. Як перепрацююся, чи малого задовго поношу, то власне такі відчуття й з'являються. Трохи відпочити - й усе гаразд.
    От лобкова кістка мене поболює уже два тижні так, що часом ходити не можу. Минулої п'ятниці аж просила знайому забрати старшого зі школи, бо я ходила по хаті літерою "г".

Та я теж, особливо тому, що ніщо ще не готове. Чую, пора зібрати все на пологи в один кут, аби потому по хаті не шукати.
    Усюди пишуть, що пробка має відійти за 2 тижні. Про раніше ніде не знаходила. Навіть, якщо частинами. І пишуть про кров'яні згустки, в мене він був чистий, без крові.
    Звучить, як тренувальні. Але на такому терміні - то норма. ))

Статус теми:
Закрита.