Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Asal

Asal New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

то точно, мені б хоча би до 37 тижнів дотянути....

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

в мене з 32 тижня таке ж відкриття

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

звичайно не затримаєтесь:girl_yes2: і вже з дня на день побачите своїх маляток:girl_tender:

2. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Дівчата, а на якому терміні ви ходили знайомитися з лікарем? Бо чоловік хоче щоб по-швидше, йому так спокійніше, а я ще остаточно визначитися не можу. Хотіла на Мечнікова в Усика або Федини, але не попадаю туди у зв'язку з мийкою. В Меді ніяких лікарів хороших не знаю. Радять мені одного з Батальної і відгуки про нього хороші, але мало. Ну і якось та Батальна мені не мила, хоча чула, там умови хороші, але щодо персоналу навіть не знаю... Ще думала про Данкова, але нам на Джамбула їхати далеченько. Ну і зайнятий він дуже, боюся, щоб на пологах мене комусь іншому не передав.

3. nyatochka

nyatochka Well-Known Member

Дякую, Pesyk! Завтра обов'язково напишу свої враження від знайомства.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

така ж ситуація

і я довго вагалась, але чоловік вже своїми переживаннями з розуму зводить, тому завтра йду до Данкова: Girl_in_dreams:

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

зі старшим малим вийшло так, що з лікарем познайомилась в день пологів.
    з другим синуською пішла знайомитись з лікарем в 36 тижнів.
    є така штука. але познайомитись можна :)

5. Shpunka

Shpunka New Member

Оууу... З цього місця поконкретніше. Часто таке трапляється? З яких причин? Кому він передає в такому разі?

6. cjomcjomka

а чого сміятись? коли приходиш в пологовийна Джамбула, то здається, що там працює лише Данков, а всі решта нервово курять :)
    якщо у жінки все добре, ніяких загроз - може передати Халіній Наталії Юріївні. Халіна теж позитивний лікар.
    Посудіть самі: 16.01.2012 Данков прооперував 4х жінок, а скільки пологів прийняв - боюся навіть припускати:) от і зайнятість...

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якщо все буде природньо й без окситоцину, то навіть із обвиттям все буде гаразд. Так що ви молодець, що не переживаєте! Головне позитивно налаштуватися!
    Це де? У Львові чи в окремому пологовому? Звідки така статистика?
    О, в мене теж якийсь плаский, так незвично.
    Щось вона не надто компетентна... :nea:
    Ніколи не думала, що в патологію можуть насильно покласти. Це не є порушенням ваших прав хіба?

8. cjomcjomka

та то не насильно. Просто розмова така: або робиш ВСЕ, що я кажу, або тусуй родити до іншого лікаря.

9. Мія

Мія Well-Known Member

В мене наприклад, всі троє були з обвиттям. В сестри одна дочка..
    Це часте явище, але абсолютно природнє і не трагічне

10. Asal

Asal New Member

я так думаю, вона з власного досвіду говорила

11. lulu

lulu Well-Known Member

слухайте, може то ЗОВСІМ не в тему, але я не знайшла , де пожалітись. переадресуте мене якщо шо)))))
    а вас діставали на роботі??????? бо, мало того, що я нікому не казала, бо ще самій важко усвідомлюється і дуже ще рано щось говорити, так вони вже термін обговорюють...порівнюють з іншими мій невидимий живіт, дістають неетичними питаннями, особливо ті,що недавно народжувала(я просто в шоці від них).я собі не дозволяла в них нічого розпитувати, особливо на ранніх порах і не довіряла жодній плітці. а ще тішаться, що одна вагітна в лікарні, бо їй не треба на роботу ходити. але вона не на курорті!!!! ледве ті писки затикаю. стосовно себе з"їжджаю, нічого не кажу-так вони одразу сотні забобонів. ну не хочу я з ними тим ділитись. там ще жодна людина ні разу не пораділа за мої особисті успіхи, мені навіть за власним рахунком не люблять підписувати, бо я ж можу закордон поїхати!ілдіотизм.

то нікого не діставали? а якщо так, то що ви робили?

12. Liliyah Romanova

Та я не вважаю, що воно трагічне. В літературі, яку я читала, написано, що якщо є обвиття, то там матка відповідно реагує й натягування не відбувається, тобто удушення неможливе, бо сама природа все продумала до дрібниць. Правда, йшлося про природні пологи, не окситоцинові.

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Це дуже притаманна риса для творчих колективів. В таких людей є лишень інтриги аби іншого принизити, і собі отримати головну роль. В нас он тут в індустрії дизайну мужчині гетеросексуалу вибитись в люди просто неможливо. Може навіть і не пробувати - з’їдять. А ви говорите.

Їх злість і заздрість з’їдає, і вони не заспокояться поки вас не з’їдять. Бо добрі і дбайливі!

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

ги...ги...
    так виглядає, що добровільно права здали. :girl_wink:

14. lulu

lulu Well-Known Member

а шо ж дєлать?:girl_cray::ed4d70def841dc74b57:girl_devil::crazy::aggressive::sad::khomyak::8::suicide::banned::download::cool::bomb:

мені ж туди знову завтра іти!

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А начхать на них усіх. Падумаєш! Ней ся кидають з моста в Полтву!

16. Analgina

Analgina New Member

Дівчатка, я вступила в другий триместр, стала на облік, дали мені купу купезну скерувань на аналізи, завтра мабуть почну своє "хождєніє по мукам" )))

17. Maksli

Maksli Well-Known Member

Зараз такий час, що всім про всіх і про все цікаво.
    В нас на роботі, дівчина, яка щойно вийшла заміж, не може на лікарняне піти спокійно, бо зразу починають "всезнаючі тьотки" говорити, шо вона на збереженні лежить, без жодних на це підстав!
    А як тільки чують шо в когось весілля скоро, то скоса на живіт заглядають, аж злість бере :girl_devil:
    підтримую на 100%

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

в першу вагітність я пішла до лікаря на 7му тижні))
    але то не то шо вас цікавить;)
    просто в Інтерсоно мені поставили діагноз полікістоз обох яйників, мене турбували періодичні болі і виділення і чоловік мене випхав до гінеколога)
    Так ми дізнались, шо помилятись може кожен))
    наш полікістоз має імя Софія)
    тести були негативні, шось 4

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене було і з окситоцином і з обвиттям. Ніхто з лікарів ніякої з того паніки не робив. Акушерка просто розтягнула промежину , зняла петлі і навіть епізоо не збиралися робити ( та й не робили).Так що обвиття- це все у межах норми. Якщо пуповина не коротка- проблем у цьому нема. А от коротка пуповина буває не так і часто.

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

я потрапила у 15 тижнів, правда причина теж була спричинена певним хибним діагнозом. Тому терміново треба було найти хорошого спеціаліста з пологового для консультації. Знайшла і з того часу її і "трималася" вже до пологів.

20. Liliyah Romanova

Направду, дуже рада, що ваш випадок такий. На жаль, є багато сумних випадків. Тому, як на мене, краще без окситоцину. Перестрахуватися, так би мовити.

А нащо розтягували промежину? Тут мені жінки розповідали, що лікарі розплутують пуповину, коли вже голівка вилізла.

Статус теми:
Закрита.