Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

ні ні боронь боже, я нічого не раджу. Навпаки щодо гініпралу говорю про наслідки "стандартного" рецепту на всі випадки. Але всі ми індивідуальні і це нажаль навіть лікарі не враховують..

2. Asal

Asal New Member

мені виписали по пів таблетки 2 рази на день, але в мене тиск 100 на 70

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та я не про вас. Просто часом такі дописи проскакують. Нераз і викидати доводилося, бо описували цілі курси лікування повністю, як лікар приписав. А ліки ж у вільному доступі в аптеках.
    Вам навпаки дуже вдячна, що зразу пишете про побічні дії.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я також коли першу відмову писала, вони перестрашені були. ну а потім звикли :)

5. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

А мені от при четвертій якось вже...звично, чи як ;)
    Загалом не зле, особливо нині коли 20 кубів крові забрали :connie_pull-pigtail

6. Liliyah Romanova

Ще й натще, мабуть. )))
    Я звикнути не можу. Така велика зараз почуваюся. Вже важу 80 кг. Я розумію, що я цього разу починала із 70, але все одно. Якось мені так із тим недобре. Вічно Романові жаліюся.

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Боронь Боже щоб я комусь щось радила. В мене перша вагітність, як лікарка сказала так і зробила. Зараз може б двічі подумала чи пити. В мене доречі теж раз від нього руки трусилися і серце калатало, і то при тому що я пила його в парі ще з чимось щоб серце не так реагувало. То я тепер собі думаю що може то ніяка не загроза була, але зараз в нас вже перевалило за 7 місяць, а тоді, на 24 тижні було дуже страшно.

8. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А ми сьогодні вдруге були на УЗІ:connie_pull-pigtail, написали нам локальний гіпертонус матки на час огляду - як це розуміти? Минулого разу був помірний тонус...мене нічого не болить, але по дорозі живіт крутило трохи, то може з тим пов'язано?!
    Показує на дівчинку (99:wacko: - УРА:girl_tender:, хоч ми і хлопчику будем не менше раді. Ще не зрозуміла фразу - Контроль за нирками плоду в динаміці...

9. Liliyah Romanova

Як стандартний запис під час УЗД. :girl_haha:

10. Мія

Мія Well-Known Member

в мене 90/60
    Знаю, що мені в цій гілці вже не місце, але пожаліюся...
    Моя Віруня принесла вірусню з садку. Температури нема, але соплі горло кашель у всіх. Орися дістала в ночі температуру 37,4 і теж соплі..
    А мене ще й клятий не вирваний зуб мудрості боліти почав.. мало того що він мені на пологах дав відволікатися від схваток та ще й зараз в насмарк вмішується.
    Весна, жара а ми хворі.. напасть якась.

11. Asal

Asal New Member

мені ніхто навіть не сказав, що ці таблетки тиск повишають...
    тепер зрозуміло чого мене в жар кидало, а я на жару все списувала((((((((

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Чомусь на час огляду в більшості діагностують тонус. Певно його спричиняє сама процедура узд.
    Наближається час мені йти на друге УЗД, підкажіть будь-ласка, то на 20 тижні йдеться чи на 21-22? Бо я щось вже забула. До Прокопчук цього разу щось йти не хочеться. Шукаю варіанти.

А ще мене мучить совість. Вже досить пристойний термін, а я ще не на обліку і взагалі в лікаря не була. Одного разу здала кров щоб перевірити рівень гемоглобіну та й по всьому. Почуваюсь нормально, взагалі не відчуваю, що вагітна не дивлячись на пристойний животик). Чую рухи. Чи не безвідповідально я відношусь до своєї дитинки, що не бігаю по лікарях і аналізах? Якось мені так того не хочеться...

13. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

З 20 по 22

Не думаю що безвідповідально)) Я стала на облік в 12 тижнів (просто я перелякана троха), але від того часу два рази була в ЖК, ходжу раз на місяць, від усіх майже аналізів відмовилася...здала кров з пальця, сечу і на СНІД, вчора ще раз сечу - все. Від огляду при вставанні на облік мало не відбивалася кулаками)))

14. Мія

Мія Well-Known Member

мені медсестра в паталогії сказала, що в них трапляється підвищення тиску від них, а от такого як в мене (блокада дихання) ще не було. Але тахікардія у вагітних дуже часте явище, а в протипоказах розписано який наслідок може бути в цьому випадку.

15. Liliyah Romanova

Ти чого? Що за приступ мазохізму?
    Я за всю вагітність здаю аналізи 3-4 рази (це кров з вени). З пальця взагалі не здаю. Сечу - тільки раз.
    Якщо нічого не турбує, то лікар тобі щось знайде. Нащо тобі того?
    Себе пильнуєш, готуєшся внутрішньо до пологів - то і вся підготовка, а не біганина по лікарях за нікому не потрібними довідками. ;)

16. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Я була вчора на 2 УЗД і також нам сказали, що росте в животику дівчинка, чоловік так тішився, що я навіть сама не сподівалася такої реакції. Ключали послухати, як б"ється сердечко, зробили фотографію :girl_tender:. Я така була щаслива, що не могла вчора заснути. Все згадувала, що говорив лікар.
    Тиждень тому перехворіла застудою, то на УЗД було видно помірне багатоводдя. Переживала, що скаже гінеколог, але сьогодні до неї ходила, то вона сказала, що багатоводдя невелике і немає чого переживати.

Ми також. Головне, щоб здоровеньке було :girl_yes2:.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Та щось не знаю. Завжди думаю позитивно, а тут щось накрило. Схожу на УЗІ, скажуть що все ок і мене попустить. То і так все добре, але якось захотілось, щоб мені хтось зі сторони то сказав))

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вот вот :girl_yes2:
    Марьясь, я встала на облік на 26-27 тижні.
    Ітого я за цей час вже 4 рази була в гінеколога - ніц особливого, то документи оформити, то направлення на аналізи взяти а заодно помірятись і т.д., раз принести документи на оформлення декрету, от вчора декрет мені відкривали.... і то все значить з вичікуванням в черзі, і з Юлькою, яка там можеш собі уявити що витворяє за той час чекання.
    Крім того я їздила здавати аналізи в лабораторію, заносила на бакпосів сечу, приходила здавати на 2-й поверх аналізи на резус, снід і за компанію на ТОРЧі. І це все також разом з малою.

Тобі немає кудит подіти свій вільний час, маєш з ким залишити Софійку на час походів в ЖК? Я вже багато разів казала і скажу знов, якби не необхідність відкривати декрет от зараз, і як наслідок все би не впиралось в нарахування декретних виплат, я би напевно взагалі в ту ЖК не пішла.

А прикинь, які очі були в дівчат в черзі, коли вони дізнавались що я така конкретно пузата лише на облік збираюсь вставати :connie_pull-pigtail

19. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Бачите мою лінієчку? На облік в ЖК стала аж вчора (задля обмінної карти), аналізи здавала від сили 2-3 рази (не по скеруванню, а по самопочуттю). І від того лише чуюся набагато краще ніж при попередніх вагітностях ;)

20. kolobok

kolobok Member

Я теж на облік в 27 тижнів стала і нічого. До того часу сама хіба на УЗД ходила.
    Аналогічно ((. Доня ще не кожен десь спати вдень лягає, а я після ранкової прогулянки вже ледь тепла. І так само купити тре продукти, і зварити. Ще й вночі спати нормально не можу - так вже підпирає кругом, аж шкіра терпне. Стараюсь якось з малою вдома лежачи книжки читати, малювати, але то таке ж шило. В чоловіка, як на зло на роботі завал, - додому лише ночувати приходить і так ще з тиждень буде.

Статус теми:
Закрита.