Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Ще й як можливо.

2. Maksli

Maksli Well-Known Member

+1 Сьогодні в животі, мале таку дискотеку влаштувало, шо ззовні було добре рухи видно, а потім на хвилинку, може дві, живіт став як каміньчик і легеньке ниття внизу і зразу ж пройшло! Тепер я впевнена, що то були перейми Брекстона-Гікса!
    Дякую, дівчатам за інформацію!

3. Iwka

Iwka Well-Known Member

Це коли не домовляєшся з лікарем наперед, а їдеш в лікарню коли починаються перейми.
    Це дає відчутний шанс на відсутність будь-якої стимуляції, рятує від попередньої госпіталізації "під нагляд" і лікар нікуди не спішить - в нього ж і так чергування...

Але в мому випадку не проходить, бо черговий може відправити під ніж(((

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а ніж буває дуже різний. сусідка по палаті 2й КР мала у Данкова, а 1й КР - в меді, у професора, який пришив їй сечовий міхур до матки і яєчник завернувся після тої чудо-операції в другу сторону.
    Iwka, що говорив Ваш гінеколог з приводу плаценти? я гуглила, то багато джерел кажуть, що "низька плацентація" - то коли нижче 50 мм від вічка. і то на доношеному терміні...

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я сьогодні була на УЗІ, у мене наразі відстань від плаценти до вічка 34 мм, перед тим в лютому було 13мм, в січні плацента була на краю вічка.
    Але лікар ( Ошуркевич) сказав що в моєму випадку приводу для хвилювань немає, бо голова дитинки розташована після плаценти, тобто не впирається в неї ( це якщо я все правильно зрозуміла).

Зато в нас інший нюанс, вагу плоду не визначали, але власне по розмірам, по довжині кісточок і т.д. моя дитина випереджає акушерський термін на 1,5 тижні, а до цього часу на попередніх обстеженнях він був відповідно до терміну по розмірам.
    Сказав лікар їсти меньше, але при чому тут їсти, якщо при першій вагітності я набрала 22 кг а Юлька народилась 3650 і 53 см, що в общєм середній показник.
    Зараз за 7 повних місяців набрано 10 кг, и зрозуміло що ще раз так я не наберу, але боюсь щоб тепер в загальному малий не був дуже великий. Бо довгий це одне, а довгий і важкий це інше...

6. Iwka

Iwka Well-Known Member

завтра йду...
    попередньо говорила щоб без проблем - то має бути 7 см...

Планую йти здаватись в лапи Солощенка, хоч він і не ах-ті доброзичливий, але якщо візьметься за мене - то вже кесарити точно не буде...

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Від генетики особливо не втечеш)

Одна форумлянка, дуже переймалась за свою вагу, тому багато не їла, другу динину народила лише на 100 грам менше за першу, але все-рівно більше 4 кг...

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

та ладно...))) ми виношуем і народжуем таких діток, яких можемо народити! все буде гуд.

8. Talibamina

Talibamina Member

Дівчата, а хто планує в меді народжувати?
    На яку суму слід розраховувати, бо мені вже ось-ось

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Була в акушерки.
    Після хвороби гемоглобін упав до 106. Мушу тепер піднімати, бо як впаде нижче 100, не дадуть удома народжувати.
    Казала раніше, що піду на узд на 34-36 тижні, а нині каже, що не треба. А я щось цього разу, як ніколи раніше, хочу піти й перевірити, чи там дійсно панянка живе. ))) От думаю, чи просити акушерку дати направлення, чи ні. Я так просила поменше узд, а тепер сама щось не знаю...

10. nattsol

nattsol Well-Known Member

все одно 100% взнається вже після пологів, що б не показало УЗД ;) до того часу сумнівів не уникнути

11. Snigurochka

Snigurochka New Member

Дівчатка, в мене сьогодні вже 38 тижнів, так хочеться поскоріше побачити своє малятко!!!!!!!!!!!!

12. Птася

Птася Well-Known Member

Вчора їхала в трамваї і після того довго сміялася. Жіночка мені пораду дала, що в мому положенні в трамваї треба їздити стоячи, бо коли я буду сидіти в трамваї, то буду дитину головою об сидіння вдаряти. Як вам таке? Так ще й порадила про це в неті почитати, якщо я їй не вірю

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а чому так? чим то аргументують. Цікаво просто

14. cjomcjomka

а Ви його звідкись знаєте? бо мій досвід спілкування з ним такий негативний... і кесарить він стільки жінок по відносних показах :sad:
    по кісточках і обводу голівки Сергійчик був у 32 тижні на всі 35. Народився довжиною 56 см, тобто, нічого такого особливого. Але за той "термін по УЗД" мене дуже діставали, і казали, що у 37-38 тижнів вже час народжувати...

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

ооо, який оригінальний варіант зганяння вагітної жінки з законного сидячого місця!
    насправді сидіти не бажано в родах, коли відкриття більше 4 см. До того часу - скільки завгодно

15. innamorata

innamorata Well-Known Member

То напевно просто жіночка хотіла сісти :lol::lol::lol: нє, ну то ж тре таке придумати. і не встидно їй було

аааа, це жесть :xaxa::xaxa:

16. Мія

Мія Well-Known Member

в вашому терміні зниження рівня гемоглобіну є нормою. Після 30 тижня він сам догори поповзе. Не переживайте:)

17. rusyava

rusyava New Member

вже дуже - дуже скоро:girl_wink:

18. Птася

Птася Well-Known Member

саме цікаве, що це реакція на те, що я не захотіла до вікна посуватися, сиділа біля проходу, а вона заходить і говорить "Посуньтеся". Коли я попросила її самій туди сісти, то вона і видала "медицинську точку зору".

я за вами наступна :) сьогодні вночі так важко спалося, що було бажання вже народжувати. Хоча лікар вчора дивився, голова ще рухома, значить ще гуляю :)

19. cjomcjomka

то вона ще і кріслами перебирала? ух, нагле яке! я-то думала, що то була традиційна боротьба за останнє вільне місце.

20. Iwka

Iwka Well-Known Member

В нього Гриця народжувала. Та й моя тітка в меді працює)

Посміхнуло... Бувають же ...

Статус теми:
Закрита.