Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

100%. Що то за аналіз такий тоді? Що він показує? Ото народ. :xaxa:

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ну та я собі начитала що на нашому терміні вже мали б бути голівкою донизу. Вже он вправи по трошки роблю.... щось собі так надумала що якщо перевернеться голівкою донизу то вже так і буде сидіти...

3. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Моя малявочка теж дуже крутиться, голова то внизу, то вверху, то поперек собі ляже, то косо, вже аж живіт іноді болить від тих викрутасів. От зараз вона знову на попі сидить і так головою впирається а ніжками товче внизу шо іноді хочеться щоб вже пошвидше той червень прийшов.

4. innamorata

от нічого я не розумію в розташуванні діток :) моє чудо товче лише зверху, між пупком і ребрами як я вже раніше писала... внизу рухи чую лише зрідка. Лікарка каже що попою вниз. Але щось мені здається що ніжками мав би товкти більше.. та й ті рухи що внизу зазвичай дуже лагідні..

5. KitiKet

KitiKet Member

Я чувствую тоже самое, на узи сказали головкой вниз. Может врач путает... Потому что внизу у меня только пульсация (видимо когда икает то задевает), а выше уже пиночки, толчки, шевеления.

6. Liliyah Romanova

Якщо тиждень тому, то може так і було. А зараз вже інакше.
    Он моє маля минулої середи було дупцею вниз, а потім знову перевернулося 2 дні пізніше.

7. Karrizo

Karrizo New Member

Можливо ваша лікарка помиляється. В жк мені теж казали що так і сидить попою вниз, а лікар з пологового сказав, що голівкою вниз, що на узд і підтвердилось. :girl_tender:

8. innamorata

Саме цікаве що він завжди так рухався - в основному лише зверху, внизу слабо. УЗІ на 25 тижні показало голівкою вверх, та й лікарка на огляді так сказала. Вже й не знаю. На наступне УЗІ йдемо на 34 тижні. будем бачити словом. Тим часом не знаю - робити далі вправи, чи лишитися того ровера..... Хоча думаю що не зашкодить...

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

якщо вони Вас не напрягають - робіть! все рівно якась фіз-ра потрібна

10. kolobok

kolobok Member

В мене одне з двійняток повернулось голівкою вниз кілька днів тому, а до того часу було то сідничками вниз, то косо. Так що у Вас ще купа часу :)

11. lulu

lulu Well-Known Member

дівчата з досвідом, підкажіть будь ласка, а на якому терміні можна до зубного?
    мене товаришка переконує дочекатися хоча б 13-го тижня.а то в мене містки розхитались, деякі повідлітали, а деякі доведеться вибивати...і вставляти назад:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

12. Iwka

Iwka Well-Known Member

радать дачекатись другого триместру.

13. Mariya

Mariya Well-Known Member

На будь-якому. Зуби завжди пильнувати треба.

От шо каже American Pregnancy Association:

14. Violett s

Violett s Member

привіт форумчани! довго читала дописи, нарешті вирішила до вас приєднатись активніше так як з виходом в декрет з'явилось більше вільного часу. Трошки про себе. Ми чекаєм на мацьопу вже 33 тижні, зараз на стадії роздумів про вибір пологового будинку, лікаря в якого народжувати а також "затарюємся" всім необхідним(хоча наразі затормозили на складанні списків).

Щодо відвідин зубного, то на мою думку треба все вирішувати по мірі поступлення проблем. Якщо вже є проблема з зубками-її треба вирішувати. В мене в першому триместрі "ПОЛЕТІЛИ" массово зуби, пломб поставила напевне з 8. Як пояснила лікар, шкоди ніякої немає від їх лікування, просто не рекомендовано ставити анестезію до 13 тижнів. А от шкода від бездіяльності-є.

15. olangel

olangel Well-Known Member

Можна спокійно йти, як у вас нормальний стоматолог))) Просто поцікавтесь яким обезболюючим користуєтесь... Більшість стоматологів схиляються до того, що краще лікувати зуби при вагітності, ніж при ГВ, але лікувала і під час і після :)

16. Liliyah Romanova

Маю дилему. У мене проблема з ногою. На підошві ступні зробилася якась бяка, яку вже лікую другий місяць. Нині мене ощасливили, що виглядає на те, що в те місце потрапила інфекція й лікувати то доведеться антибіотиками (внутрішньо) :sad::sad::sad: бо зовнішньо (мазями) навряд чи допоможе. Страшенно не хочу пити антибіотики, а з іншого боку страшно, що щось із ногою гіршого буде. На процедури ходжу щотижня. Послала мужа по мазь, а наступного тижня треба буде думати. Правда, лікар якийсь такий. Каже "ну то спробуйте мазь, але я впевнений, що вам доведеться пропити внутрішньо". :sad:

Здала нині глюкозу нарешті. Мені не так пощастило, як Марії. Випила я той сиропчик фантовий, а тоді треба було сидіти там же цілу годину. Благо, час був "нельотний", нікого більше не було. Сиділа собі сама в почекальні й цілу годину вишивала. :xaxa:

17. Violett s

Violett s Member

Цікаво а на якому терміні призначають аналіз на толерантність до глюкози, нам 33 тижні вже і поки таке щастя нас минало.

18. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

До 28 тижня включно. Вам пощастило:girl_wink:

19. innamorata

Я вчора таки не витримала і сходила до лікаря в пологовий :girl_crazy:. Як і думала, сказав прийти в кінці травня. Але заспокоїв нас, сказав що все буде добре, щоб не переживати за пологи. Заодно оглянув нас - помацав мацьопа, сказав що голівкою вниз :girl_tender::girl_dance: Малий як тільки я лягла, так смішно попу виставив на огляд (гуля така велика зліва вилізла) , що лікар аж засміявся :)
    Словом, якось мені спокійніше стало :)

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

І нам пощастило :girl_claping:

20. Violett s

Violett s Member

Це добре, я солодких напоїв в принципі не люблю, чай і каву п'ю без цукру тому не уявляю як би я пила ту гидоту! брррррррррр ! подумати страшно.
    Наскільки я розумію після 30 тижнів вже ніяких суттєвих аналізів не призначають? (ну звичайно крім УЗД і сечі)?
    Вже так надоїло відвідувати ту ЖК!

Статус теми:
Закрита.