Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

я вже писала, що сестрі сказали тонус-загроза-приписали гормональний утрожинакс. вона його ще не приймає - поки що не хоче гормонів, але їй час від часу хапає живіт (14 тиждень) - каже так, ніби тисне щось сильно. + зробили аналіз крові - підвищені лейкоцити і лікар знову каже - загроза. вона вже і боятись стала, не знає що робити.
    так що там з цим тонусом? якщо живіт хапає, то може не просто тонус, а щось серйозніше там? чи як воно? порадьте, бо в розгубленні.

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А чого не попити той утрожимакс чи дуфастон? Це ж прогестеронові препарати, а прогестерон основний гормон для підтримки вагітності, гірше від нього точно не буде. Тільки нехай потім поступово перестає його пити, а не зразу кидає. Тонус може бути і від нервів, тому хай заспокоїться і лежить. Магне В6 лікар не каже пити?

3. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

я вже писала, що мене болить. Але біль є тільки коли є найменший рух, в стані спокою не болить.
    А так, навіть вночі тяжко перевертатись саме від тої болі.
    Ото на вихідних вичитала, що то треба до мануальника і ту кістку вправити.

4. olangel

olangel Well-Known Member

Я булат у Прокопчук на 32, в мене теж малий з обвиттям навколо шиї...ну і що з цього? Прийшла до свого лікаря з ПБ, він сказав, що обвиття є у 60% вагітних і навіть не буде робити УЗД перед пологами, бо нема у цьому НІЧОГО СТРАШНОГО!!! гірше те, що ми самі себе накручуємо! А йому брехати нема чого :)

А на рахунок низької плаценти, то в мене таке вражння, що до 20 тижня або довше всім ставлять такий діагноз, бо чим довший термін, тим дитинка вище піднімається і все добре. Я на 25 тижні на підтримці лежала, то теж казали, що плацента низько, дитина низько, а зараз низько хіба із за того, що опустився :) тому чого хвилюватись? Все добре, дитинці добре і це головне ! :)

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

цікаво, яким чином :) от сиджу,а воно ниє і ниє, ниє і ниє. в мене взагалі з кістомахами проблеми. інколи встати не можу, а як встану не так, то взагалі зразу назад і падаю. з Настюшкою вагітною до невропатолога загриміла і тиждень на уколах сиділа, бо так защемило сідалішній нерв, що ні встати, ні сісти, ну нічого, в туалет мене на руках носили.

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Того вже не знаю :) І навіть не знаю чи то насправді помагає :)
    Аналогічно. Мушу кожні хвилин 10-15 трохи вставати і "розходжуватись", бо якщо довше посидіти- полежати, то взагалі встати ну дууже важко і таке враження, що ноги відмовляють взагалі.

7. Almariel

мабуть каже, бо я бачила, що вона його має з собою. та якось страшно пити гормон. у мене якесь таке ставлення до гормональних препаратів не дуже добре.

8. olangel

Ну а чого дійсно не попити як воно допоможе??? Чи собі сильно допоможе тим, що нерви буде їсти на рахунок того тонусу??? Пила з початку вагітності до 13 тижня дуфастон і дійсно відчувала, що він мені допомагає.

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я цього разу родила доцьку-вона мала подвійне обвиття,одне навколо шийки, інше навколо тулуба. Родила я сама, правда пологи були трохи довшими ніж очікувалося (власне,бо доцька мала обвиття навколо тулуба і йшла через то повільно), але все добре і зі мною і з дитинкою, і пологи були неважкі і дитинка мала хороші показники. Так що- вірте,що все буде добре і так воно буде!

10. llb

llb Member

у мене 32 тижні.
    у когось було - напруження що живіт натягнутий ????:cry:
    не дуже і росте животик - хто не знає тоі не помічає щоя вагітна (я круглішої статури):dntknw:
    завтра йду на узд - переживаю чи все добре

і ще одне - хочу запитати - чи вимагають у когось в жіночій консультації - копію трудової, ловідку з місця праці, копію паспорта ???
    прийшла відкривати лікарняне - а мене за ті довідки вже задовбали

Останнє редагування: 27 Вересень 2011
  11. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Мені сказали прийти з паспортом відкривати лікарняний. А навіщо їм копія трудової і довідка з місця праці? Яке це ДЛЯ НИХ має значення???

12. olangel

Ну от і почалося, б..!!!!!
    Давай йди до лікаря, лікарь казав тобі до нього дзвонити-лягати-прийти!!!!тобі буде потім тяжко родити,це ж перенос!!!! ((((

13. Almariel

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

так це не перенос...якщо я правильно розумію....то реально десь - 2 тижні(оскільки зачаття почалось не відразу після місячних , а під час овуляції , а це як правило 10-14 днів після місячних)...тому то реальний 38 тиждень!
    Я правильно розумію ,дівчата?

15. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Від урожестану гірше не буде, а навпаки сприяє підтримці вагітності. Особисто я пила(дуфастон) до 16 тижня, а потім Магне В6. Так. що вважаю, що краще дослухатися до думки лікарів, враховуючи, що ще маленький термін.

16. olangel

Я то розумію і кажу свекрусі, що до 42 все ок, а лікарь так казав, бо вони 6 закриваються...
    А ще прихворіла,все ломить, болить і не знаю чим лікуватись..настрій жахливійший :sad:

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

якщол відчуваєте,що вірусне-тре пити багато,чай калина,малина,з лимоном,з медом....я от недавно перехворіла, так мене чай з лимоном і медом реально поставив на ноги за 2 дня!
    я певно кружок 7,8 в день випивала,.ну і вигрівалась під коциком.....без жодної таблеточки.....

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

НЕ хвилюйтеся, пийте чайочки, їжте лимончики, мед, цибульку:) Того хто дуже дістає - пошліть подалі, бо їм то що, аби пошвидше сплавити, щоб вони не переживали, а то ЩО ти там потім будеш робити то їм до лампочки. Так що розслабтеся......А ви вже на новій квартирі? Як ні, то якраз саме час втекти від "доброзичливців" подалі:)

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну а чого так боятися того утрожестану? То вже теж до крайнощів доходить. Краще певно проблемну вагітність мати або й гірше. Повірте, що є випадки, коли краще все-таки гормон, ніж втрачена дитинка. Тим більше, що утрожестан не такий вже і страшний . В 14 тижнів мені теж його було призначено+ Магне_ постільний режим. Два тижні прийому, в 16 тижнів починає повноцінно гормонально працювати плацента і вагітність протікатиме нормально.

---------- Додано в 08:28 ---------- Попередній допис був написаний в 08:26 ----------

і я народжувала з обвиттям навколо шиї. І УЗД перед пологами це показувало- ніхто не панікував. Акушер все гарно знімає під час пологів. Небезпека у обвитті може бути лише в тому випадку, коли ще й пуповина коротка

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Але в "рахунок-прайс" вписують всім. :)

Статус теми:
Закрита.