Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

кажись 30-32 тиждень якщо немає інших показів

2. Відповідь: Для майбутніх мам (4)

я тут читаю і не розумію а хіба то така проблема чоловіку зробити флюрографію, якщо він давно не обстежувався то це навіть добре було б зробити

3. Андріана

Андріана Well-Known Member

В обмінці пише, що перші два узд обов'язкові, одне з яких я пропустила, а третє хіба за показами, то мене лікарка і не направляє.

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

Софка не показувалась ще? так так так, бачу, Кохам з 5 вечора нема.
    хто там ще готується? :)
    у нас затишшя страшне. ребра, як завжди, скриготять від п"яточок, футбол постійний, живіт аж звис вниз, а ми ще під серденьком маминим гріємось :)

5. senka

senka New Member

нам ще максимум два тижня дають

6. uliana

uliana Well-Known Member

Робила тільки 2 узд:) останнє в 22 тижні. Думала,що 3 будуть перед пологами робити, але лікар сказав,що нема потреби, якщо ніц не турбує!

7. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Останнє обов*язкове УЗД проводится в терміні 19-21 тиждень. В 34 тижні за показами.

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я щось сама хочу піти, подивитись як там ляля, як там плацента, пуповина, стать ще цікавить... то що не варта чи питати свою лікарку, в якої народжувати збираюсь? бо вона й узд робить.... не знам, що робити...

9. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчатка, як будете виходити на вулицю - будьте дуууже обережні. Дууже слизько. Я поки дійшла на роботу з десяток раз мало не впала, при чому йшла дуже обережно. Все підмерзло і дуже слизьке!
    Ну і по темі - вже кілька днів дуже болять сухожилля ті що вгорі біля паху. Важко ходити.Це нормально? Бо я себе тішу тим що то сухожилля а насправді дуже боюся що то кісточки болять, як би моя дисплазія не починала вилазити...

10. uliana

uliana Well-Known Member

А мені як хочеться(останній раз в жовтні бачила малечу):girl_in_dreams: Але чоловік також проти:girl_sad:

11. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

привіт мої хороші :girl_smile:
    ми тутечки:)
    муж питає періодично про мої почуття, налаштування - я спокійна, молюсь і впевнена, що все буде добре :) ))
    але от коли прокидаюсь вночі іноді думаю-хвилююсь
    я схильна до судом м'язів, коли більше переживаю і от думаю як з тим боротись, розслабитись коли буде перейма - ділема
    коньяку треба буде більше за 50 г ))) може валеріана, як писала Софка ))))
    медитація

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

а чого проти? думає, що то шкідливо?

13. uliana

uliana Well-Known Member

Під час кожного з узд малеча так зажималась,що важко було її роздивитись! Сиділа в животику тихенько і не рухалась:) тому чоловік не хоче щоб лишній раз її тривожили, каже що скоро і так побачиш,але вже народжену:)

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

От на мене напосів чоловік - дуже йому не терпілось...
    Та й лікарка дуже просила щоб ми пішли зробили, то я вже й погодилась.
    Записані ми були нині на УЗД, чоловік вранці за сніданком розповідав, що снилось йому - "були ми на УЗД, дохтір сказав що буде дівчинка"))) Ну ми ще посміялись, бо я також так казала...
    А тепер ото вже дві години відховжу від новини що в нас буде ще один хлопчик)))

15. silvia

silvia Well-Known Member

- може третя буде дівчинка))))
    підкажіть, коли можна почати купляти дитячі речі, у багатьох забобони, що не можна наперед і все-таке.... але потім не буде кому купити.....ми самі....а чоловік сам в тому точно нібельмеса......

16. uliana

uliana Well-Known Member

Не знаю як інші, але я сама купляла те що необхідно на початок для малюка + придбали вже колясочку, скоро чекаємо на ліжечко :) В мене таке враження,що в забобони вірять ті,які мають думки типу :"а якщо шось піде не так, або ще якась біда"...ми налаштовані тільки на позитив і що все має бути гаразд:) всі погані думки відігнали!

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

купуйте вже...
    ми з першою дитиною купили до народження і ліжечко і візочок, і купу одягу, ковдрочку/конвертик і т.д. Чоловік ще потім сам докупив ванночку коли я була в пологовому, але ванночку вибрав кльову, хоча вдруге я за ванну так переплачувати не хочу, бо по суті принципово ті понти нічого не давали крім високої ціни ))).

З другою дитиною я і візочки придивляюсь вже, бо точно знаю що в ньому має бути і чого не має.
    Ліжечко ми не будем використовувати тому воно не потрібне, я до цього дійшла вже маючи дитину...
    Щодо одягу, то мабуть прибахнута на всю голову, але принцип "що перше попалось те й вдягнули" мені не подобається. І дітям підбираю одяг так аби гармонійно поєднювався колір, фасон. Навіть якщо це звичайні чєловєчкі. Чоловік сміється, але я маю свободу вибирати все те що вважаю за потрібне.

Загалом ми як першого разу, так буде і другого, дітей одягом забезпечили в основному на 3-4 місяці наперед від народження.

Бо покладатись на смак бабусь я наприклад не хочу, пускати чоловіка самого - хоча він і шарить, але ж не настільки щоб не піддатись на аргументи продавців, які втулять що завгодно.
    Ну і крім того покупки для малечі то така купа позитивних емоцій....
    Для чого себе них позбавляти?
    А як народится дтина то буде вже не до покупок, особливо в перший місяць :)

18. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я теж так мужові сказала - а він зробив великі очі... зійшлись на тому що повернемось до цього питання через пару років)
    Те що потрібно на перший місяць - думаю не тільки можна, а і треба купити зараз!
    Якщо дуже мучать забобони - то принаймі вибрати моделі (візочок, ліжечко) - хай муж потім купить.
    Але для чого?
    Тим більше що повністю погоджуюсь

19. Іриска

Іриска Well-Known Member

кльово, школа пройдена та ще й кажуть добре, коли дітки однієї статі. ми ще точно не знаємо, чи точно дівчинка, але якщо ні - то я не буду розчарована аніскільки)))) основне здорові дітки, а дівчинку можна завжди встигнути... зачати))))

ну з попередньою вагітністю на 30 тижні у мени вже всі пакунки у пологовий були готові, і дитячих речей було на 2-3 місяці вперед. Ліжечко було куплене і візок також. Все було готове)))) чоловік чи батьки нічогісько не купляли, бо
    дійсно, навіщо себе цього позбавляти? ми з таким задоволенням з чоловіком усе вибирали і потім купляли... ммммм.....

а потім совість мучити не буде? забобони - це великий гріх, якщо вірите у Бога, то краще відкиньте те все....

20. Iwka

Iwka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.