Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

дуже важко. Фізично. Бо морально інтуїція каже: терпи, мамаша. І терпиш і худнеш від тих скачок з кричущим малям на руках :)
    я була фізично взагалі сама. Бо якраз почалась криза, і чоловік займався виключно пошуками роботи, а потім - роботою. Вночі до малявки ніхто крім мене не вставав, з 08.00 до 19.00 я була з ним сам-на-сам. І так краще, повірте. Долаючи крок за кроком самотужки, ще більше усвідомлюєш, що ВСЕ ПІД СИЛУ і що ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ :)

2. Girljanda

Girljanda New Member

ПозитиФний момент можна у всьому знайти.:girl_smile:

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

батьки в таких питаннях рідко дають толкові поради. В вас для цього є інтернет:)

4. Nuokris

Nuokris New Member

ми з чоловіком усю вагітність прожили самі на зйомній квартирі, і ніхто до нас не приходив і не радив, чи мені лежати, чи ходити, чи на колінах стояти, і, слава богу, дотягнули ми без особливих проблем до нині. при тому, що чоловік працює і вночі. з ВЕЛИЧЕЗНОЮ насолодою жила би я собі так і далі, але напевно доведеться пожити у чоловікових батьків. нас ще там немає, а я вже відчуваю, яка давка на мозги починається : дартс ви у нас бавитись не будете, диван треба такого кольору купувати і в ту сторону розвертати, коляску ми вже вам вибрали.... і далі все в тому роді. так що якщо маєте можливість жити окремо - живіть і нічого не лякайтесь. нерви собі і малятку побережете

5. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

6. cjomcjomka

а мені і того не треба. вагітність і період новонародженості малюків - то такі інтимні внутрішньосімейні етапи, якими я хотіла б насолодитись сповна.

7. natorella

natorella Well-Known Member

та декому і одного хватає

в таких ситуаціях бабусі не завжди найкращі порадники, повірте

8. cjomcjomka

шикарно живьотє :)

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та ви що! Ви тіштеся, якби ви знали як деколи ті "поради" задовбують....Ви все будете знати. В вас ще є купа часу щоб почитати гілочки про ГВ і про немовлят, а основне - ви мама, а мама інтуїтивно знає, чого хоче її дитина.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Повірте мому чесному слову.:p Я спочатку була не одна, а з чоловіковими батьками, коли малому стукнуло сім місяців, ми почали жити окремо і я була одна, зовсім одна. Одне з другим порівнювати просто смішно. Короче, сприймайте то за щастя, що будете жити окремо зі своєю дитинкою. На голову легше.

11. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мені так зле. Так нудотно, капець. Не їм і зле, поїм - теж нудить. І їсти весь час хочеться. І ще б поплакала, бо себе так шкода. Чекаю, коли той дурний стан вже пройде.

12. VERO

VERO Well-Known Member

А ми вже вдома!!! :girl_bye: Наша донечка Таїсія народилася 16.08 зріст 55см і вагою 3500г (а не 1900г, як "прогнозували" на УЗД). Також не справдилися страшилки про затримку в розвитку плоду (хоча я всім торочила про пізню овуляцію і довгий цикл), невідповідність між розмірами плоду (просто вона довгонога, а вони по довжині стегна ставили більший термін, і об'єм животика, типу, тому терміну не відповідає аж на 2мм!). Одним словом ці УЗД- повна фіг... Педіатр в ПБ була в шоці... Дитя абсолютно здорове і без жодних зауважень. 9 балів по шкалі Апгар.

Пологи пройшли так, як я хотіла. Без жодних стимуляцій і ліків. Я взагалі зрозуміла, що це, нарешті, воно, за 3год. до народження лялі. Мало не народила в машині по дорозі в ПБ. Навіть старий шовчик вцілів. Одним словом, в родзал підняли в 22.25, а в 23.10 в мене на животі лежав найдорожчий в світі комочок. І як приклався... аж до 10год. ранку.

Дівчатка, не слухайте "мудрих" лікарів і узд-стів. Пийте чай з листя малини, робіть масаж промежини (можна і з чоловіком), настроюйтеся на позитифф... Всім бажаю легких і щасливих пологів.

А Мар'яна Ст, часом, ще не бавить свою лялю?

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

до речі, я вчора отримала свій (останній в стопочці перед народженням) слінг)))СОфію мотала на тата-не хотіла злазити)Такий мягесенький, легесенький,а мотаеться як гарно! Всьо- придане для мацьопи готове повністю.

14. natorella

natorella Well-Known Member

ну в мене була нічка (от шо значить ретроградний меркурій):girl_devil:
    прокинулась десь біля 3:30 по *дєлу*
    прийшла, лягла і шось мені взбрело в голову, шо дитина не рухається. розбудила я то дитя (воно спало міцно, довго будила), сплакалась на ніц. зато потім получила за всьо харошеє - типу - якого фіга мене будити???

вже потім не заснула
    читала книжку (рекомендую, сама тільки почала читати, але дуже мені підходить - Ж.Ледлофф как вырастить ребенка счастливым)
    дочитала до 6:30. заснула
    зранку як встала, чоловіка на роботу, попрала шерстІ (комбези на зиму надавали, штанці дісановські, кофтники), а їх треба вручну. потім легеньке (ага, щаз) прибирання. ше одне прання/полоскання. повибирала накінець іграшки на віддачу. одяг свій туди ж. ше треба по взутті пройтись. іграшки сашині НАКІНЕЦЬ всі в одній кімнаті, а не тонких шаром по всьому дому

от тільки сіла
    треба йти в душ, сполоснутись, голову помити. ше салатик забацати на вечерю. і можна йти ввечері вигуляти пузо-дітей в честь свята

всіх, до речі, вітаю!!!

Останнє редагування: 24 Серпень 2011
  15. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

ого! та стопочка вже певно величенька!:girl_curtsey:
    в мене два(ну є ще третій макош якщо його можна враховувати)

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене теж: мене так болів живіт, такий був твердий, що я вже думала, що будем їхати рожать, але прийшла до чоловіка(ми зараз окремо спимо, бо я ходжу вночі мінімум 6разів:)) погріла пузо трохи і заснула.....шо то було так і не розумію

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

шикарна книжка, також рекомендую!!!

ну у мене певно покруче - малий з 23.00 кричав і плакав не своїм голосом до 7 ранку - не знаємо чого, боба у нього була всюди... результат - так тягне низ живота, а я сама вдома, малий з температурою і соплями... я як зомбі, навіть на 5 хв не можу присіти(((

18. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Я прокинулась від того, що відчула нашого пузожителя - при тому не рухи, а просто відчула))) Якщо б термін був більшим подумала б що це спинка або дупця. Над лобковою кісткою праворуч моє маля "виперлось". Руку поставила - і усе щастя поміщалось в долонці. На годинник не дивилась, але заснути не могла довгенько. Увесь час гладила і "розмовляла" з малюком. Подумалось "чому так низько?" Нічого не болить. Протягом дня лагала, щоб відчути його знову і знову. Досвідчені мамусі, напишіть щось )))

вчора з'їла диню з холодильника, вночі почало трошки першити горло
    шо дєлать ?
    полоскала содою, таке враження, що подразнює більше, не допомогло; з'ла два фарингосепта (ніби можна?) - трішки полегшало та на вечір знову першить

Останнє редагування: 24 Серпень 2011
  19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

до речі, останні 3 ночі майже всі вагітні погано почуваються і відмічають "дивну " поведінку своїх малят! Певно в атмосфері шось є...

20. olangel

olangel Well-Known Member

Дівчата, висіяли в мене стафілакокк,я з цього трагедію не робила,але мене відправили до ЛОРа,який назначив лікування. Він назначив мені Біопарокс,я ж звичайно цим антібіотіком не пшикала....але мені завтра треба пійти і перездати цей аналіз...Що таке зробити щоб в мене його не виявили?!!!

Статус теми:
Закрита.