Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

а толку говорити....словами діла не зробиш....зара я повинна думати за дитинку, а от як народжу, вигодую....тоді можна посиллений режим включати і за себе братись....хоча багато хто каже, якщо стримувати себе в їжі після родів то мона і без фізичних вправ залишитись "стрункою"....для мене це зараз не принципове...а в чоловіка просто метелики в голові , поки немає чим перейматись...ось народиться дитинка....думаю йому скоро та "дурь" з голови вийде)

2. natorella

natorella Well-Known Member

а ше без молока і з виснаженням
    їсти треба збалансовано, якшо плануєте годувати грудьми
    є система -60. коли вам знадобиться (якшо знадобиться) - почитаєте

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

звичайно планую...а щодо системи і збалансованого харчування дякую за пораду, почитаю обовязково!!!
    Доречі , чого не розказуєте хто у Вас? тут на форумі багатьом думаю цікаво))))розкривайте секрет.....

4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

є))) я їм їх з майстерні шоколаду- мням-мням)))

у великих дозах і коли в це сильно вірити))

або система- мама в слінгу ))) І сідниці накачуються,і руки, і кілограми скидаються))

а я знаю..а я знаю ;))))
    скільки ше там Наталі лишилося ходити пузатою- народить, та й вже всім розкаже)))
    Тепер я одна така в "неведении"- взнаю стать лише на пологах)

5. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Іриска, вважайте з тим церукалом, бо воно дійсно шкідливе і може викликати кровотечі і відшарування. Нажаль, в лікарні бачила аж два таких випадки. І не позбавяє він самої причини токсикозу.

Дуже класно, коли токсикозу зовсім немає. Я, наприклад, як могла, намагалася підготуватися, до вагітності вела здоровий спосіб життя, збалансоване харчування і т.п. Але в 6 тижнів рівно як почалося.... Тиждень ще протрималася на маленьких порціях, сухариках, чайочках і свіжоу повітрі.
    А потім почала вертати навіть воду, з тим під капельницю і поклали, де просто почистили кров "водичкою", покапали глюкозу і прокололи Есенціале. Після капельниць вже могла їсти, а за три тижні була квітка і почала вагу набирати :)

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а Ви не хочете ,я так розумію ,знати стать дитинки, хочете щоб то був сюрприз?

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

та от вчора був перший день без церукалу.... буду старатись не пити більше.... просто постійний рвотний рефлекс мала.... я тепер буду чемна, нехочу таблеток пити ніяких, бо минула вагітність вся практично на них була((((

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ще й як хотіла!!! На двох узд в різних уздистів не показалося)))Стулило ніжки,прикрило пісюльку і всьо. Татова дитина, бо тато не хотів знати хто,а я дуууже хотіла. ото малятко і послухало татка-не показалося.

9. SoLana

SoLana Well-Known Member

В мене токсикоз був страшенний до 16 тижня ( цілий день і ніч рвота могла бути). Я а ж в лікарні була, на Щорса. Так вони мені капали тільки глюкозу і реосорбілакт ( чи як його там). І ще й наголошували, що церукалу НЕ можна. Знаю, що в інших лікарнях його полюбляють колоти.

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а в мене навпаки...я чомусь хочу взнати вже на пологах , а чоловікові не терпиться вже...кожен день питає ну коли тобі на то узд....)))

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

також дуже смачний справжній чорний шоколад ми купляєм в Італійських продуктах, там є різні види, і з різною вагою!

12. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а це де саме?

13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

особисто ми маєм знайому жінку, яка возить товари з Італії, але я бачила і тут на форумі, що є люди які цим займаються, і ціни впринципі не відрізняються

14. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

до sofka08

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

дуже дякую)

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В мене сьогодні 40 тижнів по УЗД:girl_in_dreams: Але хтось то мав далеко в носі, далі все тихо)
    А хто то заразив Натореллу вірусом чемності, що вона поздавала аналізи і сходила на УЗД? Чи то нова мода на ДП?:girl_wink:

17. natorella

natorella Well-Known Member

то я шоб лікаря успакоїть, шо зі мною всьо ок
    а виявилось шо не дуже(( причину я знаю, але ліквідовувати її не буду
    протримаємось
    ну і порожня обмінка - то не кошерно;) а так буде записано, шо я дуже чемна

18. Orman

Orman Модератор-бомба

OMG яким алергеном, з якої радості вдитини має бути алергія?

їм шоколад, п"ю каву всю вагітність. Навіть не уявляю що таке тонус
    не помиляєтесь

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

а я не знаю - так жалко мене ...

я теж не знаю. Нє ну так дуже приблизно лікар казала, що хлопчик. А я вже так його чекаю хлопчика чи дівчинку, але дні починаю рахувати....

19. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Сьогодні була на УЗД так класно, воно ще таке маленьке, але рухається так ніби вже великий вередливий малюк :)
    Але поставили мені діагноз часткове передлежання плаценти, хтось чув про це?
    Лікар, ніби, заспокоїв сказав, 4-5 тижнів себе поберегти, а потім все може бути ок, але страшненько якось в когость так було?

20. Nuokris

Nuokris New Member

у мене таке було на 10 тижні, сказали просто не піднімати важкого. на наступному узд плацента вже була високо

Статус теми:
Закрита.