Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

хм непогана ідейка...дякую...а малинку я люблю і ожинку теж))))

2. natorella

natorella Well-Known Member

ну от і докатився мій гемоглобін до плінтуса( 75, холєра
    але сердечко б*ється в нормі, доплер - норма
    і сказала лікарка хто ж в нас буде;)
    так цікавооо
    оленка мовчи, то сікрєт

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

Та я не сперечаюся,але якось то все занадто категорично звучить:girl_wink: Зараз всі новоспечені мамочки з нетерпінням чекатимуть токсикозу, бо якщо його нема, то дуже зле:girl_smile:
    Кожен організм реагує по-своєму, а всі писульки наших вчених і перли лікарів я б не брала так дуже до уваги:girl_yes:

4. Dobra

Dobra Well-Known Member

Мій токсикоз тривав до родів:girl_crazy:
    Проте "загроза викидню" просто перейменувалась в загрозу "передчасних пологів".

5. Lamara

Lamara Well-Known Member

калітєсь мадам

6. Левицька

Левицька New Member

мені теж церукал капали, якби не він, то би не знаю, як той токсикоз пережила б

7. Nevermind

Nevermind New Member

Та то таке. У кожного свій організм. Не обов'язково буде загроза. Просто вірогідність більше.

8. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Енциклопедія по вагітності, Т. Аптулаєва

Токсикоз - пристосування організму до гормональних змін, захист та очищення від токсинів
    пийте зелений чай

Дівчата писали, що допомагає лимон

9. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

мені з цього нічого не допомагало... Але пробувати, звичайно, варто все можливе! в мене особлива катастрофа була з питтям, бо навіть воду організм не сприймав (ні соку, ні компоту з сушки). якщо я з"їдала за день 1 банан або 1 ківі - то була перемога (і єдине, що жодного разу не пішло назад).
    Відмучила своє до тижня 20, і зараз вже все нормально - залишились тільки спогади.

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

О, згадала, я ще могла їсти креветки і краби- теж приживались нормально :) Чоловік ще жартував, що в дитини перші слова будуть "дайте мені креветку" :)

10. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Знову про йод.
    Мама дала Еламін - концентрат морської капусти
    має такий вигляд
    хочеться щоб там була лише суха пресована ламінарія "никому нельзя верить (с)"
    зустрічались з таким? або що думаєте?

11. Іриска

Іриска Well-Known Member

раз цікавоооо, то певно дівчинка))))) бо з пацаном вже було б не так цікавооо!!!:girl_blum:

12. Nuokris

Nuokris New Member

у моєї мами ні зі мною, ні з братом токсикозу не було. зі мною в пузі мама умудрилася ходити в баню, а з братом на 7 місяці доганяти поїзд. і ніякої загрози у неї не було, родила нас по 3600 і 3950. в мене теж ніякого токсикозу не наблюдалося і вже напевно не буде, і з усієї загрози - передлежання хоріону на 10 тижні. так що я думаю, що токсикоз і загроза - така сама видумка, як те, що токсикоз - то на хлопчиків.

сходила я останній раз у ЖК, попрощалася зі своєю лікаркою.... щось аж сумно стало((((((

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

ну і я була здивована, але дитина помаліше певно розвивалась, ніж акушерські тижні, бо овуляція у мене не на 14 день, а на 20-25... у мене було 2 тижні запасу)))

14. Artemida

Ага, як би не так. В мене дві вагітності різні. Одна з токсикозом (зараз), друга - без. А і тут, і там - хлопчики:girl_tender:
    Хоча чула від багатьох на початку другої вагітності (коли ще статі не знала), що раз так токсикозить, то буде дівчинка.

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та це явна єрунда...
    В мене два хлопчики, і ні токсикозу не було ні дня, ні загрози. Не беріть дурного до голови, а тяжкого до рук:girl_wink:

16. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

в мене взагалі під час вагітності токсикозу не було ні дня, ніяк на зовнішність не змінилась, мала животик, як говорять в народі, гострий і всі мені говорили, що буде хлопчик ( малеча постійно під час усіх УЗД ховала свої причандалля:girl_blum:) так і до пологів ми не знали хто у нас буде) і я вже була настроїна на хлопчика, хоча завжди хотіла дівчинку. І всім на здивування, я народила маленьку, гарненьку дівчинку, так, що тут з токсикозом ви чи ні не вгадаєш)

17. Artemida

Тааааак,хто тут сьогодні говорив про Нутеллу????:girl_smile: Начиталася я про користь і шкоду шоколаду і як результат - принесла з прогулянки велику банку тої смакоти. Уххх, ням-ням, вже злопала добру частину разом з Артемчиком, больше нє магу)))))))))))))

18. olangel

olangel Well-Known Member

sorry ;)Це всев користь! в мене теж стоїть велика банка,але я її не можу їсти :sad: (спеціально маму всю вагітність мучила,щоб вона мені її з німеччини постачала :) ,а тут таке)

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і в мене чоловік переживає за мою фігуру(просто сестрпа після 2 родів стала трошки повненька),от йому в голову зайшло що і я така буду іне вилазить...і кожного разу як заходить розмова за фігуру, він каже шо товстушок не любить і т д.....все жартома звичайно...але як то кажуть в кожній шутці є доля правди.....(

20. natorella

natorella Well-Known Member

є доля *шутки*. все решта - правда
    зараз є стільки можливостей повернутись до тієї фігури, яка є ДЛЯ ЧОЛОВІКА ідеальною, чи навіть зробити таку, про яку САМА мрієш
    розкажіть про це чоловіку

Статус теми:
Закрита.