Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Не писала ні заяви ні благочинного внеску не давала. Благочинний - він тому і благочинним зветься, що дається по бажанню. Але коли лежала теж таке чула, коли виписувалася, ніхто нічого не казав, і всі дівчата які зі мною лежали теж нічого не платили (хоч теж були не місцеві).

2. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Моя сестрича зараз на Мечнікова також заплатила такий благочинний внесок. Він по суті добровільно-примусовий.

3. natorella

natorella Well-Known Member

4. Tsokotukha

сорі, не пойняв, підгальмовую під вечір
    сподіваюсь, що моя обмінка йому таки сподобається, хоча в мене наразі лише двічі здані аналізи, але ми іно "екватор" минули ;)

5. Orman

Orman Модератор-бомба

та йой так як ти чемно все здаєш (чи ти вже спортилась під нашим тлєтворним вліянієм), то сподобається :)

6. natorella

ну а в мене фініш, а записані тільки одні, а другі я не поїхала внести ібо не маю сили перти 50 км туда/обратно
    ну так і буде(

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

не думаю, шо софія спортіцца.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

як є на паперчику - най самі внесуть, чи сама і запиши (заодно від фонаря ще щось намалюй), або просто підклей. А возитися за дурний запис то їм закруто буде, а тобі заважко.
    ну мало лі ...

8. Tsokotukha

ну я розумію, що мої комплекси постійної відмінниці неозброєним оком помітні, але ваше вліяніє ше то ;)

9. VERO

VERO Well-Known Member

А я навіть поїхала. Перейми були з 21год і не проходили. Інтервал скорочувався. А так як я не мєсна і ще їхати далеко, то поперлась на свою голову. Попросила, щоб оглянув черговий лікар. На щастя, оглядав дуже делікатно, без жодного наміру мене пошвидше розродити. А то би точно дістав ногою в голову))) І ощасливив, що це лише тренувальні і я ще не в родах. Я кажу, що мучуся цілими ночами, спати не можу, а то ще не тоооо! Правда, шийка м'яка і вже відкрита на 1 палець. Ніби вже от-от. Як варіант- запропонували патологію. Якби не малий, то би точно лягла. Бо їхати далеко і траса на ремонті. Можна собі добряче вистоятись. А головне- відіспатись. Тренувальні в мене виключно вночі, а рано веду малого в садок. За пару годин забираю, бо ще на цілий день не залишається. А я панічно боюся, щоб пологи почалися, коли я невиспана. Але дуже мені сподобалось, що ніхто не намагався мене розродити і не пропонували стимуляції. Навіть жіночка в приймальному не возмущалась, хоча вже заповнила з чоловіком всю макулатуру на мене. Найбільше радості було в чоловіка. Лягла би я в патологію і відчули би, як то самим хлопам...

10. olangel

olangel Well-Known Member

А якийсь лентюх стала,що то жааах!Нічого робити не хочу,ходити не хочу,десь гуляти-теж...все мені тяжко,ледве по хаті соваюсь...Недавно вирішила від коня до краківського і ще по різних вуличках прогулятись,то думала,що ледве до маршрутки дійду,щоб на Личаківську доїхати :sad: це я сама себе так розбалувала,чи все ж таки так організм реагує? Цілими днями б спала і нікуди не виходила б...

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

те саме)) маю відкриття на 3см, голова низько-але наразі тренувальні лише.Так можу ще і добрий тиждень-другий відходити.
    Цієї ночі відічпалася як за дві)) як в 22 лягла,ото в 8 встала. Перед сном зробили вилазку в парк з фотіком- хто зна,можливо останні дні така пузата ;)-дуже гарно прогулялися і як результат міцний і довгий сон, навіть в туалет лише 1 раз вставала.
    А! Перед сном ще позволила собі 20 грам червного вина (гемоглобін піднімаю-ггг)- маляткові сподобалося, має смак мій гурманчик- австрійське вино 7-річної витримки з королівським сиром:girl_tender:

12. Nuokris

Nuokris New Member

мені вже так хочеться побачити свого малесенького, день Х ставлять на 24, а я його прошу вже на цей тиждень..... так би було файно, якби був лев))))))) та й взуватися вже сама ледве можу:girl_sad:
    а ще мені чомусь ні в пб, ні в жк не говорять, чи опустилось пузо, чи закріпилася головка. ехххх

13. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Я в свій час так овна хотіла. Мала родити 24 квітня (на Великдень цього року), а родила 11 квітня.
    І якщо зі старшим стимулювали на 41 тижні, то цього разу хіба 38 бамкнуло, перейми почались саменькі. Як я тішилась!! На пологи - як на свято!! І реально було легше через такий настрій.

14. natorella

спромоглась таки я на подвиг - вичистила комод
    сашині речі, котрі малі - в торбу(!) величезну спакувала
    все посортувала, одяг для малечі склала в верхню шухляду
    і пеленки поскладала, і навіть ше 3 знайшла.
    і ше навіть місце залишилось;)

трохи втомилась, правда. піду приляжу трохи, бо так малеча крутиться, а то, шо то велика дитина, то навіть я відчуваю О_о

15. VERO

VERO Well-Known Member

Та в вас хоч термін менший. А в мене по місячних ПДП-27.07, по рухах- 25.07, по УЗД-13.08. Медсестра в ЖК чомусь написала 05.08. То черговий лікар в ПБ як побачив мою обмінку і такий здивований питає, який то в мене термін. Я вже більше місяця "в повній бойовій готовності". Ніколи б не подумала, що я при другій вагітності не розпізнаю тренувальні перейми. Вони реально нічим від справжніх вже не відрізняються. Я вже так до них звикла, що тепер боюся, що не розберу, де справжні.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

На Мечнікова це питання чітко контролюють. У приймальному перше запитання- де прописана і чи вже заяву писала. Так 4р. тому уточнювали і тепер теж. Тільки тобі ніяких доброчинних внесків не вимагали, а тепер- побачу.

16. Dolche

Dolche Well-Known Member

Я на Мечнікова в ПБ оформлялася 2 рази (з немєсной пропискою), вперше на обстеження в червні, то давала 20 грн. в приймальному (тіпа на відділ, цікаво який?). А вдруге на пологи як лягала, то про 20 грн. мовчали, але зате давала 50 грн. на відділ патології при здачі крові. Але ці внески платили дівчата і з львівською пропискою.

17. Nuokris

Nuokris New Member

ой, щось моє дитятко такі танці влаштувало мені у пузі, що аж мені не по собі.... їду зараз до лікарки, хай послухає його сердечко. а на дворі як на зло така погодка погана, і чоловік сьогодні на роботі. мала би вже лялька моя тихо сидіти і готуватися до зустрічі з великим світом, а тут таке(((((((((((((

18. Lamara

Lamara Well-Known Member

от і я так само. Коли оформлялась то давала 20 грн, хоча і з мєсною пропискою, і коли вже в відділенні патології здавала кров теж попросили 50 грн на фонд відділення.

19. olangel

olangel Well-Known Member

Це вони у всіх беруть ці гроші....смішно було коли в приймальні мене в патологію оформляли,то на побутову хімію просили дати 20гр і навіть вирішили в зошит записати :) типу все офіційно. А коли аналізи здавала,то ще 50 гр на відділення і за УЗД на наступний день ще 50

20. VERO

VERO Well-Known Member

А я останні дні від'їдаюся. Зразу після пологів всіх фруктів/ягід в великих кількостях не можна буде, тому відриваюся зараз. То помідорів натовчуся, то яблук, то шоколаду... Потім побігаю пару разів в WC і думаю, що це вже передвісники. Не тут то було. Сидить моя мальота. Зате можна до чоловіка частіше приставати, коврелін почистити, масаж промежини робити... і не переживати, що десь почне нити або тягнути.

Статус теми:
Закрита.