Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VERO

VERO Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Вилікувала хронічний фаренгіт методом:чайна ложка меду+зубець часнику, перетертий на терці. І ніяка зараза до вас не вчіпиться

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

як то часто їсти?

3. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене теж таке ...
    :kiss:

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

тільки що і собі поміряла - недалеко втікла - 77 см, теж постійно думаю, що то забагато, як на такий термін

5. VERO

VERO Well-Known Member

Може я гальмую, але то листя з малини має бути сушене чи свіже? Можна нарвати те, що зараз росте?

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

всерівно! Маєш свіже- настоюй свіже, маєш сушене- пий сушене)))

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я втомлена. Просто жахливо втомлена, навіть по хаті тяжко пересуватися. То мені вже с вєщамі на виход чи буде якесь там друге дихання? Бо минулого тижня сили було стільки, що перепрала всьо шо в хаті було, навіть чисте:ed4d70def841dc74b57, поперескладувала 20 разів одяг і книжки і ше ввечері на посиденьки з коліжанками встигала. А нині чекаю, хто б то їсти підігрів...
    А ше дурна наїлася шинки солоненької на весілля в неділю і маю набряки перший раз за вагітність. Фу, какая гадость. Співчуваю дівчатам, які мають то протягом довгого часу.
    Було б не зле ше раз в ЖК навідатися, останній запис в обмінці за 30 червня, а я не можу.:girl_nea:

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

аналогічно! вчора помітила в себе теж набряки-невеличкі,але були. Певно від тої паркоти на вулиці. Нині вже почуваюся набагато краще- вікна повідкривані всі- дихаю прохолодним повітрям!
    а ще їду зараз "таритися" пеленками одноразовими в ДЦ, бо кажуть дуже все подорожчало, а там ше по старій ціні. Добре, що памперсів троха маю на початок.

9. чоня

чоня New Member

а у мене здається цистит прокинувся....порадьте, що можна приймати при вагітності?

10. natorella

natorella Well-Known Member

цистит - не простуда, на форумі не варто запитувати. спочатку взнайте думку вашого уролога чи гінеколога

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Йой, який у мене облом :) Мою таємницю довелось розкрити. Запросили мене хресною бути (з чоловікової родини), а у них там цвок: не можна брати хресною вагітну жінку. І я сказала батькові дитини, що я вагітна, а далі хай собі вирішують - якщо ті дурниці для них стільки важать... і виявилось, що важать :) я вже не хресна, а про мою вагітність свекруха дізналась по колу від родини. Вчора я була схарена жахливо - як за 2 години новини можуть передатись...
    Тепер на днях треба сказати моїй мамі. як же хочеться втікти в іншу країну, і щоб ніхто не харив тільки на свята в гості приходили!!!і от слів нема, блін, щойно дізнались - "А хто буде? ЯК?? ТИ НЕ БУЛА НА УЗД???" "Тобі що, не цікаво, чи все добре???" мамадарагая:girl_devil:

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ----------

до речі, те, що я приймала за рухи дитини - все ж не рухи. Сьогодні вночі згадала, які то мають бути перші рухи - і зрозуміла, що то ще не воно :) тож чекатиму свого 21 тижня, коли найімовірніше почую...

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

ану і мені нагадайте. я вже так їх хочу. дуже добре відчуваю малюка, коли "дістаю" його повним мочовим. так зі злості випирається в одному і тому самому місці, такий тверденький горбочок :) а рухів не чую :sad:

13. cjomcjomka

то таке як рибка в акваріумі. Ніби стукає і назовні, і всередину водночас. А в мене поки тільки "стук" в передню стінку живота, так що то напевно якісь мязи просто скорочуються

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

зїли 2 кг кавуна з Дмитром на двох. Ну, тобто він грамів 200, я - все решта :)тепер от хочу прилягти з ним поспати в обід, але напевно треба під нас обох щось підстеляти :) :) : )

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

як я Вас розумію....ідентична ситуація....тільки от моїй сімі на малюка і на мене якось побарабану,є і добре.....а от свекрусі-то просто капец....на вулиці до людей з калясками чіпляється і просить продати непотрібний одяг від дитини, а потім мені ті телефони зносить....така стидуха....і постійно мене до лікарів посилає...голово болить- до лікаря,живіт крутить-до лікаря, лягла не так-до лікаря.....я хоч зараз на роботі , аот як будемо жити разом коли 2 вдома з малечою будемо!!!!!!!навіть боюсь предситавити.....
    а це на мій погляд несинітниці.....хоча наші люди люблять вірити у забобони)))їм видать так легше жити....

15. cjomcjomka

так і є. Але то їхнє право, що поробиш.

16. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а чому власне 21? з першою дитинкою на такому терміні почули?
    з другою переважно швидше рухи відчуваються :girl_yes2:

я тепер з третьою вагітністю взагалі на 15 тижні перші активні рухи почула (1 липня), потім 3 доби нічого не чула, а вже з 5 липня активно і щодня :girl_tender:

поміряла свій животик заради цікавості - 89 см по найвищій точці наприкінці 20 тижня;
    найвища точка десь на рівні талії, так як вона в мене була 58-59 см, - виходить, що я вже "заокруглилась" в півтори рази :)

17. cjomcjomka

так:)

не завжди. В мене дуже пролонгована вагітність, бо дуже довгий цикл. Тому ПДП не 40 тижнів, а 42 і рухи в 21 тиждень - раніше і чекати навряд

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

19. natorella

natorella Well-Known Member

плюсуюсь, тому всім кажу раніше кінця серпня не рухати
    а то вже оті кумасі-колєжанки замучили - чого ти трубку не береш? ти вже родиш?

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ну частково то є простуда :)

До уролога варто звернутись щоб здати аналіз, про всяк випадок, але пролікувати себе можна курсом соку (без цукру і домішків) з журавини. Якщо знайдете чистий сік з журавини то маєте випити дві літри такого за один день. Воно дуже добре допомагає. Ми своїх дітей і мужа так рятуємо.

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

А те що людина може просто хоче відпочити і нікого не чути вони виключають? :girl_wink::girl_blum:

Статус теми:
Закрита.