Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

і моя... але ж і злюще мені було нині вранці....
    може і не зарано. Я просто по Дмитрику орієнтуюсь - його відчула у 21 тиждень, так що раніше не сподіваюсь

2. apelsyn

apelsyn New Member

olenkastar, йдеш завтра до ВМ???( Не ти звонила, як я була в кабінеті?)
    Висиділа я чергу сьогодні 3 години:girl_sad:
    Все в мене прекрасно, лежить правильно, вага в нормі, тиск теж. Показів для скерування в ПБ "щоб там чекати" нема.
    Помацав живіт- казав вже повністю готова, голова - ніже нєкуда, коротше- сьодня-завтра-післязавтра. В крайньому разі, як до 8го не рожу- лягати, бо дуже багато випадків, що діти на "нормальних " термінах з ознаками переносу. Але дає 99%, що роджу до 8го.
    Питала про партнерські на Джамбула. Казав - проблем нема, нічого не вимагають, головне, щоб чоловік здоровий був (без кашлю-нежиті) і з тапками:girl_haha: Там на місці (чи десь інше) докупити "набір для партнера" , коштує 25грн.
    Питав в кого буду родити. Кажу - в чергового. Він заусміхався, каже :"Вибачте, що спитав". Я кажу :"Але на Джамбула хочу" Він:"то може на моє чергування попадете":lol:

3. cjomcjomka

та ясно, але ж 2 тижні - то так мало... ще трошки - і запашний теплесенький грудничок згорнеться коло Вас комочком найбльшого в світі щастя.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

:) колір капців залежить від вразливості кожого конкретного чолоків :)

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і я вже чекаю....так хочеться відчути:girl_cray:......а чоловікові не терпиться взнати чи хл чи дв ....все гонить мене на узд каже :ину коли вже підеш....а в мене узд призначене на кінець серпня але тс.....ніц не кажіть , хай трохи помучається.....:girl_crazy:..
    останнім часом стала погано спати, просипаюсь пів 4 і заснути неможу((((а в туалет льотаю що 2 години)
    Сьогодні теж була у лікаря, каже що аналізи файні))))обрадувала мене.....

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

оо то Вам вже совсім чучуть.....класно...тоді бажаю легких родів і здорового маляти:connie:.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Дівчата підкажіть, бо плутаюсь:
    як це акушерський термін або по менструації?чи то по зачаттю???якось на різних сайтах показує мені по різному!на одному 15 тижнів а на іншому 17.....
    як правильно рахувати?:pardon:

5. cjomcjomka

акушерський - по менструації, гестаційний - по зачаттю

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ага,завтра)) я собі так і прикинула,що до нього сьогодні багато жінок піде.
    те саме))) йду на чергову зміну (правда, в мене трошки є пріоритети, але все рівно цей раз пускаю все на самотьок і йду до того,хто чергуватиме))а чергують за старших там хороші лікарі)

7. Lamara

Lamara Well-Known Member

Я вчора здалась в пологовий. Взяли з мене тільки аналізи, Маркіна не було на обході, так що мене не рухають, і ніхто мне розроджувати не збирається. І чого я поперлась туди ? Сама не розумію. В мене вже розкариття на 3 см, то каже мій лікар що можливо до суботи вродиш.
    А зараз приїхала додому, бо там така нудьга- капєц, тільки лежиш чи спиш.
    Може хто збирається на Мечнікова? Там би полялякали, а то скучно.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вам дуже пощастило, що Маркіна не було. Маєте всі шанси дочекатися природнього початку пологів.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

так вдень ходіть гуляти, приїжджайте додому- під замок же не садять. Я щодня після обходу йшла по своїх справах, їздила по роботі з чоловіком, додому приїжджала щось зготувати- поїсти. І тільки після 20 год верталась у пологовий.

9. Lamara

Lamara Well-Known Member

я так і збираюсь зробити, а ще думаю, може то завтра зранку перед обходом приїхати?

Переживаю за своїх пацанів, вчора вночі тільки про мене згадали, а так цілий вечір після садочку навіть словом про маму не обмовились.

10. Halina

Halina Well-Known Member

Я була сьогодні, але без речей тільки на консультації. Голівка дитини ще не зафіксувалась, але лікар казала що то не страшно, живіт опустився. Дали нам час до 9 серпня і більше ніяких відпрошувань.

Не було і поки не буде, бо він пішов у відпустку. Я думала що нас можуть залишити тому випитала чи він є.

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

мене попопустила ранкова бека і я щойно "зжела" три тарілки підряд борщу свіженького. ох, харашо :)

12. natorella

natorella Well-Known Member

коротше
    поїхала я сьогодні в ЖК
    вирішила буду чемною, шоб не харили ні мене, ні маму
    приїхала, віднесла баньочку, здала кров з пальця, з вени
    прийшла, стала під кабінетом, жду
    лікарки всі разом вдруг в 11 рванули з кабінету - в пологовому комісія якась
    а народууууууууууу - купа
    і шо? я до 14 чекала, поки хтось прийде
    бо сказала зразу медсестрі - якшо я зараз піду, то вже не приїду
    тиск - 100/60, вага - ше +0,5 кг за останні 1,5 місяці
    сиджу і чую, шо падає цукор. пішла купила 2 булочки. полегшало
    прийшли лікарки
    моя у відпустці, дали мене якійсь після_декретній
    воно бідне шось пише, плутає, стрілочки туда-сюда ставить
    почала міряти ВДМ - 37см, в обмінку пише 32
    кажу - шо ви пишете? мене ж забракують
    виправила
    ше перелякалась, попросила іншу лікарку шоб мене переміряла. друга поміряла, каже - і шо? ну велика дитина буде, то шо з того???

карочє
    наст тижня сказали приїхати в пт, буде дохтір дивитись, чи мене розроджувати чи нє))))
    кажу - всьо дівчата, я більше не приїду

сіла в маршрутку, йду в львів
    дзвонить лікарка - ой, я забула вас направити на узі

я ржав, чесно)))

13. VERO

VERO Well-Known Member

Напевно, я цього тижня по свою доцю на Мечнікова приїду. Вже і животик опустився, і пиє/тягне/поболює постійно. Ну і лікарі мені обіцяли ще 5днів тому повернутися в ПБ. А я зовсім не поспішаю. Мені і так добре. Можна їсти що хочеш і коли хочеш. Так в звичайному не вагітному/не кормлячому стані я собі серед ночі і ввечері їсти не дозволяю. А зараз, по принципу, що відразу після пологів ягід/фруктів всіх одразу не з'їм, пакую все підряд. Животик мені не заважає. В ЖК ходити вже не треба. Всі дзвонять, хвилюються за мене. Всім вже сниться, що я народила. Коли ще буде така увага? Потім тільки дитятком всі цікавляться((( Навіть чоловік деколи підлогу миє або з малим гуляє. На базарі торгуватися не треба (а я і не вмію)- всі самі ціни спускають,бо дитинці все треба. Дрібниці, але приємно. За столом звільняють найкраще місце і подушку принесуть. Можна вдень поспати і ввечері на посиденьках посидіти. І совість не мучить, бо потім часу стільки не буде. І доця вже не сильно копається/крутиться, бо мало місця і голівка закріпилась. Одним словом- сплошний позитифф!!! Ще би не варикоз і постійне носіння панчішок (особливо в жару), то я би ще пару місяців з пузом проходила)))

14. cjomcjomka

я пацталом!!! вітаю з останнім візитом в ЖК

15. natorella

дякую . то таки було востаннє. більше я не витримаю
    я про узі - сама чуть з маршрутки не випала)) вона ше перепитала - то ви точно не вернетесь?
    а ше - мацає мене, а живіт тонусував від того сидження, ше + я лягла, ну і така гуля вилізла. вона так поклала руку і каже - то голова???
    О_о кажу - то попа!!! тут спина, а внизу голова, помацайте

от повезло

16. Lamara

Lamara Well-Known Member

тоді пишіть в пп тел, може здибаємось :girl_wink:

А я зараз прибираю, підлоги рачки мию, може моя ляля сама захоче без "закликів" з'явитись на світ. А то чуйка в мене - не дадуть дитинці самій в свій час родитись.

17. cjomcjomka

ой, ну ви і знущаєтесь з вагітних :) я розумію - всім, кому скоро родити, стимуляція сміхом не пошкодить. А кому ще ходити і ходити, раджу сміятись, нахилившись вперед. Так матка не тонусує. Бо не ржати з таких лікарів точно не можу.
    успіхів! А на якому терміні Ви народили своїх синочків?

18. natorella

нє, от з мене нині познущались. а я просто розказую як то буває)))

19. cjomcjomka

от в тім-то й річ... Система охорони здоровя від лікарів...

20. klen

klen Well-Known Member

Ти герой. Я би їх взагалі по телефону послала і ніде не їхала. А вже після такого на прийомі то точно би сі не втримала і розповіла все що думаю про "конче необхідні" відвідини ЖК заради яких з Львова пертися.
    Просто "нет слов одни междометия"

А я сьогодні нарешті залізла на антресолю і познаходила-повідбирала маленькі одьожки. Аж не віриться що то Настя колись така була:) Стоіть тепер 2 величезні кульки чекають на прання.
    І собі знайшла 2 сорочки що на грудяг розшіпаються і якийсь широкий (певно бабцін) халат. То можна рахувати що я вже почала "збиратися"
    Ще ходила сьодні до стоматолога. Питає "де будеш родити". Я кажу "як получиться". У нього очі на лоба "то як?" Я вирішила його не страшити (а то ще руки труситимуться) кажу " якщо медін відкиється то може там, а як нє то де получиться".
    А ще завтра збираюся у ЖК нарешті піти, бо обмінки так ще і не взяла. Мусіла ще минулий четверг "з"явитися" але щось мені все лінь. Будуть знову гемоглобіном харити :sad:

Статус теми:
Закрита.