Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. marianast

marianast Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

живіт опускається, так як і піднімається, поступово. До 36(+\-) тижня піднімається , після - опускається. Це не обов"язково помітний процес. Так мені лікар в ПБ пояснив, бо я все чекала шо проснусь, а живіт вже десь на колінах:girl_wink:

2. Galya

Galya Well-Known Member

Дівчата, не заню, чи ви заглядаєте в інші теми:) тому тут теж нагадаю. В рамках святкуванняМіжнародного тижня підтримки ГВ протягом цього тижня відбудуться лекції в жіночих консультаціях на тему «Основи грудного вигодовування»:
    2 серпня - вул. Медової Печери, 1 - 11.00
    2 серпня - вул. Стецька, 3 - 12.00
    2 серпня - вул. Чупринки, 43 - 17.00
    3 серпня - вул. Лемківська, 28 - 14.00
    3 серпня - вул. Руська, 20 - 12.00
    5 серпня - вул. Мазепи, 25 - 12.00
    Запрошуються всі бажаючі!
    А також приходіть на святкування в суботу 6 серпня на пл. Ринок о 11.00!

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та ні, не звязане. Живіт може опуститися і в 35-36 тижнів, але то просто голівка входить глибше в таз, а от коли вже голівка зафіксована - то вже так, скоро пологи, бо голівка тісно притиснута до шийки і шийка під тиском потихеньку починає згладжуватися.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

я теж чекала і питаю чоловіка ну що опустився?
    а тут мені сьогодні кажуть, що опустився, а я і не помітила

5. LadyLand

LadyLand New Member

Так то правда, якщо можете нормально спати - відсипайтесь, потім дійсно не до того :)
    Я вже звикла до 3-4 годинного сну на добу. З двома дітками більше не поспиш. Та ще і в день ніяк не навчаться спати разом щоб мама могла поспати :)

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ой, дівки, шось в вас вже все фіксується, опускається, а в мене навпаки таке враження, що живіт під самим горлом, ввечері дихати нормально не можу, ніжками шлунок підпертий, ходжу напівголодна. Певно піду я в кінець черги:girl_in_dreams:

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене зафіксувалася голівка на 36 тижні, що було підтверджено 3 лікарями. Але народилися ми рівно у 40. Причому до пологів навіть тренувальних перейм не було ( не рахую одного дня "до"). І відкриття йшло дуже туго.

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

абсолютно ні.
    можна у пологовому цю довідку про донорство "купити" на місці за 50 грн.

8. LadyLand

LadyLand New Member

Будьте напоготові, у деяких жінок живіт опускається не за два тижні, а за два дні :)

9. olangel

olangel Well-Known Member

"моя лікарка у відпустці,"

10. Molecule

Molecule New Member

дівчата, а опущення живота має щось спільне з висотою стояння дна матки? Я сьогодні була в ЖК то на мої 34 тижні- 31 см стояння дна матки, чи то норма?

11. olangel

Здається пройшли ті часи,коли можна було спокійно їсти шоколад і тепер з згадую як я з подивом реагувала на те,що мені моя палатна лікарька казала,що мені ого не можна...Я взяла баночку нутелли і хлібчика,з'їла одну канапку і мене як схопило(((
    В когось починається тонус від шоколаду?

12. VERO

VERO Well-Known Member

Була на останньому УЗД на терміні 35-36 тижнів, то лікар, що робила огляд і лікар з ПБ підтвердили, що голівка закріпилась і вже низенько. Обидвоє казали, що можу за 2 тижні вже за ляльою прийти. А вже минуло 20днів, а ми ще ростемо і набираємося сили. Я зовсім не поспішаю. Всім кажу, що народжу точно в серпні.

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

усім доброго ранку! Накінець-то сонечко завітало до нашого міста![​IMG]. Я вже усі речі мацьопкині закинула прати, щоб до вечора все висохло. Починаю складатися.

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ооо, як Вам вже скоро! клас. Хочу побажати здорового малятка, багато молочка, сил і терпіння, але думаю, що ще побачу Вас у цій темі і ще встигну :)
    а я от мрію, коли ж ті перші рухи будуть. Думаю, що тоді токсикоз попустить... напевно, це тижні 2-3 точно прочекаю.
    Вже починаю "розколюватись" про вагітність. Тобто, коли питають прямо - кажу, що так. Питають ті, хто знає, що ми вже давно планували. А якщо хтось +- сторонній питає, чи ми ПЛАНУЄМО, я кажу, що плануємо :)
    Вчора вже одні штани не защіпнулись. І матка чітко промацується рівно за ті см від пупка, що "полагаются" на моєму терміні. Правда, нікому крім мене то ще непомітно, але відчуття "а може, там нічо нема?" минуло :) І то не може не тішити.

Останнє редагування: 3 Серпень 2011
  15. Hanny

Hanny Active Member

Йой, подивилась на Вашу лінієчку і згадала свого перукаря, так на 36 тижні в неї відійшли води в супермаркеті, а в пологовий мала наготовані лише вологі серветки!!!
    Певно то я така була перестрашена, бо вже на 34 тижні стояли попаковані тормозочки!

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

та в мекне ніби все є, просто по хаті розкладене ще,а не в кульках))я з 30 тижня ще збираюся і ніяк зібратися не можу)))) Нині планую НАКІНЕЦЬ-ТО купити старшій дитині шафку( вже пару днів їздимо по неї в брв і вертаемся ні з чим, бо ше сумніваемся) , розкласти і викинути старі меблі, все прибрати і поскладати-ото плани на один день,нє?)))

я надіюся, що ще хоча б 2 тижні маю))) тут таких багато серпневих, які вже напоготові, я серед них з найменшим терміном. Думаю, вони попереду будуть.

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

і я так мрію вже, особливо,як лягаю спати. слухаю, прошу, щоб посильніше копнув.
    я сьогодні з самого ранку на кухні - моя стратегічна помилка. тошнить від всього, що готую. навіть домашній йогурт в горло не лізе....

18. olangel

"Певно то я така була перестрашена, бо вже на 34 тижні стояли
    попаковані тормозочки!"
    Ще я така! :) я чекаю приїзда чолоііка і йдем скуповуватись)А там вже і пакувати по кульочках....нехай собі у шафі стоїть,нікому не заваджає,а на душі вже спокійніше)

19. Nuokris

Nuokris New Member

а мені от не дозволяли швидше нічого купувати малючкові..... зато коли дозволили нарешті - тут остапа понєсло))))) маленькому вже все купила-випрала, а для себе ще навіть халата не маю

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

я деколи ніби відчуваю такі легесенькі-легесенькі поштовхи, але думаю, то певно від того, що дуже хочу вже відчути. Бо ніби зарано ще

Статус теми:
Закрита.