Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. apelsyn

apelsyn New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Я - дармоїдка. Мені пліз розкажи.

2. olangel

olangel Well-Known Member

Dolche вчора мамою стала!!!!Має чудових синульку і доньку!!!!))))Вага 2300 і 2500

Останнє редагування: 30 Липень 2011
  3. olangel

olangel Well-Known Member

Щось в мене сьогодні цілий день хапає і копчик болить(((напевно знову тонус...магне не допомагає,папаверін свічки не можу знайти(на гірший варіант є в ампулах)...а чи допоможе но-шпа???

4. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Прямо про мене сказано. я дуже тривожилася, бо з першим малим стала відчувати рухи дуже рано, 14-16 тиждень. Навіть нікому не признавалася, бо не повірили б.
    Кажуть, з другою дитиною відчуваєш рухи раніше. Я стала відчувати майже в 20 тижнів. Тобто кілька днів тому.

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я теж пізно почала чути рухи, десь на 19 тижні.. Теж хвилювалася.. Але це все дуже індивідуально, хтось чує раніше, хтось пізніше.

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

Дівчата, а в ПБ лише кульки можна спаковувати чи сумку маленьку дорожню можна?

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Можна і сумку[і не одну]:girl_smile:

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я вмчитала в Збираємося в ПБ, шо не можна вроді як, тільки кульки...вони вважають їх чистішими:girl_haha:

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

ти склала лише чисті кульки?;)

10. marianast

marianast Well-Known Member

Про кульки, (я пакети складаю), вони у вас великі? В мене скромних три пакетика і вроді все там є :) Питаю, бо раніше дівчатка писали, що в них агромні чумайдани повиходили.
    Про покупки. Моїм страшенно хочеться нам надарувати всього і побільше. Я сказала,що використовуватиму лише те, що вважаю потрібним і нічого ваші покупки не змінять. Всіх влаштовує, але накуповують інтенсивно. Раз понервувалась через конверт на виписку. Всім пояснила,що сам факт існування такої штуки мене нервує, нє..... чим наша дитина гірша інших? купили і ладно:girl_blum:
    Хайді :) діалог з лікаркою один в один :) Я в неї з березня стою - напрягу нуль. Я ше й інтенсивно прогулюю - ніц. Лапочка.

11. In4a

In4a Well-Known Member

Я сумку брала, дозволили (на Мечнікова).

12. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Я особисто була з кульками, але поки оформляли в мене було таке враження що я не в приймальному покої, а на вокзалі.Я також на Мєчнікова народжувала.

13. natorella

natorella Well-Known Member

коли я сашу народжувала, то наголошували - тільки пакети
    може вже шось помінялось)

вчора відбули забаву (невеличке весілля в друга), я таким героєм сиділа(!) до самого кінця. а потім як встала і пішла додому (дурень мене дьорнув відмовитись від таксі і перти з франка на городоцьку пішкарусом), думала відвалиться всьо по черзі
    бо йшла я в одну сторону, а дитина намагалась вести мене в другу. живіт від сидіння тонусував, ноги набрякли від шлапаків, дощ моросить, спина болить
    думаю - всьо, нині будемо рожати
    прийшла додому, душ, в люлю
    так нє - саші треба ше *ну капіку*. він три рази цьмокнув і заснув, а в мене брекстони пішли((
    лежу і прошу - маленьке, ну давай ми ше почекаємо, то ше трохи рано, ше хоч тижнів 3

а далі забула шо говорила, бо заснула

14. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

в мене майже те саме вчора було. були в гостях- сиділи за столом- мене потягнуло на пепсі і гостреньке.туда машиною-назад машиною. Одразу як прийняла горизонтальне положення- почалися такі викрутаси, що аж підскакувала в ліжку)) а потім тренувальні були. Вперше зрозуміла,що то справді тренувальні- бо тонус,то просто ивердів животик і відпускав,а от вчора- не просто твердів,а я відчувала як матка здавлювала малятко зі всіх сторін, нив копчик і боки ,а потім відпускало. Ось так повторювалося раза 3, потім стали тренувальні легенькі і всьо-заснула, Теж просила маляточко дочекатися 37 тижня,а там коли вже захоче)))

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ой, ну я прям з себе таку бідосю зробила :) :) дякую, буду чекати оголошень на Барахолці, щось відкуплю. Розмір 36 європейський, ну, плюс живіт буде колись :)

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ----------

ну...ранувато, звісно, але оскільки Саша Вас ще нямцяє, то матка мусить якось реагувати. Непогана підготовка, щось мені здається, що хтось дійсно може в ПБ не встигнути!

---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

ну... я перший триместр кави не пила. І не хотілось. А зараз зранку, поки не випю трохи, то я - не людина. Тиск після кави - 105/55, уявляю, скільки ДО кави. Трошечки натуральної кавочки не пошкодить, тим більше що гіпертонусу нема... а ціле горня не пю, буквально кілька ковтків. Майже як ліки.

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ----------

:) я вже разів 10 тут писала про те ,як щодня на 8 і 9 місяці їла цілу шоколадку. Але я - не алергік, чоловік - теж, і малий - теж. Так що якщо сильно хочете, проконсультуйтесь в ХОРОШОГО алерголога. А якщо у вас все ОК, то просто їжте все в міру.

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

в мене закінчується 17 тижнів, не набрала жодного кілограму, нічого не чую, і мене нічо не турбує. Першого малюка відчула у 21 тиждень.

16. natorella

natorella Well-Known Member

та то вже 37 тиждень - чого ж ранувато) як для другого разу - нормально

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

цікаво, я теж у 2008 народжувала, мені дозволили господарську сумку - поліетиленову таку, але досить велику. І пакет підгузків був окремо.

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

:) часто чую думку, що у другий раз і перші рухи мають бути раніше, і пологи... не думаю, що то якось повязано... Я от думаю, що все (крім пологів) буде так само. Мене б влаштувало :)

Останнє редагування: 31 Липень 2011
  18. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А я ще дуже хотіла просити про слінгоконсультацію для нас із сестрою на вівторок (бажано перша половина дня). Вдасться?

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

цікаво, чула саме такі відгуки від дівчат про Медінститут....думаю все залежить від пори коли народжуєш і від доби дня....

20. Halina

Halina Well-Known Member

В мене вже другий день, то сонний день. Сплю цілий день, просинаюсь поїсти і далі сплю. От сьогодні тільки встала. Не знаю чи то погода так впливає чи організм енергією запасається.

Статус теми:
Закрита.