Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Носом будем чути!

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я не хвилююсь-обіди з лікарні не їстиму і так)))уж слишком люблю домашнюю кухню......))))просто обідно за дівчат яким наприклад неможуть з дому привезти .....

3. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, а скільки зараз нараховують допомоги у зв'язку з вагітністю і пологами(я не працюю на роботі, бо тільки закінчила університет)? Здала сьогодні документи в соцзабез і цікаво скільки ж тої допомоги буде..:girl_in_dreams:

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Мечнікова відкривали палати і говорили, що обід. Тим, хто не міг встати, допомагали або сусідки по палаті- приносили або самі санітарки подавали. До речі, для тих, кому нема кому принести домашню їжу- пологові харчі їсти можна. Я сама пробувала. Наприклад, обід у патології виглядав так: борщик ( ріденький , але їстивний), макарони, тушений бурячок та "хлібна" котлетка. Легесенький компот з сушки. В післяпогоговому відділенні я вже не їла, бо було багато молочних каш, а я молока не можу вживати. Але моя сусдіка з по палаті з Городку легко то все наминала.

5. apelsyn

apelsyn New Member

Я як лежала на Мечнікова на підтримці, то сусідки по палаті спочатку теж думали, що мені просто їсти ніхто не носить:D А я так обожнюю всяку "столовську" їжу - ні разу не пропускала. Їлам би то і їла. Родичі тільки фрукти-вкусняшки носили.

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

ггг))) Я свого попередила, що в нас з 1 серпня інтенсивна чоловікотерапія:) Так лікар прописав) Але до 1 серпня мені не чекається, так що поки що чоловікотерапія, а потім буде ще й інтенсивна:d23: Класно бути такою глибоковагітною)

7. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

І я так хочу!!! щоб приписав :)

8. Haidee

Та можете собі самі приписати, на то рецепт не треба:) Було би бажання;)

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

то точно, бо у нас цей рецепт цілу вагітність приписаний:girl_blum:

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мдям. Не знала я такої проблеми, бо була «глибоковагітна» весь срок. Я як ставала на коліна перед мужом, то хіба сказати - ану вилазь з під ліжка, підлий боягузе!

11. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

:) як я Вас розумію

12. Girljanda

Girljanda New Member

Ви гроші (тобто зарплату) на карточці отримуєте? Якщо так, то ніякої нової і не треба відкривати, бо гроші нараховуються на зарплатну картку (це ж лікарняні гроші, а не декретні ще). А ось після народження потрібно буде відкрити окремий рахунок на допомогу при народженні і до 3р.

13. Haidee

Якої проблеми? Та мене теж ні ранні, ні середні терміни не смущали, але от зараз якось ше прикольніше. Гормони;)

:girl_haha:
    В нас під диван не так то просто сховатися, та й особливих поривів від мужа не спостерігаю туди лізати:girl_haha:

14. Левицька

Левицька New Member

ото я теж проблеми не розумію)) тож дівчата)) я в себе взагалі майже одразу сказала, ковбасити мене почало, зелена ходила, тай і в лікарню на крапельниці треба було відпрошуватися, нічого страшного не сталося...
    на рахунок картки - я ще в Ощадбанку не відкривала, поки отримала декретні на роботі. Від держави, кажуть, допомога надається після народження дитини.

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я б теж сказала відразу...але дівчата тут не такі хороші, як би хотілось...в обличчя тобі кажуть одне, а за очі інше....нехотіла щоб як кажуть в нас в народі"наврочили" шось погане своїми дурними балачками.....хоча бачу шо скоро вже і так всі знатимуть...стараюсь вдіватись у вільніший одяг....алещось то не помагає...пузіко всерівно видно.....

16. Natalya

Natalya Well-Known Member

Краще це зробити до народження, а після народження швиденько нести документи на оформлення допомоги, бо там буде криза і можемо довго не дочекатися тої допомоги.

17. Левицька

Левицька New Member

та все-одно знатимуть)) ви ж в декрет підете, яка різниця, коли. Навпаки, навмисна скритність викликає агресію. Та і чого вони мають "врочити", то все дурниці, як ви в то не повірите, то і не наврочать))
    То звичайно кожна жінка визначає для себе, чи казати, чи ні, але змісту щось приховувати я особисто не бачу. В мене навпаки, менше "грузили", без проблем могли відпустити, підвозили з роботи поки я машини не мала, а якщо під час якихось святкувань могли пожартувати з мене, то мені навпаки було приємно і весело.

18. sofka08

sofka08 kasperjonoks

та знаю..тре якось настроїтись і сказати))))

19. Lamara

Lamara Well-Known Member

Я тільки 23 / 07 здала документи в собез на дикретні, так як я непрацююча. Сказали що нарахують вже в серпні. І відкрила картковий рахунок в Приватбанку, доречі дуже швидко, буквально за 5 хв, правда ця картка активна через 4 дні. На дитячі гроші я вже мала рахунок в Мега - банку, але трохи незручно, бо інколи бувають черги, не кажу вже про Ощадбанк, брррр. Тиждень назад пішла в Ощадкасу щоб оплатити садочок, то за спиною вже шепчуться бабульки, таак неприємно, забила м би.

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

мені напевно бракує кальцію,бо так болять коліна, коли згинаюся...

Статус теми:
Закрита.