Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

я відкрила для отримання усіх решти коштів
    на сашу отримувала в ощадбанку, також на картку. але в приваті швидко відривають картку, тому і відкрила на цей раз там
    але в собезі казали відкрити. на роботі я не рахуюсь

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

на роботі сьогодні почали дівчата з бухгалтерії перешіптуватись і пальцем на мене показувати...думаю запідозрили щось(я ще не казала на роботі про свою РАДІСТЬ)...потім каверзні запитаннячка пішли в хід ....навіщо це все....невже так цікаво як хтось вагітний....весь настрій мені зіпсували((((цікаві хвеськи .....

3. Orman

Orman Модератор-бомба

дуже цікаво

друге діло що я би прямо спитала.

чим?
    ну пальями показувати не конче, але такі новини завжди викликають інтерес, що тут такого?

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, а у ПБ годують? чим? чи краще щоб хтось з хати привозив їсти?

5. Люша

Люша Well-Known Member

от я взагалі не пам'ятаю щоб щось їла)) хоча це не реально я ж там три дні була... пам'ятаю свекруха якогось бульйону принесла - я не їла, а от щоб щось носили по палатах їсти чи кудись кликали... чи то склероз??

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

годують, я особисто там не їла, хіба зранку хліб і чай, решта привозили з дому, там на ранок молочна каша, обід суп.

7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ай сама незнаю чим....просто зіпсували.....
    незнаю щось мене сьогодні все нервує....може вони і не виноваті просто я сьогодні якась збуджена...тре травок попити)))заспокоїтись))))

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ага,трьохразове харчування.Правда,я тільки на 3-й день про це взнала.В палати не заглядали,просто у відповідні години ходили з возиком по коридору.Я тільки чай брала (потрібно мати свій посуд),хоча інші дівчата і кашу,і супи їли.

9. napoleona

я так і думала, просто думаю чи то я така вредна, що наперед нічо там не буду їсти:girl_spruce_up:

10. Natalya

Natalya Well-Known Member

Годують. Сніданок: манка, чай/кава (несправжня, звичайно); обід: зупка, каша, чай/кава; вечеря: каша, чай/кава. Пробувала зупу, пшеничну кашу на молоці, каву - досить смачно. Посуд і справді треба мати свій.
    Першого разу і я так зробила. А тепер цікавість перемогла :)

11. Люша

Люша Well-Known Member

оо, значить мої вилазки у коридор не співпадали з возиком)))

12. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Ой дівчата, я вже сама на себе деколи злюсь, сьогодні зранку замість того щоб чоловіку смачненький сніданочок приготувати, то я весь ранок пробігала нервуща по хаті шукаючи свої штани, і треба вони мені були, купа їншого одягу валялось.
    Коли ж ті нерви вже перейдуть!?

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене вже починають переходити. З"являється спокій якийсь, ніжність і підвищена зацікавленість чоловіком :)

14. napoleona

о то мені знайоме майже цілу вагітнність:kiss:

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

це як це не заглядували????а люди як повинні знати що обід принесли?чи мають з 12 до 2 під дверима стояти...странно то якось....а якщо мама в цей час годує...то шо голодною повинна залишитись))))

16. olangel

olangel Well-Known Member

добре вам!А мене знову вже як з тиждень нахлинула купа агрессії і ніяк заспокоїтись!!!

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ніжність то є...і зацікавленість є але одна така бяка-молочниця-все псує:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

18. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

В мене час, від часу зацікавленість також є, але от чоловік ... боїться трішки. Можливо після 3 місяця:kiss:

19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Мій мене тепер боїться :girl_crazy: використовую його як природній засіб прискорення пологів.Не допомагає,але приємно :)

20. Natalya

Natalya Well-Known Member

Дівчата, настроюйтесь позитивно і не готуйтесь наперед до гіршого! Почуєте, що обід - не хвилюйтесь :).

Статус теми:
Закрита.