Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

ще встигнете набавитися, у вас же тільки 40 тижнів, і чого то всім не терпиться в кінці вагітності :).

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Бо боюсь повторення історії з Настюхою,а саме-стимуляції...Хочу усьо сама,а сильно переношувати мені не дадуть

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а в його складі той самий анальгін ( з нош-пою)

4. natorella

natorella Well-Known Member

а якшо до них не йти мільдуватись? чекати поки саме дитя захоче

5. сніжна

а може все-таки дадуть? З останніх двох моїх родичок спокійненько народжували у 42 тижні ( коли пологи самі почалися), хоч з 40 тижня числилися у патології. От зараз коліжанка лежитьу патології- 41 тиждень, ніхто не рухає. Ждють. І навіть славнозвісний прохфесор після "середневого" огляду теж не казав "розроджувати" чи т.п.
    п.с. ніяких додаткових засобів для пришвидшення пологів ( як то фолікулін, ламінарії чи т. п). не застосовують. Взагалі нічого, окрім регулярних аналізів

6. natorella

а чого лежить? чого не вдома?

7. сніжна

.

8. Halina

Halina Well-Known Member

І я не знаю як то вже просити. Вчора снікерс злопала, то мали веселу нічку, маля такі танці в животику влаштувала. Я уже сумки допаковувала, думала що уже будемо їхати. А чоловік сварився, що то я той снікерс їла. То я йому казала, що напевно дитинка ще один хоче тому такі танці у нас.
    А завтра нас уже мали класти в ПБ, але я відпросилась. Розказала лікарці як я себе добре почуваю і т.д. Дали нам час до четверга.

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у мене якась апатія до всього сьогодні :sad:..нічого не хочеться, хочеться лише завалитися в крісло-качалку з гарною книжкою і читати...десь на веранді деревяного будиночка в Карпатах:shout::shout:

10. lestan

lestan Member

І я мрію хоча б про Карпати, вже третій місяць просто лежу, не дозволяють ходити. Але є заради чого помучитись, відпочинків ще буде багато приємних у житті:girl_bye:

11. apelsyn

apelsyn New Member

Ой, дівчата, так тисне мене низ живота, може то вже предвісники якісь??? І матка тонусує неприємно, але безболісно. Була в пятницю в ЖК, вже дали скерування в ПБ. Знов хотіла в класти "щоб там чекала", але я відмовилась- нашо?? Почуваю себе пречудово, сиджу дома, готуюсь до зустрічі з малючком, вже скучаю за ним:girl_tender:
    Від набряків кавун мені помагає краще ніж будь-який хофітол, нарешті ноги нормальні стали, а то останні 3 тижні були, як в слона.

12. olangel

olangel Well-Known Member

lestan вже третій місяць просто лежу, не дозволяють
    ходити.
    А чого так критично???!

13. natorella

ну передвісники можуть довго передвіщати

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Мамочки, як я то слово терпіти не можу!

ух, а я сьогодні як той зайчик дюрасел - цілий день мотаюсь по місту. Трохи вчитась водити наше багатостраждальне авто, пропливла 1400м в басейні, була в гостях в мами і свекрухи, вигуляла Дмитрика... от тільки потроху зупиняюсь після дуже обємної вечері та коктейлю з 3 кубиків льоду, куска лимону, виноградини і ложки сливового вина :)

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

може, але на вашому терміні вона можуть тривати хм.. довго :)

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

а я сьогодні зїла кавуна, то в роті потім пекло. Нітратики. Я зараз як лакмусовий папір, лабораторія ходяча. Можу продукти на натуральність і нехімічність перевіряти. Бо в чоловіка і свекрухи нічо не пекло, а Дмитрові я вже не дала тої нітроягоди.

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

Довго..то хоча б приблизно скільки?Тиждень?місяць чи два?:girl_wink:Бо в мене така сама фішка, живіт хапає, поясниця поболює...правда я тих два дня так находилася шо ледве ноги до хати доволокла:girl_curtsey:

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Оооо, я як бачу кавун на вулиці то так би там зразу і сіла і зїла, але чоловік не дозволяє пока:confused:

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну так що ж Ви хочете :)
    враховуючи Ваш термін... ну, тижні 4-5 можуть :) Але не варто панікувати, то ж не постійно буде. Трохи поболить, відпустить. Трохи піднапряжетесь - знову хапне, тоді знов відпустить. То не так страшно :) а може зараз поболіти, а ближче до ПДП знов легше буде (в мене так було: у 37 тижнів думала: всьо, народжую, всьо помила-зібрала - і дарма, а в 42 тижні почувалась дуже добре і народила після цілого дня біготні по справах)

вони ще того не варті, чесно. Виглядають краще, ніж смакують

17. natorella

приблизно ніхто не знає - від одного дня до 2 місяців))))

я сама не хочу. почекаю ше тиждень-два

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а мене навпаки, хапає коли вдома сиджу і ніц не роблю, а от коли находжуся- то тишина і спокій і малятко задоволене вовтузиться легенько)))а як лінюся в хаті-то так мене штовхає,що матка в тонус приходить від тих поштовхів.

аналогічно :) ще з першої вагітності та сама фішка- як зїм шось хімічне- присмак в роті такий дивний одразу.

тобі ще трішки лишилося, щоб на відкриття Джамбула вспіти)))

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ой дівчата то просто капец....які в нас недобрі люди.....аж обідно...їхала я сьогодні здавати аналізи, в маршрутці купу народу,заходить вагітна жіночка, а всі відразу лице відвертають і роблять вигля що її не помічають....жах як так мона.((((..а тим людям саме головне не більше 40((((я встала уступила, жіночка подякувала,а на мене бабка накинулась відразу, бо відітелє я її сумку заділа як вставала............ой яка зла......тре десь пар випустити.........

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

В мене вже третю ніч підряд ввечері такі дивні відчуття, ніби сильне вздуття, але сильне пресильне, аж таке відчуття розпирання, так потримає пару хвилин і відпускає, або я кшо приляжу то відпускає...два вечори я думала шо то і є вздуття, але вчора до мене дойшло шо тоді воно б могло бути і вденьі і не так швидко проходило...може то і є схватки?:shok: Відчуття звичайно жахливі:8:

Статус теми:
Закрита.