Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

ви знаєте, аж страшно читати, бо домашніх пологів у мене не буде однозначно, а навіть найкращий лікар не зробить все так, як воно має бути.
    ех..... почитаю обов"язково, буду м кричала на тих в халатах, головне при пам"яті бути, бо перші пологі від стимуляцій у мене як уві сні. а могло бить все иначе. простимулювали мене як має бути,а то як хапануло, як поперло ні з того ні з сього, аж пам"ять відшибло. все, як в тумані однозначно.

2. natorella

natorella Well-Known Member

просто для себе почитати
    як поводитись на початку, поки вдома. і як дотягнути до того періоду. коли вже стимуляція не потрібнаё

3. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

як про мене)) надіюсь на той раз все інакше буде...

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Всім доброго вечора!
    я от з дачі приїхала, втретє за сьогодні вечеряю (ну хочеться мені так і все), читаю дописи ваші про Антошку :) Чесно, дуже цікаво було б подивитись на людей, які реально там вдягають своїх дітей, від і до :)
    у нас ситуація взагалі люксова: дитячі речі переходять "у спадок" по родині, і кожен щось докуповує. На момент народження нашого другого малятка вже назбиралось все: і для всіх сезонів, і для хлопців і для дівчат, і те що для висаджування, і те що під підгузник, і буденне і на хрестини і що тільки можна собі уявити.

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

сьогодні нарешті побачила себе в дзеркалі на повен зріст (вдома такого не маю) і побачила свою ногу з венами. Ледь не заплакала. Але ще побачила, що в мене взагалі всі вени на тілі видно: особливо по грудях, животі і боках можна вивчати ангіологію :) це додало мені надії, що варикоз - тимчасовий, і пройде після пологів...

5. natorella

а в мене живіт *потріскав*
    поповзли розтяжки як має бути

6. olangel

olangel Well-Known Member

ой,ой,розтяжки на животі...це в мене єдине не тронуте місце.Я так надіюсь,що там не з'являться,але так розумію вони під кінець переважно вилазять?(

7. cjomcjomka

деколи вилазять після того, як живіт опускається... але не обовязково

8. natorella

в кого яка шкіра))
    в мене шкіра схильна до стрій (дуже, маю з підліткового віку від перепадів ваги на бедрах *тріщинки*)
    з сашкою мастила-мастила чим тільки могла. а толку. живіт був як сонечко - від пупка промінчики порозходились
    а зараз навіть не мазалась - смисл??

а є мамусі, котрим допомагає олійками після ванни користуватись. то вже кому як

9. cjomcjomka

і я. Не на бедрах, а чомусь під колінами. Але в мене були тоді ДУЖЕ суттєві перепади, у 14-15 років важила 70 кг! А потім цілеспрямовано похудала до 53, і тоді зявились розтяжки...

зараз я роблю кавовий скраб. Не думаю, що то якась панацея від розтяжок, просто моїй шкірі дуже то кавове "чіхання" подобається.

10. natorella

пыд колінами - ага, і з першої вагітності на грудях
    особливо після пологів воно як зходитись починає, то оті фіолЄтові стріли таааааааак чухаються ............................. гр

11. cjomcjomka

ну так, я увісні розчіхувала свої груди до крові, коли молоко прибувало.
    Вчора знову була на дачі в купальнику, і нічого не було видно :) Я вже, в принципі готова сказати, що нас стало більше. Але тільки якщо спитають. А так ще тижні 2-3 можна почекати :)

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

до речі, розтяжки на грудях стали невидимі, десь через півроку після закінчення ГВ. А я думала, що ми з ними "разом назавжди"

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

і ще, не в тему, але я так тішуся :) мою заявку на поетичний конкурс, яку я через вагітну забудькуватість відправила в дедлайн, прийняли! Буду талОновита мама, ггг :) Отже, я ще не зовсім туплю і це дає надію зберегти глузд до самого кінця.

12. natorella

а в мене і під час годування пропали. з часом
    і зараз нема
    от коли прийде конкретне молоко - отоді буду пугать своїми розмірами

13. cjomcjomka

:) я вже переглядаю свої найкращі ліфчики, і аж не віриться, що то може підходити мені

14. olangel

Я мастила олійками,кремами...груди і попу це не спасло( цікаво як з животом буде....

15. cjomcjomka

сьогодні мене не рвало зранку. Яке щастя! наїлась всякого смачного, зверху ще шоколадок і йду в басейн. Може то токсикоз вирішив нарешті змилуватись? пора би...

16. lestan

lestan Member

Привіт дівчатка! Порадьте як боротись з мігренню, коли народні методи не допомагають, а голова просто розколюється. Подзвонила лікарці, вона сказала вколоти анальгін, а я боюсь, щоб не нашкодив.

17. olangel

ой,ой..вколоти аналгин,щось закруто як від голови...
    Мені моя дозволила Таміпул приймати ношпальгін(якось так)ну і ношпу.

18. lestan

lestan Member

я також думаю, що за круто, але чомусь його від всіх болей в лікарні призначають, а всюди пише, що вагітним не можна. В першому триместрі кололи при високій температурі. Ношпа мені також головний біль не знімає, чомусь. Попробую Таміпул.

19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Вигулювала вчора животик в бухті.І находилась,і наїлась,і...хоть би шо..Вже не знаю,як ту манюню просити з'явитись до нас...Чоловік каже цукерками виманювати :) Якщо спинка дитинки то зправа,то зліва,значить головка ще не вставилась,хто знає?

20. natorella

чомусь... бо її
    в основному діє на внутрішні органи

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

буду всіх діставати - а нашо????

Статус теми:
Закрита.