Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

А я сьогодні просто героїня:girl_feminist: Поки майстри у Львові ремонтують мою квартиру, я тут в Рудно влаштувала "Большую Стирку" штор, тюлей та килимів. Поясниця від того тягання вже так ниє, що думаю пора тормозити. Бо нароблю ще собі біди (мокрі килими виявляється дуууже нелегка ноша).

П.С. А ляля сидить так тихо-тихо...Певно думає: "І шо то робиться?":girl_smile:

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мій малюк опустився нижче, голівка вже зафіксувалася))) наближаеється час зустрічі...ех, а я шось починаю ніяковіти при думці, що у мене ше майже ніц не готово і не організовано, а справ купа. Зате сьогодні звільнила шуфлядку в комоді і туда вмістила всі маленькі лашки 56 і 62 розміру. вже хоч шось. Залишилося ше все перепрати, скласти в кульки, наробити прокладок, докупити деякі предмети гігієни і з речей ніби все готове.ну і хатніх справ ше купа)))

3. klen

klen Well-Known Member

А мені сьодні з ЖК дзвонили. Сказали що гемоглобін у мене 87. Ну і далі "то не шутки... Всім капець.."
    Кароче страшать по полній програмі. Мене і при 97 страшили всяку дрянь виписували, але я того не пила. Їм я все і мїясо і овочі фрукти і у Одесі натуральний гранатовий сік літрами пила(шкода у нас такої смакоти не продають).
    А зараз ось щось задумуюся може то таки тре якусь гидоту попити. Чи краще не тре. Не факт що воно щось дасть

4. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

:eek: Та ви що??? Навіщо вам того??? У мене теж пробуджуються почуття господиньки час від часу. Але ж не до такої міри, щоб аж килими тягати. Тим більше мокрі!
    Бережіться!!!

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну Ви блін даєте! Добре, що все добре, але ж вважати треба. хоча... Я теж на Вашому терміні прала руками - в нас машинки ще не було. І ось раз випрала плащ зимовий... довгий... думала, що вмру, поки його виполочу і викручу. Потім теж сиділа і думла: і нащо то всьо було?

6. Artemida

Artemida Well-Known Member

Все:girl_smile: Одумалась! Відпочиваю:girl_tender:

7. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

ну от нехай і не робить! Якщо йому це не муляє, то хай не робить. А ви теж бережіться і не робіть. А скажіть так "лукаво": Тут стільки пилюки в тому килимі. Може, давай його викинемо. Все ж без нього буде краще, ніж з ним. Легенько пилюку шваброю з підлоги витер і лафа!:) І нам буде легше дихати. А потім уяви, любий, дитинка народиться і буде не килими запісювати, а на підлогу свою справу зробила, пройшовся, як за песиком, повитирав...
    Ну, це я жартую, звісно. Хочу вам трошки настрій підняти :)

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, як ви боретесь з випадіння волосся? Бо в мене так лізе, що капець просто, аж розчісуватись страшно. Росте швидко, але випадає дуже :girl_cray:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

або не робити це в принципі :)

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

так то до болю знайоме, але завжди треба думати, хто і що за тебе зробить, коли ти зляжеш (не дай Бог) від "пєрєусєрдствованія"..
    всьо, гайка. Забинтувала я ногу нещасну варикозну, завтра йду в медтехніку за декомпресійними панчохами, бо в звичайній аптеці вони 280 грн коштують, дуже забагато... Цікаво, а не могли ті вени вилізти від засмагання на сонці? Бо я вже не знаю на що думати... "просто від вагітності"?

11. Левицька

Левицька New Member

ото я мабутль лінива і противна, але як нікому того не треба, то мені і поготів) треба було б і мені штори попрати, але інстинкт поки не прокидається)) З мене вистачає готування декілька раз на день їжі (муж як я вдома приходить на обід) і безкінечне миття посуду, коротше - не пре мене та хатня робота, чекаю-чекаю я того гніздування, вже такий термін великий, а воно все не приходить)) як була на роботі - пилосила раз в тиждень і нормально мені було), а зараз щодня і все-одно кругом брудно, то кошмар)) якось з жахом я думаю, як я буду з тим всім справлятися, якась я така неорганізована та ледача стала...

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

мене так прищами обсипає. я в шоці :girl_devil: як перехідний вік якийся, якого в мене у вигляді прищів не було ніколи.
    а сьогодні вночі посередині носа вискочило таке чудо..... весь ніс болить. на шиї пару, на спині.
    з Настюшкою я собою налюбуватись немогла, а цього разу така противна роблюсь. ще й волосся лізе.

13. Іруня

Іруня Well-Known Member

14. Женічка

з Настюшкою все було навпаки - шовк,а не шкіра, волосся - казка, всі мені казали, що хлопчик буде однозначно, поки не взнали, хто там. тому боюсь, що у мене все навпаки,і живе там Олександр Романович :)

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В мене теж з обсипанням біда. Але обсипає тільки щоки, більше ніде. От сьогодні щоки всі в червоних плямках-прищиках, ще й чешеться. Вже думаю може алергія якась, але ніколи не мала ніяких алергій. І висипань таких теж не мала навіть в підлітковому віці.

16. Женічка

швидше за все алергія. перегляньте, що гамцяли останнім часом.

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В мене то обсипання почалось ще в часи дикого токсикозу, коли практично не їла нічого. А зараз я не можу нічого їсти з того, що їлось в час токсикосу. То хіба алергія на дуже широкий спектр продуктів.
    І висипає отак періодично, раз на кілька днів.

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

19. VERO

VERO Well-Known Member

Ще і як могли. Але, однозначно, маєте схильність+вагітність. Рятуйтеся панчішками. Я в них навіть про свої вени забуваю, поки на ніч з ніг не зніму. А тоді таке захоплення (((
    Дівчатка, рятуйте від вагітного гальмування. Щось я ніяк ті сумки в ПБ не складу. Перший раз все без поблем спакувала і без нету. А зараз в мене багатенько речей виходить. Рушники брати два (для рук і тіла)? Тапочок теж двоє (одні резинові, щоб ходити в душ)? Одноразові трусики в ПБ дозволяють одягати (чи потрібно їх брати)? Скільки робити полотняних підкладок і чи потрібно в них вкладати вату? А голитися і робити клізму треба, якщо в ПБ цього не роблять?

20. Lamara

Lamara Well-Known Member

і я так само, руки не дойдуть.
    і побриють, і клізму зроблять, але я краще зроблю це все вдома , а то як згадаю клізму на Мечнікова :8:

Дівчата, тикніть мені пальцем, десь читала про список речей до пологового, а тепер не знайду...

Статус теми:
Закрита.