Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

2. Natalya

Natalya Well-Known Member

під струмінь, спрямувавши його куди треба. чи це вже не висаджування?

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

згідна ))))

4. natorella

висаджування, але з новонародженим ше так не вийде місяців до 3-4. грубо кажучи
    однаково мисочку між коліна і попу просадити, при тому дати цицю. а треба ше і на руках тримати
    добре тим, хто народив кінець весни-початок літа. старт висаджування на прогулянках починати, де не переживаєш за стіни/підлоги/ліжка - то кльово

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

невже це все так серйозно...бачу мене чекає ще багато цікавих сюрпризів)))))
    в сестри є дітлахи, але коли їм було рік, два то я була малою і толком не памятаю як там вона з ними справлялася)))))

6. Люша

Люша Well-Known Member

Дівчата, хочу запитати "чи це нормально...??"

я взагалі є чутлива до запахів, мене і у не вагітному стані "вивертає" від різноманітної воні - ну і зараз тим більше. Токсикозу при цьому ніколи не мала. Питання таке - от на минулому тижні і сьогодні не витримала я запаху з вулиці коли сміттєвоз приїхав - і побігла вертати сніданок природі - це все для мене нормальна реакція - але після "процесу" десь хвилину перед очима мухи літають, такі блискучі чорні цяточки - такого ніколи не було раніше, і я щось озадачілась чи це нормально???...:girl_in_dreams:

7. natorella

та не дуже
    сеча дитини, котра виключно на ГВ, не має ні запаху ні кольору. все висихає і не пахне
    але процес адаптації і налагодження висаджування не одноденний. ну і бувають моменти/періоди/кризи, коли дитина відкладає той навик для освоєння іншого

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

минулого разу вилізло на пологах. за тиждень-два все пройшло і більше не турбувало до вчорашнього дня:sad: дякую за поради, постараюся шось робити, бо штука некомфортна.

вставала- пройтися до парку і назад.гггг. а так більшість часу або сиділа перед компом або лежала, гуляти не ходила вже майже тиждень. треба виправляти ситуацію. ходіння пішки- найкраще для мене, і почуваюся тоді добре і сплю відмінно, а ото "лінування" вилазить боком (гг чи скоріше задом :) )

Останнє редагування: 21 Липень 2011
  9. Natalya

Natalya Well-Known Member

Наталя, та я вже теж не зовсім теоретик ;). У нас так виходило з 28-го дня життя. Цього разу обіцяють, що доведеться на руках тримати (але щось та дівчинка взагалі не поспішає, певно в мене вдалася :)...)

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

що є то є. Дмитрик у мене з кінця вересня (то був перший холодний день осені 2008 року), а ото дрібне взагалі на Водохреще народиться... так що починати висаджуватись будемо вдома.
    взагалі, діткам, народженим в теплу пору і ходити вчитись краще, як на мене. Бо ж роздягненому легше починати рухатись. Ну але :) коли дітки себе "спланували", тоді спланували.

Останнє редагування: 21 Липень 2011
  11. Orman

Orman Модератор-бомба

ситець і фланельку

з закритими, бо з відкритими не було, але я маю ножиці :)
    ну та власне я маю ще в хаті купу старого шмаття - рушники-простирадла. А малюночки мені не в голові
    я шото пропустила? Нашо пеленати?
    тобто лікар недочуваючий а КТГ робити вашій дитині? Най купить слуховий апарат.
    В мене теж плацента на дні і спереду але нашо мені слухати серце як малятко так вовтузиться шо я і так знаю що все гаразд.
    а що є сумніви :)?
    ну от і рахуйте лежить дитина посередині 1х1м пеленки і в любу сторону виходить що пісьне поза пеленку, так шо не тойво, лишіться розміру моїх пеленок.
    Зрештою в магазині продаються - треба буде докуплю-дошию. І да, я сьогодні нєрвна.

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а для мене вже починає бути тяжко. Вени - капееець. Сама від себе в шоці, рази в 3 гірше ніж при першій вагітності, і то ж ще такий крихітний термін! Ліва нога просто "розривається" як тільки задовго постою-походжу.

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

а я і не чіпляюсь :) просто перші пару днів здавалось, що і пеленки, і ліжечко - все таке величезне, а буквально за 2 місяці стало ясно, що воно якраз файного розміру :) я про то

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

ффух, нарешті можу поїсти. Піду спустошувати холодильник :)

13. Люша

Люша Well-Known Member

14. Orman

Orman Модератор-бомба

та нормально-нормально, тиск впав в той момент, це нормально бо організм викинув рідину. Попийте водички і не читайте страсті

15. Lamara

Lamara Well-Known Member

і в мене капець. Стільки енергії, я би тільки ходила - бродила, але ноги не йдуть : (
    Сьогодні накінець перепрала та попрасувала малявкіні речі та пеленки (залишились у спадок від старших). Ще треба сумку до пологового зібрати - і я готова. А ще сьогодні відпочила класно, так прохолодненько вночі було, класс

16. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Були ми кілька днів у горах-ніяка зараза не чіплялась,а тільки приїхали ввечері додому---тут як тут знову страшна біль в бедрі))) з тяжким трудом заснула.Невже то свіже повітря так впливає чи від чого то може залежати?

17. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене на рівному місці таке стається, ну в смислі, часом стою, часом лежу, часом йду, а воно яяяяяяк стрілить, але в мене біль не страшний, скорше незручний.

18. natorella

19. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

якби ж то незручний,то ше б терпіла,а то просто вию від болі)))

Мої знайомі вже починають питатися коли вже,як кажу що ше 2 місяці,то хіба знизують плечима(тобто живіт великий),а дехто помічає що вже лице набрякло.

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене кожен день уже на вечір починає піднивати живіт і то деколи так серйозно і кістки болять, то нормально? бо я думаю, а якщо ляля захоче ннародитись, а я не готова взагалі?

Статус теми:
Закрита.