Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

вода тепла - то 36 град))) я взагалі-то зимною люблю обливатись. то ше краще

кхм. якшо ваші страхи (які ви самі знаєте) ви будете заїдати таблетками, то вам від того краще не стане
    ІМНО

2. olangel

olangel Well-Known Member

Та я і прохолодною намагалась масаж пузіку робити і теплою...щось йому нічого не подобається..
    Це коли вже починаються якісь болі і неприємні відчуття і щоб зняти напругу,то так мені легше)

3. natorella

а побічні дії таблеток тих читали?

4. olangel

Побічна дія Магне Б6. Можливі алергічні реакції, висипання на шкіри, діарея; абдомінальний біль.
    Як на мене не так страшно :girl_nea:

5. natorella

показати вам зуби моєї дитини
    не у всіх, але часто побічною дією виступає пошкодження емалі у дітей
    в малого верхні зуби вилізали вже зіпсуті

6. olangel

Із-за Магне??!!!Я навіть не знала..а чого так?що саме так на емаль впливає?

7. natorella

8. olangel

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

холодне обливання може викликати скорочення мязів (матки в тому числі), не всім таке підійде, певно ))
    Наталю, деколи краще "перебздеть, чем недобздеть" у випадку з вагітними страхами. Кажу з власного досвдіу теж. Сама в цю вагітність буває Магне п*ю (маю гіркий досвід, коли тонус призвів до небажаних наслідків, тому цього разу вже обережніша)- хоча в основному п*ю 1-2 рази в 2-3 тижні, коли потрібно десь їхати і не маю можливості відпочити,полежати.

10. Люша

Люша Well-Known Member

аналогічно, маю в сумочці завжди з собою, і часом вони мені стають у пригоді - пила коли малий тести в школу здавав, коли мені через гайморит проколи робили, і теж коли знаю що ходити пішки треба ще довго, а пуз починаю відчувати. Але моя Г каже - що на мене Магне В6, як плацебо діє - чисто психологічно, замість валеріанки.

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Дівчатка, сьогодні йду до лікаря лікувати свою "бяку".
    Бобажайте мені успіху, а то шось так страшно.....як в перший клас......

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

успіху вам, тримайтесь!
    в мене синулька вночі влаштував нам переляк. О 04.00 різко бабахнула температура без ніяких інших ознак, весь трусився і тяжко дихав. Збили температуру, а зранку він встав без жодних ознак хвороби і їсть без перестанку. В мене від того переживання зранку "згадався" токсикоз. Ну, пішла я обніматися з унітазом, а Дмитро прийшов за мною, подивився, що я там роблю і зробив висновок, що "мамі треба дати ліки від кашлю". отакий в мене початок дня, хоч стій хоч падай.

13. SoLana

SoLana Well-Known Member

Мені в таких випадках допомагали ті йогівські вправи (дихання животом ), вони і як заспокійливий засіб і як добре розслаблення.

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка,а як ваші груди? особливо мене цікавлять ті, хто годує при вагітності перших своїх чад?
    у мене при першій і при другій - до грудей неможливо доторкнутись, біль страшенна, нагрубання, навіть сама (чоловікові взагалі доведеться забути на деякий час про існування таких "органів" у мене) не можу до них доторкатись. А про соски я взагалі мовчу, просто болить від дотику навіть одягу.
    цікаво, якби я годувала малу, ті відчуття притуплювались би, чи просто довелось відмовитись від ГВ.

15. natorella

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

нормально
    перший триместр були дуже чуттєві, рушником було важко витертись. але чуттєвість - лише тоді, коли саша захоплював сосок
    коли пропало молоко - пропала чуттєвість)
    третій триместр - з*явилось молозиво, чуттєвість повернулась, але головне - шоб сашка не крутився. бо він вміє захопити грудь і попесом кругом мене ходити. я забираю і кажу - ляж спокійно, тоді буде циця.

все залежить від чуттєвого/больового порогу

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

по відчуттях - так, як Ваші. Болять. По вигляду - пишаюсь собою, ліфчик 70 А нарешті переповнився красою :)

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

ооо, то в нас було з 11 міс і цілий рік продовжувалось. Чоловік жахався, думав, що з моїх грудей лишаться спіральки :)
    йду я робити третю спробу випити чай...

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене ситуація трішки не в ту сторону. зараз груди такі, як після перших пологів з молоком. А що буде цього разу :girl_devil:

сьогодні вночі я вже не змогла солодко спати на животі..... ех.......

18. apelsyn

apelsyn New Member

Бліііін, дівчата, як мені вже остогидла та ЖК за 9 місяців:girl_devil: Пішла сьогодні ВПЕРШЕ здавати кров на гемолізини (от нафіга воно мені в 38 тижнів??!!) 2 години в черзі просиділа, на Озоркевича не встигла, піду до лікарки в пятницю без аналізів сечі. Та знов буде кумарити. Може то вже не ходити нікуди, а чемно сидіти дома і чекати схваток?? Чого мій лікар КТГ робив 9 місяців безкоштовно, а лікарка з сусіднього кабінету бере по 20 грн за то?? Доречі, воно не шкідливе то КТГ??
    Одне тішить- снився мені цілу ніч мій малючок, що я його грудью годую. а він дивиться мені в очі і усміхається.. Настрій "крилатий" через той сон!!!

19. natorella

я тоже не розумію - нашо ходити. як самопочуття взагалі? якісь є переживання?
    оте ходження - то якісь тортури

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

кожного разу робив КТГ? нашо?

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

І я:girl_wink: а я більша за ту вагітну, як підходимо десь до ВАМу то я все дивуюся :шо в мене такий великий живіт?, зверху він мені не здається таким великим:girl_blum:
    І в мене...як то добре знати шо я не одна така, бо чоловік з мене жартує шо я в дитинство впадаю, і треба купляти слюняфффчик не лялі а мені:girl_smile:
    Наша взагалі по 60 бере...:girl_devil: дзвонила вже по мою душу...НЕ ПІДУ!

Статус теми:
Закрита.