Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

от і я про то)
    мій більше центнера важить, мені доганяти і доганяти
    по одягу бачу, шо не поправляюсь багато. штани як носила минулорічні, так і ношу
    шорти ті шо на фотці минулого року спадали, так і цього спадають)))

але вже другий день під вечір ноги важчають
    не набрякають, а саме робляться важкі, особливо ступні. кісточки поки шо видно;)

ну і тижневе увлєчєніє сиром брі не пройшло безслідно. молочниця розцвіла вовсю
    зараза.......

і ше мені перукарка сказала, шо живіт опустився.
    хм, може і так, під грудьми і над животом долоня вміщується)))

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

ти вважай. то я маю животату болєзнь
    як не олією облиюсь, то пательню (в нас стара, чугунна з чугунною ручкою) зачіплю
    то сашу раз штовхнула. він подумав шо то така гра і з розбігу головою в живіт як буцьне. думала вроджу на зупинці

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і Ви хочете сказати, що Ви на тій фотці більше 70 кіло???
    добре, що не падучу :) бо я свого часу була якась така... нестійка... кілька разів падала в калюжі бруду. У своїх єдиних моднячих вагітних джинсах.

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

о, Дмитруся теж дещо таке видає. Вродити-не вродити, а тонус на пару хвилин дістала добрячий. А потім, засранець, цьомає животик: "там ляля! малюююсінька!"

3. olangel

olangel Well-Known Member

Ну от і добре!Перепади настрою на позитив)))
    Я так само не можу ще навчитись своїх габаритів відчувати(та напевно і не навчуся)мені все здається,що в мене маленький животик, а як десь на вулиці побачу себе у відображенні,то тааак не звично!!!!Коли десь гуляєм з чоловіком і бачу когось з вагітних,постійно дістаю запитаннями чи в мене живіт більший,чи меньший? :girl_smile:

4. cjomcjomka

в мене в першу вагітність на цьому терміні був вже ДУЖЕ помітний живіт. Помітний у джинсах і светрі. А зара от в неділю були на озері, і у відкритому купальнику ніхто нічо крім гарної засмаги не помітив :)

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

ха, навчитеся! Потім вродите і будете дивуватись, як ви тонкая-звонкая скрізь пролазите гарно :)

5. olangel

То було б добре...бо зараз дивуюсь,що інколи не можу поміститись між дверима))))

6. cjomcjomka

Ну от, поплакала, посміялась, тепер так спати хочеться :) а ще не відмовилась би від уваги чоловіка перед сном, але він тоді точно скаже, що я дурна, бо:
    1) настрій йому зіпсувала, а тепер лізу;
    2) сама не знаю, чого хочу;
    3) час спати.
    І погодившись з ним по третьому пункту, я теж задрихну. І просплю той час, коли він передумає, хахаха :)

7. natorella

ага)) не помітно?
    я коли дивлюсь на ноги і бачу живіт отак зверху - то ніби ніц
    а коли в вітрині - ого, думаю, обожемой (як каже мій саша)

8. cjomcjomka

нє :) ну, 65-66 дала б, але більше - ніяк...

9. natorella

то комплеція така. на вигляд ніби небагато, а стаєш на вагу - а там.....................

таки не важкість ніг. а просто набрякли стопи. пальці на ногах, як сардельки
    ну шо сказати. похід в ЯХ з мохіто і потім ше 0,5 квасу не пройшов непомітно)))

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ви не одні такі, дівчонки)) ще я така сама. скоро всі вагітні футболки будуть з плямами в одному й тому самому місці- на животі))) з рук теж все валиться) а ще в мене цього разу нова "хвороблива звичка"- поставити шось пектися і згадати вже коли пахне підгореним:girl_smile:

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Це нормально. Літо на дворі. Навіть нам, невагітним, нераз приходиться потерпати від тої вологості і нозі набрякають. :girl_impossible::girl_cray::girl_cray:

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Мої вагітні з плямами на животі, на одному і тому самому місці. А он теперішні то пашімуто намьок на грудь спиняє, на живіт не попадають плями. На лівій груді осідають:girl_phone1: :girl_spruce_up:

12. cjomcjomka

о, а що казати тим, в кого така фішка і без вагітності буває? я тепер всьо записую

13. natorella

я знаю, але ж я геройка. думала що пронесе
    треба менше сидіти за компутером. от
    а то ше й від незручного савєцкого стільця перетискає судини і набрякає все

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

сьогодні тільки дівчатам казала. коли не вагітна, то повні цицьки крихт. коли вагітна - то всьо пузо в плямах)))

14. olangel

100% теж саме ))))
    Як вам добре!!!А в мене у такій годині настає жахливий період...спати хочеться,но не можу,дихати нема чим.Та ще і живіт прихопив,почало боліти-поколювати і поясниця тягнути почала ( Ще й Магне закінчився,чоловіка в аптеку послала.І знову паніка охоплює:girl_cray:

15. natorella

я так в першу вагітність магне і ношпу пила
    а зараз колє-болє - мені вшистко
    вечірній душ - тепла вода на живіт, зручна поза для сну. не їсти на ніч ніц важкого і всьо гуд

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчата, як боретесь з головною біллю. Щось вона стала постійним моїм супутником :girl_devil:

17. Artemida

Artemida Well-Known Member

Трохи не в ту тему, але напишу, бо не всі читають тему "Бачились".:girl_wink: Сьогодні на дитячому майданчику біля ДОКу ніби бачила нашу форумлянку Lamara. Не впевнена, але мамочка була з пузіком і двома чорнявими хлопчиками з незвичними для нас іменами (все як у лінієчках форумлянки - і вік приблизно співпадає, і пузік величенький). Щось зтупила спитати, бо подумала, що ніби вона не зі Львова, а тепер глянула - пише Сочі-Львів. Мабуть таки вона....

Lamara, признавайтесь, то ви були чи не ви?

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

це точно. як прийду з гостів наїджена- так важко спати і зранку недобре.
    мені іто не допоможе, бо забуду де записала :D:D:D

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Багато рідини, водички. Не ходити голодною ні в якому разі. Мені помагає чорна кава, але вам то певні нізя :sad:

20. olangel

мені навпаки від такого масажу зле стає :girl_mad:
    А їм зараз переважно одні фрукти і овочі...
    Просто із за того,що я народилась 7-ми місячна,а чоловік 8-ми місячний,то в таких випадках по ночах починає охоплювати якась паніка,єдине спасає,це Магне і Седавіт

Статус теми:
Закрита.