Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Ей, Ви що? як пропало? такого не буває! ану бігом розділ http://posydenky.lvivport.com/forumdisplay.php?f=131 почитати, потім залік приймемо!

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

це точно...щось цей тиждень виявився для мене тяжкуватий.....
    я на тижні була добре повечеряла, а згодом десь в 10:00 чоловік пішов робити собі хотдог...ну і я звичайно не витримала і собі забацала-так потім мучилась....
    а зараз маю проблему з яблучним соком-чоловік кожного вечора робить мені яблучний сік, я його звичайно з задоволенням випиваю. але проходить годинка ,півтора і так живіт вздуває....а так люблю ввечері сочок випити....((((

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

єсть сер!!!!вже читаю))))

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

що за настрой? Кожна жінка може годувати грудьми, просто якщо у Вашій родині в когось з цим були проблеми, то Ви маєте просто "зїсти" всю інформацію з нету про успішне ГВ. А якщо ваші родички - годувальниці з позитивним досвідом - переймайте той досвід і тримайте з ними контакт, щоб будь-коли спитати будь-що. Та і на ДП вистачить дівчат, які успішно вигодували діточок. Зазвичай "пропавше молоко" - то просто неправильно сприйнятий лактаційний криз. Не можна налаштовуватись, що це один з "нормальних, хоч і неприємних" варіантів. Наразі запасайтесь інформацією і впевненістю, що все буде ОК
    думаю, що догляд за дитиною особливо за першою у перші місяці - то дуже хвилююча справа, яка вимагає повної віддачі. Від самих емоцій похудати можна :)
    А "свою" вагу Ви повернете, точно. Питання тільки в тому, за який час. Думаю, не варто спеціально прагнути того, щоб вийти з пологового з довагітною вагою. Ну, хіба що жінкам, які мали багато зайвого до дитинки..

4. Іриска

Іриска Well-Known Member

у нас була катастрофічна... в малого заклало носа, не міг дихати... не спав, а потім ще й животик чогось почав боліти... не виспалась, та й до повного щастя малого лишили вдома, бо з носа ріка... і що то я маю з тим дітиськом робити? тільки перехворів.... а живіт ниє, лягти не можу.... ото деньок мене чекає :girl_in_dreams:

5. cjomcjomka

тримайтесь... от вони - щоденні материнські подвиги...

6. Artemida

Artemida Well-Known Member

На мою думку, ви піддались якимсь стереотипам і придумуєте собі те, чого немає. Хто вам сказав, що всі жиром обростають після вагітності?:girl_haha: Повірте, що таких досить мала кількість. Звичайно, якщо ви весь час будете лежати на дивані і ходити лише до холодильника, то тоді так, жиром обростете. А якщо підійти до ситуації з розумом, то не будете мати ніяких проблем. Так що все у ваших руках.

7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я не піддаюсь стереотипам....просто я молода і зелена, і чомусь думаю спочатку про погані ситуації , і що робити, як вони виникнуть.....настроююсь я звичайно на легкі пологи,ГВ і так далі....але....не завжди буває як ти хочеш....
    залишається сидіти і "гризти" граніт посиденьок....

8. cjomcjomka

ну, тут теж не остання інстанція :) тому крім досвіду дівчат обовязково якусь "матчасть" почитайте. Хоча, і посилань тут теж вистачає.
    вірно. Але "хочеш" і "працюєш" - різні речі. Хороші пологи - результат роботи, і з рештою самі по собі робота. ГВ - копітка щоденна праця (принаймні, час становлення). Працюємо - і тішимось результатом.

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

дівчата підкажіть...
    от народила ти дитинку, приїхала з лікарні у рідну оселю...пройшло пару днів і...
    і коли можна починати гуляти з дитинкою?
    бо моя братова народила і каже шо ше як мінімум місяць неможна з хати виносити....то так правильно.?

10. cjomcjomka

ви знаєте, тут дуже хочеться запитати, скільки Вам років :) вибачте, але то якийсь такий незрілий страх... зрештою, 5-10 зайвих кілограмів - це ж далеко не найгірше, що часом змінюється в коханій людині. Уявіть, чи Ви збайдужіли би до коханого, якби він погладшав? Думаю, що ні. Так само і чоловік Ваш - вже не просто "партнер для зустрічання", він - рідна Вам людина...
    До речі, часто чую від дівчат, які до вагітності були худенькі, що чоловіки повторюють їм: не товстішай, не товстішай... А ті, хто і довагітності мали хоча б таку комплекцію як я, а то і більше - ті спокійненько без "контролю" собі носять маля. Головне - щоб Ви подобались собі самі.

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

О_О_О вона сама так вважає, чи хтось допоміг порадою? :)
    Ясно, що гуляти можна одразу. Але якщо дитина недоношена, чи з дуже малою вагою при народження, то гуляти з нею не радять до досягнення ваги 2 кг.
    А зараз така чудова погода... навіть у возику спокійно гуляти можна, а в слінгу взагалі в перщий день після народження ходити можна :)

11. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Привіт!
    Наш синочок вже народився,13 вересня о 3:20 ночі, 3,550 і 55 см.
    пологи були дуже швидкі-за 2,5 години ми вже лежали на мамі і тихенько гамцяли цицю)))

Останнє редагування: 16 Вересень 2011
  12. Іриска

Іриска Well-Known Member

ну у мене малий був трішки не доношений, то лікарка казала на 7 день можні і навіть треба гуляти, ну це головний неонатолог обл. пологового - думаю, вона знає, що каже

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

прийміть щирі вітання! нехай росте здоровий і на втіху батькам)

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

інколи і я сама себе таке питаю)))))
    в мене такий страх певно тому,що маю наглядний приклад сестри...
    вона зараз щаслива мама 2 синульків ,одному 13,другому 11 років.
    Після 2 вагітностей сильно поправилась...і чоловікові то звісно не подобалось,тому і підкалував її всякими жартами гостренькими....от дивлюсь на них...і не хочу щоб було так у мене..тому і страх до збільшення ваги маю....
    Вітаю ВАС!Бажаю мамі і синочкові гарних спокійних ночей)))

ну і я таке знаю що можна,але чогось її сімя впевнена що незя.....нус що тут поробиш....
    а ось це інформація цікава,дякую....

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ми з 5 дня гуляємо. Я, правда, догулялася, сиджу з соплями, за манюню переживаю( А дитинці на вулиці дуже файно спиться.

Я на 20 поправилася, а сьогодні вже влізла в пляття 36 розміру. Живота вже практично нема, тільки в стегнах трохи поширшала. Не партеся дурницями, налаштовуйтеся на годування дитинки і буде вам хвігура.
    Вітаю! Ростіть здоровенькі!

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ми з 3:girl_cool:

16. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ми народились недоношеними, у 8 міс., в листопаді , пробули у пологовому тиждень, погода тоді була просто жах, дощі, холодно, і нам так вийшло, що ми аж пішли гуляти, і то на декілька хвилин , через три тижні після народження

17. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ми почали гуляти з трьох тижнів. Причина була тільки в тому, що малий народився 1 березня і ті три тижні погода була противна (мокрий сніг, болото, вітри). Ну а потім - регулярно по три годинки двічі на день.

А як агрументувала?:girl_haha:

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я думаю, кожна мама інтуїтивно сама відчує момент, коли захоче піти гуляти. якшо вірити, що дитинку вречуть до хрещення- то краще сидіти дома, бо таки вречуть:girl_haha: або якшо боїтеся простудити- краще почекайте гарної погоди, а якшо нема страхів і забобонів в голові ,а є бажання вигуляти себе і крихітку- то вперед сміло, на вулиці зараз дууже гарно[​IMG]

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я так розумію то сімя постаралась ...тому ніяк...каже немона ,поки ще заслаба.....

20. olangel

olangel Well-Known Member

А вона тільки з чоловіком живе, чи з купою порадників?

Оооо, це моя бабця дуже дивувалась, коли я їй казала, як хочу щоб жовтень теплий був. бо з дитинкою погуляти по осінньому сонечку хочу. Це ж до хрещення ні-ні на вулицю. Ладно, я дитину чим по швидше хрестити хочу, але хтось хоче пізнійше, хтось взагалі у свідомому віці... То їм як на вулицю не виходити?:connie_pull-pigtail тааак не люблю забобони:girl_cray:

А ще знову сьогодні бабця чоловіка подзвонила, ну і понятно, купа питань. Ну і питалась коли мама моя має приїхати(вона за кордоном), пояснюю, що домовились на перші числа жовтня, до того їй тут нема, що робити. То бабця каже, нехай вона тобі попривозить дурників, пляшечок, бо там екологічно чисті продаються!!!Я питаюсь-Для чого?!!!Мені не тре!!!! А вдруг в тебе молоко пропаде?І, що робити будеш?!!!
    Ну як не злитись?!!! :girl_devil:

Статус теми:
Закрита.