Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Спокійно, Ви вже наступна ;)

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Вітаю! Ростіть здоровенькі!

Думаю, до понеділка і ви з малюком вже будите. :d25:

3. olangel

olangel Well-Known Member

ВІТАЮ!!!!!! :) Ростіть щасливі!!!! гарно гамайте і поправляйтесь!!!!!

4. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

і я вас вітаю, хай малюк росте здоровий :girl_claping:

5. olangel

olangel Well-Known Member

Не хвилюйтесь! І ваш час прийде :d25: !!!! Дитинка ліпше знає:d7:

6. Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Нам 17 тижнів, сьогодні на УЗД поставили діагноз мультикістоз лівої нирки. Може хтось стикався з таким, бо щось інформація яку нашукала мені мало що прояснила.

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

нам вчора остаточно підтвердили, що буде син :)
    а весь мій страшенний дискомфорт і тому подібне від того, що маля забилось у верхній правий бік і там сидить. Казала узедистка, що мусіли мене налякати, чи що. хоча я знаю, у мене в цій вагітності негативних думок на відстотків так 80. думки звичайно, що не про малюка,а так, взагальному, дім, робота. і тепер себе мучу ще й тим, що від мого ненастрою так дитинка налякалась і забилась в куток,як перелякане зайченя.
    дощ... нема бажання нікуди йти, робота забирає всі сили і нерви. з чоловіком гаркаємось і гаркаємось, я ображаюсь, він не розуміє за що, і так по колу.
    ну добре, не буду ще й тут нити. йду збиратись.

8. Люша

Люша Well-Known Member

сьогодні у мене термін в якій народився мій синуля - а я ще тут :girl_dance:, але вчора я мала напевно ті самі тренувальні про які всі пишуть)))) у першу вагітність їх не мала. А у вечері почав крутити та кам'яніти періодично живіт - так досить відчутно, що я через дві години цих "закручувань" подумала, що у мене карма дітей в один строк народжувати))) вже думала, якщо за годину-другу не попустить - треба дзвонити лікарю - але попустило :d23: уряяя - карма не спрацювала)). Так що буду чекати - тепер так цікаво, на якому терміні схоче до нас пупсік.
    Малий зранку мій пуз обійняв - каже - ну вилуплюйся вже звідти до нас, ми тебе цьомати будемо, а я буду з тобою агукати.

9. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Як то мило і зворушливо ,коли дорослі старші дітки отак ніжно розмовляють з пузиком. :girl_in_love:Мій теж мене цьомає, і животик. Каже, що теж хоче якнайшвидше дитинку побачити і побавитися з нею:):girl_haha: Хоч вже й дорослий (7,5 років), але, мабуть, ще не до кінця усвідомлює, що на початках не дуже й побавишся. Обіцяє, що буде мені допомагати.:d25::connie_pull-pigtail

10. Люша

Люша Well-Known Member

от я теж так думаю, він у мене великий але мазунчик такий мамин, цілунки-обнімашки - я йому всю вагітність кажу, що не все буде так райдужно, як він чекає - що маська може плакати і висіти на мамі цілими днями- ночами, і у мене не буде так багато часу для нього - але він оптимістично каже, що потерпить, або каже - дамо його татові на пів-годинки - і пообіймаємось ))) добре якщо дійсно цей оптимізм не пропаде у синулі потім.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

це точно, вітаю Вас і бажаю швиденько відновитись і гарно годуватись :)

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

мій Дмитрик ще сам мацьопа, але "лялю" каже, що "сильно любить". Каже, що ляля "цвірінькає". А сьогодні дивився-дивився на мій живіт і каже: ляля маленька і... кругла!
    я так сміялась, але в логіці йому не відмовиш: круглий живіт - кругла ляля :)

12. KristiK

KristiK New Member

Привіт дівчатка!
    Новоспечену мамочку-ВІТАЮ!!! Хай росте здоровеньким!!!:girl_claping:
    Так мило читала про Ваших старших діток, які чекають карапузиків:girl_in_love:
    А тепер не дуже приємне для мене...рознесло мене вже капітально, горло чуть відпустило а от носом вже практично не дихаю. Дівчатка, які ще є народні методи, крім буряка від нежиті? Хто чим лікував свого носика?

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

настрій - діло таке.. я от сьогодні вночі не спала, малий хропів (має початкову стадію аденоїдів, лікуємось гомеопатією). І раптом мені здалось, що лікар не права, і обовязково треба оперувати. І я як дура дімала, як то домовлятись, де оперувати... щось о 03.00 ночі воно все якось так особливо песимістично відчувається.. Зранку випили наші ліки, дитина дихає носом і я зрозуміла, що вночі просто психувала.

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

тут згідна...після лікаря вийшла в не найкращому настрої....
    Дякую....
    так і робитиму дякую....
    ухти ВІТАЮ!!!Хай росте здоровенький і чемненький!
    ну і добре що все обійшлось !!!ми жінки вміємо себе накручувати.....

а в мене весела нічка ця теж була.....вечером боліла спина ,чоловік зробив масаж, та не допомогло.....каже до мене:може легенько фінальгольчиком намазати...а я дура кажу ну давай але трішки.....ну і в результаті 00:25,2:34,і в 5:46 я просипалась з відчуттям ожогів на спині...так плакала і махала собі веєром біля спини.......кароче жестяк а не нічка....спину собі спекла.....тепер вся шкіра пече .а саме обідно шо спина як боліла так і болить.....
    тому дівчата читайте вкладиші до лікарств....бо я глупа не прочитала , а там як написано чорним по білому:Вагітність-протипоказано!!!!!!!!!!

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Шатенко, вітаю!

А в мене дві останні ночі неспокійні - малий захворів, вчора вночі мав приступ - не міг дихати, кашляв і хрипів, то я біля нього дві ночі практично не сплю..Але сьогодні вже краще, принаймні їсти просить і кашель став мокрий. А ще треба з ним вчитися трохи вдома, бо в школу не ходимо - відстане сильно, то й пишемо всякі закарлючки
    На вихідних знову мене всі діставали - підлогу мити не можна, в ванні лежати не можна, щотижневе від свекрухи:чому ти на облік не стаєш? Я сказала, що як ще раз мене рухнуть, то за мої нервові стреси будуть вони відповідати))) Мовчать поки шо.

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

малому було трохи більше року, коли на бабусиній тумбочці вимастив собі личко отим фіналгоном, поки я по телефону патякала...то був жах просто..

16. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

мене теж таким мама дістає, а після того як я розізлюсь, вона каже: "нервуватись не можна, бо дитина нервова буде" :girl_mad:

17. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Вчора, напевно, у багатьох був гарний вечер.
    Мене на вечер так тошнило, думала що здурію :sad:
    На початках вагітності я навіть і не чула що таке токсикоз, а з тим отравленням вчора рвала як не нормальна. Співчуваю дівчаткам з токсикозом!
    Сьогодні, ніби, все ок.

18. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

а чому не можна? Що в бруді жити? Просвітіть мене темну!

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і заодно мене будь ласка!!!Цікаво...сусідка до народження мила підлоги не тільки в хаті в себе, а ще й в загальному коридорі, і інколи навіть в підїзді.....має гарного синулю!і саме головне здорового!!то чому ж все таки не можна?

20. apelsyn

apelsyn New Member

Вітаю!!! Здоров"я вам з малючком!!!

Статус теми:
Закрита.