Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Дівчатка підкажіть, будь-ласка, що робити при отравленні?
    Вже 2 -й день ужасна діарея і їсти ну абсолютно нічого не хочуться, а худати то не дуже можна. І в день і в ночі сплю встаю тільки в туалет, або попити чайочку.

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Моїй знайомі казали те ж саме тільки навпаки, що дитинка у вас дуже маленька і животика майже нема, тому вага буде маленька.
    А народився самий більший з породівель 3.600
    Так що не переживайте, при такому терміні ще ніхто точно не може сказати!

2. Orman

Orman Модератор-бомба

головне пийте щоб зневоднення не було, а з їжею потім наздоженете.

і як ви знаєте, що отруїлись?

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

4. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

та в мене чоловік пору днів тому з тим самим ходив, а от тепер ї я :sad:
    Тільки для мене це все набагато гірше пережити, ужасна слабість.

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

якщо другий день, то промивати шлунок вже пізно. але випити вугілля можна. поменше їжте всякої їжі різноманітної - просто зваріть вівсянки чи іншої кашки на воді і нічим не заправляйте. а шлунок працює? якщо ні, то треба його запустити. правда я не знаю, чи можна вагітним мезим чи щось таке.

6. olangel

olangel Well-Known Member

Можна фестал або маалокс.
    Як не хочете їсти, то не впихайте у себе, або легесенку кашку на водичці. І по більше пити(як вже писали :) )

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Прийшло мені з лікарні сьогодні "запрошення" на вакцинацію проти грипу. Пишуть, що типу буде гуляти складний штамп з тяжкими наслідками. Я ніколи таких щеплень не робила (є їх противником), але зараз от щось переклинило. Думаю, може то таки варто зробити. Що скажете?

8. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Дуже всім дякую!
    Вже випила біле вугілля, а зараз подружка має принести таблетку від діареї (при вагітності,годуванні можна приймати) може поможе.

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

це вже якось не на отруєння схоже, а на кишкову інфекцію... якщо не дай Бог температура - викликайте лікаря, а поки - багато пийте, і приймайте сорбенти

10. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

та ні, на щасття температури нема, але на початку ввечері підскочила 37.1 до ранку пройшла

11. cjomcjomka

от один з небагатьох приємних моментів на Батальній - коли познайомилась з Лехом (за півдня до пологів :)), він поміряв мені таз, помацав Дмитрика і сказав: "дитина не маленька, але для тебе все що до 5 кг - народити не проблема". Зрештою, проблеми, що виникли, з вагою і не були повязані... але то таке, сам факт: лікар не залякував, а навпаки... і то у 42 тижні, а не у 21.

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

щоразу таке пишуть аби людей залякати і "добровільно" заставити прищепитися

я робила 5 років тому щеплення проти грипу- зелена була та і взяли авторитетом:girl_haha:, так от в той рік не хворіла, зате на наступний рік мала таааакий грип, що в житті такого ще не мала і плюс заробила алергію( чого теж раніше не мала). А вам вагітній, тим більше вакцинуватися не потрібно, ви ж не знаете як вплине вакцина на дитинку та і на вас, але справа ваша- здоровя ваше...

13. cjomcjomka

по-перше, 37.1 - то, скажімо, не "температура", практично норма. Тепер вважайте, щоб не було зневоднення - а то температура може і від зневоднення підніматись.

14. Molecule

Molecule New Member

я б не робила,мені взагалі здається що вакцинація під час вагітності є протипоказана,невідомо як вона вплине на Вас і на дитинку. Сама по собі вагітність фізіологічно знижує імунітет,щоб дитинка могла нормально розвиватися. А при зниженому імунітеті,ще ввести дозу вірусів,думаю повпливає воно не найкращим способом.

15. Molecule

Molecule New Member

Дівчата,шось тут дуже тихенько,ви де усі пропали? Насолоджуєтеся осіннім дощиком? :)

16. cjomcjomka

я вже пару днів спостерігаю знижену активність в цій темі :)
    особисто я бавлюсь з малим на підлозі - збираю конструктори у колінно-ліктьовій позі, яка мені вже рідна через той варикоз...

17. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, а ми вже народились:girl_in_love: 9 вересня о 7.20, хлопчик, 3300, 52 см
    Я щаслива мамуся:d25:

18. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Вітаю щасливу мамусю!!!
    І як все пройшло? Синочок перевернувся?

19. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дякую!
    Не захотіло маля перевернутися, ще й ножку висунуло вкінці, тому прийшлося робити КР. Але значить так мало бути. Головне, що дитинка здорова і все добре:girl_in_love:

20. Molecule

Molecule New Member

Вітаю!!! Нехай синочок росте здоровенький,щасливим батькам на радість!

Статус теми:
Закрита.