Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

Була я сьогодні в ПБ, надивились як тих малявок носять, я вже дочекатись не можу коли і свою нарешті на руки візьму :girl_tender:

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

мене щось так почали боліти кістки і поясниця, а ще там такий гострий біль буває часто...
    чи не зарано ще?

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

в мене те саме. і голова малявкіна вже нижче опустилася. але у нас були тиждень гості і я майже не відпочивала, дні були дуже активні і насичені. Думаю, тому і опустилося дитятко нижче.але тепер трохи буде спокою, беруся за спиці і вяжу слінговставку і слінгокофтинку))

4. olangel

olangel Well-Known Member

Розкрийте секрет,куда їздите???Бо планую-планую,але нічого в голову не лізе... :girl_devil:

5. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

а мене кістка ніби всередині сідниці так болить,правда не завжди, особливо як ляжу,що просто вию від болі,помагає ходити і сидіти)) десь чула,що то дитина перекриває якийсь нерв,і тому такі сильні ніби корчі-болі.В лікарки не питала,бо у відпуску.Чи було в когось таке?

6. Dolche

Dolche Well-Known Member

я не знаю чи в мене таке, але мене поболюють внутрішні кістки тазу, якби мені туди хтось вперся руками, а в інший бік ногами і розтягує. Відчуття з не приємних, але від болю не вию :)

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

В мене таке буває періодично, зранку особливо, після сну, буває сильніше буває не дуже але впринципі так терпимо. Так ніби нерв защемлений, допомагає масаж і вправи на розтяжку...то напевно вже трмін такий, малечі вже тісно:girl_wink:

8. Lamara

Lamara Well-Known Member

Дівчата, а на мене якийсь страх нападає. Ніби не перший раз родити, але якось непособі. До речей щоб перепрати так і не добралася, але хоч скупила чого небуло ( шапочку, носочки, бодік ,сліпики та собі дрібнички).Пакети треба потихеньку збирати, але сил нема. До пологового ніяк не дойду щоб домовитись з лікарем, але якщо чесно і не хочу. Два рази домовлялась - та два рази родила у чергових. Хочу на Мечнікова. Як скажете - йти чи не йти домовлятись, га?

І ще ця жара.... Всі сили викачує... Ото би залісти у водичку..

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

і в мене таке бажання, але чемно маєм відсидіти хоча б 2 тижні ще

9. natorella

natorella Well-Known Member

ходити, ходити і ше раз ходити
    я коли ходжу багато протягом дня, то не буває отого хапання в бедрі
    а коли посиджу/полежу вдома - то ввечері починається

10. Zolia

Zolia New Member

мені теж при інтенсивнішому русі легше з суглобами. а зранку з ліжка ледве злажу. і як моряк по палубі гребу :)

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тут залежить від того,на якого чергового попадете. Іванойко, наприклад, однаково сумлінно ставиться до "своїх" та "недомовлених" пацієнток навіть при нічних пологах. І ніколи не спитає чи мають вони кошти чи ні. При моїх пологах мене оглядала чергова російськомовна старша лікар ( я навіть прізвища її не знаю), але навіть якби не мала домовленості, то у такого чергового не побоялася б родити: оглядала акуратно, практично вночі, потім за ніч ще не раз у родзал прибігала дивитися як я.Натомість, Верхівська при своїх нічних чергваннях з превеликим незадоволенням навіть оглядає пацієнток з патології, заради яких її будять чергові медсестри. То так, для прикладу. Можете, коли почнуться пологи просто обдзвонити пологові і дізнатися, хто чергує в цей час і тоді вибрати собі лікаря. А до того часу підібрати по відгукам прийнятні для себе кандидатури . І так вже орієнтуватися.

12. natorella

і помалу вродити в хаті - то найкрутіший варіант

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Все може бути... Але повірте: якби не знала, що люди реально так робили, і ще потрапляли на суперську чергову бригаду, то би не писала. Зрештою, за 15 хвилин можна зібрати телефонну інформацію з трьох працюючих наразі пологових

14. natorella

я вам вірю
    і власне про такий варіант думала;)

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

я якась неврівноважена стала. Настя мене виводить з себе в три рахунки, і то мене просто починає теліпати, живіт починає боліти, в руки себе взяти не можу. То при тому, що я на дитину взагалі впринципі не кричу.
    просто жах якийсь. сьогодні 5 років,як ми одружились. муж тіільки тепер приперся, ну і розумію, що не гуляв ніде,а по роботі їздив, а зі злості дивитись не можу на нього.
    довго думала, що хочу на річницю, єдине, що спало на думку - мультиварка. ну ніц мені не хочеться взагалі. а він мені відпалив, що мені того не тре. а тепер прийшов і випитується, що я там хотіла. а мене вже переклинило. ех. ще й відпускних дали аж 2 тисячі, ну купуй собі Женя все, що захочеш.
    як мене ті гормони нервують.

16. VERO

VERO Well-Known Member

Ми були сьогодні на останньому УЗД. Щось наша доня дуже хфігурова. Наважили 1900г в 36 тижнів. І животик ніби маленький. А всі внутрішні органи сформовані відповідно до терміну. Голівка вже зафіксувалась. Всі лікарі кажуть, що за 2 тижні вже, мабуть, ляля народиться. А я хочу, щоб ще посиділа. А то щось зовсім маленька.
    А ще я сьогодні підстриглась. Довольна, як слонь. А то потім часу не буде, а мені з моїм довгим і густим волоссям вже було важко справлятися. Після народження лялі я точно не зможу годинами вкладати-витягати. Зробили стрижку, щоб і без вкладування мала товарний вигляд.

17. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ліпше б помовчали. Мені теж вже 2 тижні пророкували народження - та де там... Тільки родичі видзвонюють щодня.

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

Я думаю, що вага на УЗД дуже відносна. Мені на 32 тижні наважили 1700 і 1800 гр. Хотілось би вірити, що до теперішнього часу вони вже не мало важать :girl_tender:

19. Lamara

Lamara Well-Known Member

Я все - таки пішла на доплерівське на Джамбула до Савки Андріани Володимирівни. До речі , дуже уважна, не кваплива, все розповіла що я запитувала, дуже приємна та позитивна. І коштувало мені 60 грн : Шок: (В Інтерсоно мені сказали буде коштувати 200). З малявкою все гаразд, заважили 2700 г

дякую за підсказку, певно так і зроблю:girl_yes:

20. apelsyn

apelsyn New Member

Друхх. Я теж. Вже вирішила остаточно!
    В мене період гніздування. Речі горами перу, прасую (з одної сторони))))), ремонт з чоловіком доробляєм (самі), прибираю, мию підлоги, сьогодні вазон ехмеї розсаджувала (вже 5 дітей дав), полку плету з паперу. Лежати-сидіти на місці не можу, лажу так до вечора, ноги - як колоди, а мені б тільки гори звертати. Чи то буде стільки енергії після родів))))?

Останнє редагування: 16 Липень 2011
Статус теми:
Закрита.