Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

2. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Прийшла от від своєї акушерки. Здавала сьогодні кров на гемоглобін (як вони кажуть на анемію), на цукор, і ше якусь біду. На снід, торч і групу крові повторного вже не робили :) Перший раз за своє життя кров в мене сама витікала, а не робили мені 10 спроб взяти аналіз.
    Цікаво, що там буде з гемоглобіном, бо попередній раз був 120 - то вперше за все моє життя, бо я народилась з низьким, і в дитинстві на обліку стояла, і завжди мала дууже низький показник.
    То саме з тиском - завжди мала низький тиск, а під час вагітності ну хоч в космос лети :connie_pull-pigtail
    Сама попросилась поважитись (бо дома ваги не маю і ще мене як важили на 12 тижні), акушерка сказала, що навіть записувати не буде, бо бачить на око, що в мене проблем з вагою нема і виміри живота ідеальні. Так от, якщо рахувати від 12 тижня, то набрала 9 кг, але якщо рахувати від довагітної ваги, то зараз якраз до неї і повернулась.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

шикарно. Буде Вам легше ходити, бо рахуючи від довагітної ваги багато не наберете.

4. olangel

olangel Well-Known Member

Сьогодні цілий день низ живота тягне і спинка, а ще періодично дивні прострілюючі болі з'являються. Тільки приляжу перепочити, малий починає нереально крутитись, таке враження, що сам через пуз вилізе...Але дивна біль в спині, якось в ноги віддає...

5. natorella

natorella Well-Known Member

а шо мені казати))) і хоч то так прикольно, але дуже сильні (не болючі) штовхунці

6. DesperateHousewife

Мені вже ходити тяжко :girl_haha:
    Кажу сьогодні акушерці, що дуже мене лобкова кістка болить і сустави, коли рухаюсь і особливо вночі (аж тяжко перевертатись, скоро буду чоловіка просити мною двигати), вона мені сказала, що таке буває, якщо сильно болить пити Панадол. І якщо болить, коли рухаюсь - менше рухатись.
    Коротше, шо знала - то довідалась :)

7. olangel

Ооооо, я собі не уявляю, враховуючи, що дитинка ще і не маленька!!!:connie_pull-pigtail Бо коли вилазять з пуза ножка і по боках ручка, а з середини спинка, то це і мене починає лякати. Чоловік недавно побачив таке буйство, тепер боїться руку на пуз класти! :girl_haha:

8. cjomcjomka

І мені, я сьогодні важилась і +800 грамів від довагітної ваги. Тобто тяжко від нового розподілу тої ваги, чи що.
    В Центрі Зайнятості мені доступно пояснили, що зроблять все, щоб мене на облік не брати :) Але звісно, якщо хочу, можу пробувати ставати на облік ще пару разів. "Тільки щоб всі копії документів були чіткі!" Ладналадна, подивимось..

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

от я з Вас взагалі в шоці... то ж ЯКОГО розиіру має бути дитина, щоб матері, яка вже народила старшого 4.300, появились нові розтяжки і відчуття були такі...

9. natorella

цікаво чим вони будуть аргументувати? ви їм казали про вагітність?
    гуд лак

е нє. моя дитина так не випирнається. просто покрутить головою і розімне ногу - і вже живіт стає з круглого квадратнинм

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

там може бути 4,5 кг)) просто важче носити ніж сашку. реально важче
    на вулицю дальше доставки (300м) не відходжу, бо важко

10. DesperateHousewife

я вчора своє чуть не зловила чи то за ручку чи то за ножку, не розібрала до кінця, бо удар був різкий :)

11. Люша

Люша Well-Known Member

мій каже там у мене "Чужие")))
    у мене як сильно ворушиться - то весь живіт сильно напружується до болю, якось вже немає радості від тих штовхань. Все зупиняюсь - бо буду скиглити і жалітись - настрій якісь фєєє...

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

привіт))ми вже вдома. я щаслива мама двох донечок! Ото гойдаюся на фітболі з мацьопкою на руцях вже:girl_dance:.
    Усе дуже добре пройшло, хоч мене і поклали в патологію-та ніц страшного не відбулося)) в 22 год мене перевели в родзал уже з відкриттям в 7 см,яке ми в обід з чоловіком нагуляли)) Дуже добре,що ми прийшли родити- донечка мала два обвиття- одне навколо шийки і одне навколо тулуба, кісточки вже були тверденькі, з дня на день було би важче їй родитися. а так все було гарно!!!
    Усім пузатикам бажаем щасливо доносити і радісно народити))))

13. olangel

То і не дивно!!!! Ще і жара на вулиці...
    Ще чуть-чуть і будете розбирати де що)))
    Вони всі напевно так говорять! :girl_haha:
    Вітаю вас ще раз, найщасливійших дівчаток!!!! ;)

14. cjomcjomka

нє, не сподобалось те, що я всього місяць як диплом отримала.

щиро вітаю! Таке дивне відчуття, хоч і читаєш лінієчки, в кого який термін і кому коли родити, та щоразу як матусі звітують, зявляється відчуття дива...

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

в мене кум так казав, як побачив наше домашнє відео, де малюк ворушиться. Ще питався, чи не страшно мені з ЦИМ ходити :)

15. olangel

Ооо, мрія ідіота, теж це запечітліть!
    Навіть приємно! :connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 5 Вересень 2011
  16. Molecule

Molecule New Member

йойой,в мене по узд 9 вересня,а по місячними 10, і так мені не хочеться щоб пологи сталися пізніше,але відчуваю,що так і буде....

17. olangel

А ви поговоріть з дитинкою, а вдруг допоможе! )))

18. Molecule

Molecule New Member

вже 3 дні прошу,шоб 9 вересня нас порадував,шо ми його дуже чекаємо,будемо бачити,йому в животику поки що дуже затишно,так енергійно мене копцяє...)))

19. olangel

ой, моя мама була б щаслива як би я народила 9, в неї день народження)))
    А те, що штуркається, так це він підтверджує, що все чує і розуміє ;) !

20. natorella

тааааааааак, в чергу всі построїлись. нє? що за бєзпрєдєл
    вам обом ше ходити (Molecule) і ходити-ходити (olangel)

я зірвалась зранку, бо дурній голові не спиться. думку думаю - написано шо мед до 6 вересня закритий. включно чи нє? чи якшо батальну нині закривають, то значить мед палюбе відкриють? ужас какой. я так думала - буде пусто, тихо.

Статус теми:
Закрита.